Aynen aynen Go kart yapalım. Zaten yine 6-7 kişi oluruz maksimum. O rakamla da Go Kart iyi gider.
Printable View
Aynen aynen Go kart yapalım. Zaten yine 6-7 kişi oluruz maksimum. O rakamla da Go Kart iyi gider.
Ek bir seçenek "Paintball". Ama sıcakta fena terletir o ayrı mesele :)
Halı saha olursa ayrı bi zevkle gelirim :zuhaha
Go kart işi çok pahalıya patlar.
Samsun da 7.5 lira. İstanbul'da ?
Ben de halı saha'dan yanayım. Bence önce bir gelecekler belirlensin, sonra organizasyonda karar kılınır :)
Ortalaması 5 dk 10 TL gibi ücretleri var genel olarak.
Halısaha yapmamız için 12 kişi gelmesi lazım. Gelir mi bilmiyorum :) Şu an mesaj atanlardan bile gelemeyecek olanlar olur illaki.
Halısahaya gelebilirim. Ama yeri çok önemli
Halı saha tamam desekte sahanın yeri gelecek kişi sayısındaki en büyük etken ama Aygün'ün kaleciliği için her türlü gelinir yani :n::n:
Bence de go kart çok pahalıya patlar beyler. Gelemeyecegim ama go karta gittim gideceğime pişman oldum. Hem süre az hem de para sıkıntı :)
Halısaha yapın siz halısaha :zuhaha
Paintball olsun gelip bazılarına şarjörü boşaltıyım :D
Avcılar'a gelin LaserGame oynayalım ama yedek t-shirt falan getirin :D
Valla ben aslında paintball oynamayı çok istiyorum ama daha nasip olmadı.Onun fiyatları nasıl? GoKart'ın çok pahalı olduğunu biliyorum.Verdiğin paranın hakkını pek alamıyorsun.Ayrıca halısaha için hem Anadolu'dan hem Avrupa'dan gelecekler için ortak nokta belirleyebiliriz.Mesela köprünün orada,metrobüs ile gidilebilen bir halısaha var.
Halısaha zevkli olur hem bakarsiniz gelirim :)
Şimdi halısaha yapsanız kaç kişi var hazır da gelecek ?
Aygün geliyorsa kesin gelirim :n::n:
Halı saha olursa tarihi de belirlensin de ona göre kesin birşey söylerim. Yarın tatile gidiyorum , tatil dönüşü de işe başlıyorum.Uymayacaksa boşa gelecem demeyeyim.
Ben 13 temmuz cuma akşamı buradan otobüse bineceğim. 14 veya 15 inde yapılabilir.
Evet gençlik napıyoruz ? Cumartesi sabahı oradayım inşallah. Artık ayarlayalım resmen birşeyler.
Cumartesi sabah geliyon daha Cihan dur bi dinlen, yol yorgunluğunu at sonra buluşuruz :zuhaha
Tamam işte ben Cumartesinden itibaren İstanbuldayım. Ayarlayalım ya pazar ya da öbür hafta sonu yapalım birşeyler :D Gerçi ben sizin için cumarteside gelirdim de siz bilirsiniz :)
Beylerbeyinde top oynamıştık bi keresinde. Karla karışık bi şeyler yağıyordu üzerimize :D
Biz gayet güzel bi havada oynamıştık maç. Küçükçekmece'deydi. Alçak yer ya güzeldi hava :zuhaha
İftar buluşması pahalı olur ama daha zevkli olur (Ama o herkese uymaz büyük ihtimalle. Çünkü ailecek gidilecek iftarlar olacak vs). Hemen yapalım işte pazar veya hafta içi :)
bu hafta içi maç yapalım işte yau
Hızlandıralım beyler şu işi.
Kim geliyor şimdi bu hafta içi yaparsak ?
1- Nedvedmania
2-
1-nedvedmania
2-anıl luque
Müsait olursam akşam üzeri 7 gibi ben de katılabilirim. Günü yeri saati falan bildirin bana da.