Gönlüm İtalya'dan yana.Eğer Almanya finale çıkarsa bu kez Almanya'yı desteklerim.İspanya artık antipatik geliyor.Hele dünkü maçtan sonra.
Printable View
Gönlüm İtalya'dan yana.Eğer Almanya finale çıkarsa bu kez Almanya'yı desteklerim.İspanya artık antipatik geliyor.Hele dünkü maçtan sonra.
Hadi be çocuklar çıkalım finale. Gomez atsın bizim olsun.
İlk golü Hummels atar dedik.Bakalım gelecek mi :)
Dünkü programda Mehmet Demirkol'unda dediği gibi İspanya'nın eski temposu yok. İyice düşürdüler tempoyu, pozisyon da bulamıyolar, oyun sıkışıp kalıyor dolayısıyla da çok sıkıyor izleyicileri. Aslında Xavi - İniesta olmadan Messi olmaz muhabbeti de bitti bu turnuvayla. Messi olmadan bu ikili olmuyormuş asıl :zuhaha
Hummels atıyodu Pirlo çizgiden çıkardı.
aman aman italya mı attı yoksa
Almanya bırakmaz diye düşünüyorum, güzel maç olur bu.
Tahmin ettiğim gibi Baloteli gol attı. Keşke gol atara oynasaydım ya :D
Balotellliiiiiiiiiii
montolivo o ne pas be öyle !! çok seviyorum bu balotelli'yi çok :)
'Löw devre arası soyunma odasına girdiği zaman 3-4 oyuncu değiştirebilir." Hikmet Karaman
Bu arada Almanya tutunmaya çalışırsa 2. yarı çok zevkli maç olur ama sanmıyorum.
Hala gol arayan taraf Italya düşünebilıyomusunuz fıtbol çok enteresan
4-3 Almanya'ya skor oynamıştım 120 oran ama İtalya o skorla kazanırsa kahrolurum.
Devre bitince Löv'ün bakışları neydi öyle. Çok fena fırça var.Döverse şaşırmam.
Almanların adının olduğu her yerde umut vardır...2-2 Yaparlarsa şaşırmamak lazım...Löw'ün değişiklikleri çok önemli etki edecek skora...Löw sanırım Terim fırçası yapacak :D
İtalya çift forvet oynayan tek takımlardan biri. > hikmet karaman :)
Balotelli çok iyi vurdu.
En az 2 gol daha olur bu maçta. Almanya'nın hala bırakmayacağını düşünüyorum.
Hayalkırıklığı yaşıyorum Almanya adına.
Takımın jokeri Bastian Schweinsteiger bugün sahada yok resmen...Löw ona özellikle bir fırça çekmeli ki Almanya tekrar umutlansın...
Balotelliye salladim sallladim 2 dk. sonra gol atti adam.
Balotelli hatrick istiyor hatrickk adamım ya
Buffon müthiş çıkardı müthiş.
İtalya finale çıkacak gibi. Bence İspanya İtalya'yı yenemeyecek.
Di Natale iki kez bombos pozisyonda arkadaslarindan topu alamdi yerinde olsam mactqn sonra kavga ederdim o bencil heriflerle.4 olacakti ya
di natale kaçırdı çok net. balzaretti attı ama ofsayt..
Penaltı 90+1 .
Hiç beklemezdim İtalya'nın finale çıkmasını.C grubundan çıkan 2 takım final oynamıs olucak.Grup maçında paçayı zor kurtarmıstı İspanya bu kez dagıtır İtalya.
Italya Resmen Eziyor Arkadas Resmen Eziyor ! Italya Bastan Beri Favorimdi Az Kaldi Kupaya.
1-2 oldu Mesut Atti.
Mesut attı 2-1