Neuer stoper oynasa Almanya kazanmıştı :D
Printable View
Neuer stoper oynasa Almanya kazanmıştı :D
ve İtalyaa Finaldee hadi italyanlar yenin şu ispanyolları.
Tebrikler İtalya. Oylamada ispanyaya vermiştim ta en baştan. İtalyanın kazanmasını isterim ama İspanya kazanır.
Son frikik pozisyonunda pas vermesi skandal. Kaleci dahil herkes içeri koşuyor, belli ki hakem son pozisyonu bekliyor, o gidip pas atıyor. :)
Helal olsun Almanya'ya son dakika da çok iyiydiler Neuer neydi öyle :D 2-2 skor oynamıştım kötü oldu Almanlar erken atabilseydi golü 2'de gelirdi rahat ama İtalya savunması en fazla 1 tane yiyor bunu hesap edemedik :D
Balotelli buyuk maclarin adami
Helal olsun İtalya'ya ama finalde İspanya oynayacağı için üzgünüm. Tarihin en zevksiz finallerinden biri olabilir. Nolurdu bi Portekiz - İtalya finali izleseydik. Bu arada Almanlar yenilince bizde yenilmiş sayıldık keşke İtalya'yı işaretleseydik ankette.
Patladık sonunda. :D İtalya, bu başarısını sürdürüp kupayı da alır umarım. :)
Mutluluğumu tarif edemem, Türkiye kazansa ancak bu kadar olurdu, finalde de İtalya. :)
İspanya-İtalya finali beyler, banko alt, hatta 0-1 gol :D
İşte bu en başından söyledik finaldeyiz :)
Ve Sonunda Italya... aksine finalde italya icin kolay mac olcak uzatmalara gitmeden kazancagini dusunuyorum
Orada maç mı bitirilir lanet hakem. İyi sövdüm maç anında yemin ediyorum ortaya açacak adam belli pası aldıktan sonra.
Pası atanda hata orta açsa hakem düdüğü çalmazdı...
İtalya Pirlo önderliğinde hakediyor bu kupayı.
oh be almanlar elendi ya artik bu gece rahat uyurum :) cok rahatladim
İtalya benim kalbimde ki ikinci ülkedir pek şans vermiyordum ama Super Mario önderliğinde bu maçta beni yanılttılar.
Grazie per tutti Mario.
Batırdın beni Gomez.
Buffon ve PirLo takımı aLmış sırtLarına gidiyorLar. KariyerLerinin son kupasını kaLdırmak adına bu zamana kadar edindikLeri ne kadar tecrübe varsa hepsini aktarıyorLar. Turnuva başLadığından beri oynadığı futboL ve yaptıkLarı iLe bu kupayı İtaLya haketti. İnşaLLah şu ruhsuz İspanyoLLarı yenerek aLırLar kupayı.
Almanya'nın finale kalmasına oldukça sevindim. İspanya-Almanya finali ile güzel bir maç seyredeceğimizi umuyorum.
bakalım kaç kişi düşecek?
Gunduz saat satar... Gece maca cikar... Semti ikitelli... Mario BALOTELLI
yemedim Emre abi...
seviyorum bu sıpayı ya :D
Almanya değil İtalya çıktı Emre abi.Yemiş gibi yapalım destek verelim : D
Italya kazansin su kupayi artik.
Dün Portekiz kazansa inanılmaz zevkli bir final izleyebilirdik.
Önceki akşam uykum vardı.Bu yüzden İspanya-Portekiz maçını beklemeden yattım.Maçı seyretseydim daha çok uykum gelecekti çünkü ve nitekim maçla ilgili yorumları okuduğumda yanılmadığımı gördüm.Dün akşamki maç için beklentim zevkli bir maç olacağı yönündeydi.Bu beklentim de çıktı.Finali en çok hak eden 2 takımdı bence İtalya ve Almanya.Yarı finalde eşleşmeleri futbol adına talihsizlikti diye düşünüyorum.
Yalniz şuna inanıyorum. Balotelli'nin 2.goldeki vuruşunu kolay kolay yapacak adam tanımıyorum. Mükemmel bir şuttu.
Gruplarda oynadıkları maça bakarsak,İtalya İspanya'yı sadece İspanya forvetsiz oynarken yener.Torres,Negredo veya Llorente oynarsa İtalya'nın işi çok zor.