selam guslar gelin artık:D
Printable View
selam guslar gelin artık:D
Berkay da gitti muhabbet edecek kimse yokmu:(
Ben geldim s.a. Ömer :)
A.s Ersin.Hoş geldin.
saçlarına yıldız düşmüş koparma ersin ağlama...
as ersin naber:D
Ben kaçıyom.Hade kendinize iyi bakın.
İyi günler....
Ömer ne diyon olm.:)
slm guşluk şu anda cimbom tarafından alt üst edilmekteyim rico sağolsun penaltıyı kaçırdı:D ikinci yarıyo başlamaya korkuyom:D
iyi geceler guşlar. FB hikayeme bazı arkadaşların isteği üzerine taktiğimi ekledim. Denemek isteyenler indirebilir...
Bu arada bu kadar mıyız yahu? nerede bu guşlar...:D:D
oo boş guşluk yakışmıyo tsp ye:D
Selamlar kuşluk.
Herkes fm'den girmiş ben de dalayım:D Asıl amacım uefa'da ilerlemek o yüzden grupta son maç 3. garanti:D
Bayernle maç almanyada 3. dakika ballack 30 metreden gol.Allah aşkına şu uzak şutlara bir çare bulan söylesin ceza sahası içinden gol yemiyorum artık hep 30 metreden:D
NOT:Dakika 15 gene ballack gene 30 metre:D Sigames'e dava açıcam kardeşim bu nedir böyle:D
aaaa ne çabuk gece oldu...
Bende Şili Milli takımından açtım ilk maçta deplasmanda Brezilya'yı 3-2 yendim ikinci maçta atak oynayayım dedim Kolombiya'ya 2-1 yenildim deplasmanda Satılmış Hakem saçma bi pozisyonda penaltı verdi :mad: şimdi önümde Ekvador maçı var bu maçı alıp World Cup'a gitme bileti almak istiyorum.Yoksa işimiz vahim :( bu arada 1 de kaçacam ;)
uyan güzelim sabah bile oldu :n:Quote:
Originally Posted by kral_67
selamünaleyküm kuşluk.
serkan bugünde maç var diye kaçmayın yakarım valla bu sefer :mad: :n:
Emre abi nerdeyse gelir:D
yok yok bugün pc başına anca oturabildim buralardayım ama cumartesi sınav var sabahtan vücudumu alıştırmak için erken yatmayı düşünüyorum.3 3 buçuk gibi yatarım:D:D
Bu arada bişey soracağım arkadaşlar ana sayfada onlineların gösterildiği yerde benim nickimin yanında + işareti var diyen arkadaşlarım var. Gerçekten öyle mi? Öyleyse neden öyle bilen varsa beni bilgilendirir mi? Merak ettim yahu...:n: :D
O burada zaten galiba. :p
hoş geldin abi:zuhaha kayın validen seviyomuş bende tam seni anıyodum:D :p
Valla bu saatte iyi bi korku filmi izlenir...
+ filan yok serkan o arkadaşların uykusu gelmiş heralde :D
yıldızları sayıyodur onlar :D
KAyınvalideme değilde belki beni anmana bağlamalıyız bunu Ömer. :)
+ işareti bazen bazı kişilerde oluyor ben en son vieride görmüştüm ;)
msn'yi aç beni izle o zaman:DQuote:
Originally Posted by kral_67
tam zombi modundayım şu an :D
Erdem Samsun'a gitti biraz kafa dinleyip dönecek. :)
kaçtım ben arkadaşlar şampiyon çok güldürdün beni saol :D:D
ne demek vazifemiz,istersen korkutayım,ağlatayım hatta :DQuote:
Originally Posted by VanDerSarper
sanada iyi geceler.
arkadaşlar bende yatıyorum.
herkese iyi geceler.
Yatan her guşa iyi geceler...
evet ben de hiç kimsede görmemiştim ama bana öyle dediler neyse yakında çıkar kokusu...:n: :D:D