abi satma diye bişey yok ya eğer sevdiğin kız seni seviyosa arkadaşıda engellemez yani sen bence içinden ne geliosa onu yap:DQuote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
Printable View
abi satma diye bişey yok ya eğer sevdiğin kız seni seviyosa arkadaşıda engellemez yani sen bence içinden ne geliosa onu yap:DQuote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
bugün okulda sigaraya karsı seminer yaptılar bide videolar izledik hele ameliyat videolarını görcektiniz adamların cigerini ve gırtlagını nasıl cıkarttıklarını izledik igrenctiii...:n:bi an tüm kızlar kuscak sandık ama allahtan bişey olmadı ama seminerin bi faydası olmadıgı kesindi cünkü sigaracı arkadaslar yine okulun arkasına gittiler:n:
mrb arkadaşlar batuhan şansımı deniyorum abi gidip konuşucam kızla salı günü :D
içinden geleni yap arkadaşim en azından ne olucağini görürsün hiç yapmadan durmaktansa bence konusmak daha iyi :D ama olumsuz bişey olursa sorumluluk kabul etmem:D:D:D:D
Selam TSI
ben geldim :)
selam kerem nbr
Herkese selam.
İyiyim Cihan senden nbr :)
burası iyice msnye dondü:D
fener durumu 2-0 yaptı tüm gslilere simdiden gecmis olsun diyorum
nekop düzgün konuş kendini bide bizim yerimize koy bakalım eğer biri sana böyle bi durumda geçmiş olsun denirse ne olur
ayrıca maç daha bitmedi daha kaç dk var ;;)
artık trabzonun yenmesini beklicez
görende küfür ettik sanır gecmis olsun dedik altı üstü hem bende bir trabzonlu olarak gsnin kazanmasını isterdim ama olmadı bide ''biri sana böyle bi durumda geçmiş olsun denirse ne olur'' demissin biz bu sene o kadar yenildikki artık ben eywallah diyip geciyorumQuote:
Originally Posted by cifaaa
sana dediğim gibi sende BU DURUMDA OLSAN yani bizim gibi lider olmak üzeretken vede bu para sıkıntısındayken ;;)
unutmaki 2 sezon önce biz liderlik için oynarken sizde bizi yendiniz ve hic bi iddanız yoktu ve biz belkide sampiyonlugu kaybetmistik ama yinede eywallah deyip gectim
tamam afferim :)
maç sonrası moralim süper
----------------------------
MORAL=0 :(
iyi geceler gece kuşları nerelerdesiniz ya.görünürde kimse yok valla sahipsizmi bıraktınız siteyi ayıp ya :)
Merhaba arkadaşlar,aranıza yeni katıldım ilk mesajımı buraya atayım dedim:)
aramıza hoşgeldin,iyi etmişsin.
napıosunuz millet fb-gs maçına kaptırdı herkes kendini bende daha yeni atabildim yorgunluğumu :D
ama mutlusunuz tabi keyifler yerinde dimi :)
neyse kuşlar ben kaçar geç oldu artık sabah erkenden mesai var desemde inanmayın öğlene kadar uyuyacağım :D kendinize iyi bakın,hayırlı geceler.
valla yerinde 1 haftadır her gece rüyamda maçı görüyordum ohh be bitti sonunda :D
gerçi daha bunun devamıda var işkence oldu bu sene resmen işkence :)
bu günkü gece kuşları heralde çoğunlukla fenerliler olurlar spor programları yorumlar filan gs liler izlemez heralde yatmışlardır çoktan.
günaydınlar..
tünaydın :D oh bee ilk defa iki gün üst üstde tatil yapıcam ooh
3 değil mi :rolleyes:
P.Tesi de okul yok sanırım ilkokul ve ortaokula ;)
yoooo 2 bak şimdi:
cumartesi dershane vardı;;),bugün 23 nisan yarında okullar tatil =2 gün ;;)
bu arada herkezin 23 nisan bayramı mübarek olsun :n:
Eyvallah sağol :)
Yaw Bu Cafe ' nin yenilenmesi lazım değil mi ? :rolleyes: Baksanıza kaç sayfa oldu??
76 syf oldu bosver bu arada 23 nisan kutlu olsun yüm çoçuklara :p :n: