Benim bildiğim devam ediyor, inşallah ediyordur :D Bence önce ps sonra pizza olur.
Printable View
Benim bildiğim devam ediyor, inşallah ediyordur :D Bence önce ps sonra pizza olur.
bana uyar valla gelebilirim :D
Başka gelecek olan varsa düzenleyelim bir organizasyon o zaman.Beşiktaş'ta yapabiliriz organizasyonu.
Normalde gelmezdim pizza olunca hiç gelmem :D
Normalde hep gelirdin! Bu sefer gelmeyeceğin tuttu nedense.:icon_confused: :icon_biggrin:
dediğim gibi bana uyar yer zaman saat belli olsun oradayım ben :D
bende gelebilirim. finaller c.tesi bitiyor saatler uyarsa gelebilirim.
pes varken fifa.. yok artık :)
Var artık.:icon_biggrin: İsteyen Pes oynar,isteyen Fifa.Hele bir gelecekler netleşsinde.:) Bu haftasonu Cumartesi veya Pazar Beşiktaş'ta yapabiliriz buluşmayı.Günü,saati gelecek çoğunluğa göre belirleriz.
Gelecek hafta da bir buluşma olursa bende gelirim :)
9-10 temmuzda ben her türlü gelirim daha finallerle boğuşacağım haftaya :)
Herkes geliyosa ben de gelirim :D Yol + ps + yemek param karşılandığı takdirde :n:
Kaleci eldivenlerini getirirsen yol paran benden Aygün ama bana hediye ediceksin onları :n::n:
Tarih bana uyarsa bende gelebilirim. 3 Temmuzda finallerim bitiyor 14 temmuzda bütler bitiyor.
Bana da tarih uyarsa ben de oralardayım. :n:
Bi buluşma olacaktı sanki n'oldu ona ya :D
Yeri ve tarihi ayarlayın.Ben otobüse atlar gelirim Silivri'den.
Şemsi birader 9-10 temmuz her türlü yapalım bişeyler ben daha ilk finale bugün girdim ya :D
9-10'u gibi bana da uygun buluşma olursa ama İstanbul'u pek bilmediğim için yardımcı olmanız şart :)
bende kaleci eldiveni var da izmir de buluşma yok:D
bu istanbul buluşmalarının resimleri var mı? varsa kaçıncı sayfada söylermisiniz? 33 sayfa aramayalım şimdi.
başka yere yükleyin,resimler/videolar çıkmıyor.resim olarak 20ye kadar sadece bu vardı.
resimleri aradım 33 sayfada, 20.sayfada var sadece.izmir buluşmasında daha fazla resim var daha az sayfada.
türkçe ilginç bir dil.
Buluşacaksanız bana da bir haber edin Şemsi tarihi saati falan. Uygun olursa ben de gelirim.
9-10'u gibi olursa Green Beret Emre'yle gelirim belki ben :D