Bende gelirdim ama 12-13'ü Sakarya'da olacağım ne yazık ki. Diğer hafta sonu yapmayı teklif etsem...?
Printable View
Bende gelirdim ama 12-13'ü Sakarya'da olacağım ne yazık ki. Diğer hafta sonu yapmayı teklif etsem...?
Dikkat edin de kavga falan cikmasin, forumun son zamanlardaki hali malum :p
Diğer katılabilecek olanlar da görüş bildirsinler.Duruma göre karar veririz Görkem.
Yok abi,ilişikiler açısından reel yaşamla forum arasında çok net fark var.Forumda hoşlaşmadığın birisiyle samimi olabilirsin buluşmalarda.
Ben geçen buluşmada Şemsi'yi ilk gördüğümde sanki her gün görüşüyormuşum gibi hissettim çok tuhaftı :icon_biggrin:
Belki ben de gelebilirim o haftasonu.
Bana hafta fark etmez cumartesi olur ve müsait olursam akşam üzeri katılırım her türlü. :)
Listeye ekleyin beni de cumartesi günü için. Çok geç saat olmadığı sürece her yer uyar bana ;)
Gençler son durum ne oldu şimdi? Bu hafta mı yapıyoruz yoksa gelecek hafta mı? Ben bu hafta gelemiyorum, eğer diğer gelenler için farketmezse haftaya yapalım. Ama müsait olamayanlar varsa siz yapın buluşmayı ben başka bir sefere gelirim artık :]
Ben sadece bu hafta sonu İstanbuldayım.
Tamam o zaman ben başka bir zaman katılırım.
Benim için 2 hafta da uygun.2 haftalık yapsak acaba buluşmayı?
Yatılı program yapalım istersen. Yurt ayarlarız bi tane :D
Niye yapmadık :D
Eneeee yapmadınız mı? O zaman bu haftasonu yaparsanız gelirim :icon_biggrin:
Önümüzdeki haftaiçi bir gün akşam 6'dan sonra toplaşsak mı acep? :D
Hiç gerek yok. Acele etmeyin. 10 temmuzdan sonra buluşalım kısmetse :D
Konuyu bi hortlatıyım bakıyım :n: Ufukta bi buluşma gözüküyor mu acaba ? :D
10 temmuzdan sonra olabilir.
15-20 arası olursa gelirim belkim :p
Bende Aygün gelmezse gelirim :zuhaha
10-20 Temmuz arası bir dönemde İstanbul'a dönmeyi düşünüyorum.:)
Güzel bir halısaha organizasyonu yapsak mı acep ?
Halısaha bence en zevkli buluşma organizasyonu ama yeterli adam toplayabilir miyiz bilmiyorum.
Kaleci olarak size katılmaktan zevk duyarım.
Valla en son halısaha organizasyonunu 2 sene önce mi ne yapmıştık.Onda da adam eksikti,dışarıdan takviyeler vardı 2 tane.:)
Bu sıcakta halı saha mı olur ya :zuhaha Gelin efendi efendi oturalım bi yerde :D
Gündüz 3 de maç olacak değil ya, halı saha organizasyonu varsa beni de yazabilirsiniz :)
Gündüz takılır,akşam maç yaparız.:)
Antalya'da olmasam bende gelirdim ama Eylül'de geliyorum.
Ah be ne bahsız adamlarsınız :(
Benim gibi bir adamı kaçırdınız.Artık bir daha ki maça gelirim ama isterseniz adam yollarım :zuhaha
go kart başka bir seçenek olabilir.