Buna söylenecek laf yok..aynen katılıyorum... Almanyayı favori olarak görüyordum ama İtalya destekçisiydim turnuva başından beri...
Printable View
Cüneyt Çakır finalde 4. hakem. Helal olsun gerçekten.
Ölüm grubu denilen gruptan 1 takım bile finale kalamadı :D
Aynı gruptan çıkan iki takım finale kaldı ve o maçlarında da birbirine üstünlük kuramadılar, gönlümüz İtalya ile...
Topa daha iyi hakim oluyorlar, paslaşmaları gol için yaparken turnuvada tek çift fovet oynayan ekip özelliğinide taşıyorlar.
Cüneyt Çakır Euro 2016'da kesin final yönetir bence :D Dünya Kupasına da gider ama orda final zor gibi sadece Avrupa'dan hakem gitmiyor malum...
bana sanki italyanın taktiği pek 4-4-2 gibi gelmedi daha çok top rakipteyken 4-1-3-1-1 top kendilerindeyken 4-3-1-2 gibi benmi yanlış bir izlenim yaptım bilemiyorum 3 lünün sağındaki marcisio balzarettiye yardım ederken solundaki de rossi de genelde chellini ye yardım etti galiba. bence almanya kanatları yüzünden yenildi 2 beki ve 2 ortasaha kanadı devşirme daha kanat özellikli ve adam eksiltebilen kanatlar olabilseler podolski ve kroosun yerine bence daha etkili olabilirlerdi. reusun oynamasını beklerdim ben mesela.
Cüneyt Çakır paraya para demiyor artık :zuhaha
Dün akşam Balotelli attığı iki golle yıldızlaştı. Pirlo gene enfes oynadı. Bu iki isim bir yana görünmeyen kahraman Marchisio idi. Almanya'nın beyni Bastian'a nefes aldırmadı. Bastian'ın çaresiz kaldığı anlar çok azdır. Bunun yanında koşularıyla iki tane karşı karşıya pozisyon yakaladı ama atamadı. İtalya finalde kazansa da kaybetse de bu turnuvanın en iyi takımı İtalya, en iyi hocası Prandelli, en iyi oyuncusu da Pirlo'dur. Turnuvanın futbol olarak en zevkli futbolunu oynayan takım ile en zevksiz futbolunu oynayan takım finalde karşılaşacak. Umarım herkesin gönlünden kazanmasını istediği İtalya kazanıp şampiyon olur. Ayrıca İtalya'nın efendisi Juve'nin geri dönüşü en çok milli takıma yaradı. Neydi o Inter'in sürklase ettiği dönemler kadro Güney Amerika karması gibiydi. İlk 11 ' de oynayan oyuncuların çoğunluğu Juventus'dan.
Hayır İtalya'da Balotelli tek forvet Cassano arkasında oynuyor 3-5-1-1 yani...
İtalya bir tek İspanya maçında üçlü defans oynadı biliyorum. Hırvatistan maçını izlememiştim. Onun dışında mustangshelby nickli arkadaşın yazdığı gibi savunmadayken 4-1-3-1-1 ataktayken 4-1-3-2. Pirlo'nun sağında ve solunda oynayan oyuncular devamlı beklere yardım etti.
4-3-1-2 yazacaktım. Yanlış yazmışım.
Marchisio ve De Rossi nasıl beklere yardım ediyorsa koşularıyla ataklara da katılıyorlar. Bekler atak yaptığı zamanda Pirlo hariç göbekteki iki adam geride kalıyor genelde. Tabi maç içerisinde bu değişkenlik gösteriyor. Bazen Pirlo tek başına önünde oynayan oyuncuları yönetiyor.
İtalya 4-1-2-1-2 oynuyor kanatsız.
Koca ankette İtalya'ya sadece 8 kişi oy vermiş ben dahil vay be bu kadarmıydı :/
http://twitter.com/euro2012_now/stat...21004771938304
Final maçına Shakira'yı da çağırdım.Sevgilisine neler yapacaklarımı izlesin.
Böyle sanırım çok çok ağır oldu Balotelli :icon_wink:
italya yarin 3-5-2 ile cikmicak maça farkli bir oyun anlayisi ile cikcak. her ne kadar ispanyada yasasakta saldir italyaaa :D :D
İspanya - İtalya: 3-5-2
İtalya - Hırvatistan: 3-5-2
İtalya - İrlanda: 4-4-2
İngiltere - İtalya: 4-4-2
Almanya - İtalya: 4-4-2
Maçların üzerine tıklarsanız UEFA'nın sitesindeki istatistik sayfaları açılacak. Bu sayfalardaki heatmap bölümlerinden futbolcuların sahanın yoğunlukla hangi bölümünde konuşlandığını tespit ederek taktik formasyon çıkarmak mümkün.
Acaba yarın İtalya'ya bassam mı :D
Süper mario :D
Maç Penaltilara Gider + Italya Kazanir Diyorsan 10 orani var 5-10 euro atmayi dusunuyorum bende.
Bence kesin alt olur ama altın oranı düsük.İtalya kazanır en iyisi.10-15 atıcam İtalya kazanıra.
İspanya finale kadar oynadığı tüm maçlarda sadece 1 gol yemiş.O da İtalya'dan :)
Yarın italya alır diyorum ben. İtalyanın destekçisiyim.
bu da bitiyor be peh peh peh ne izlicez şimdi biz :D