bencede arsenal kazanır...
Printable View
bencede arsenal kazanır...
helal olsun villareal maçında adam sahaya girdi henry e barca forması verdi.hem de henry yazılı forma.helal olsun
süperdi yaa :D:D valla helal adama :)
yalnız henry nin hareketlerinden de bu işe sıcak bakıyormuş gibi bir his edindim.adam utanmasa çıkarıp formayı barca forması giycekti.
beyler maci izlemiyorumda boyle bi olaymi oldu ya cocuk barca formasimi getirdi henry ye
evet..........
ahh ahh o penaltı kaçarmı bee çok yazıık oldu
kaçsın kaçsın İDDAA da 0 oynadım maça:D
hahahaha:D:D kaçsın o zaman yaa işallah tutar kardeşim
walla bence villarreal in final oynaması gerekiyodu bu oyunla :( gerçekten üzüldüm :(
iddaayı yatırdı ya ah be riquelme nasıl kaçırdın o penaltıyı.gitti beş kağıt :(
ya atar atar en önemli maçta atamaz biraz şans olması lazım sizcede bu akşam villarreal kazanmayı haketmedi mi hele o forlan ın kaçırdıgı pozisyon......
neyse beyler ben kaçıyorum yarın sınw war herkese ii geceler:D:D
kaldı beş kağıt:DQuote:
Originally Posted by TüMeR_yAğıZ
...sınavında başarılar...Quote:
Originally Posted by BaTuHN
villarreal oynadığı futbolla haketmişti finali ama olmadı işte...şansları yoktu...
villareal penaltıdan öncee villa şimdi pozisyona gircek ya penaltı yada anlayın işte :D ... penaltı oldu atamıcak lehman kurtarcak dedim kurtardı... 6. hissimin kuvvetli oldunu bir kez daha anladım :D
seneye BEŞİKTAŞIM şampiyon olur inşallah.
ben yazın ve sömestır larda 4 lere kadar duruyorum da okul varken olmuyor :S:)
abi saat 9 a 20 var sen gece kuşları bölümüne yazmışsın :)
:D belki bu saate kadar daha uyumadım nereden biliyorsun :DQuote:
Originally Posted by cifaaa
Her keze hayırlı olsun :D
Selam..
Yarın bizim okul 30. yıl kutlaması olduğu için tatil :) daha doğrusu 1 ders işlencek; ee bir ders için okula gidilir mi ? :)
haklsıın ben maksimum 4 ders için giderim yoksa gitmem ne işim war. kalktığıma değmez
yaa aşı oldum kolum ağrıyo ateşim çıktı çok halsizim ne güzel piknik vardı bugün gidemedim :(
Geçmiş olsun Cihan.:(Quote:
Originally Posted by cifaaa
bizim uni 12mayısta kapanıyor :D:D bide son vize 24 mayısta saçmalık ama napalım... okul için ŞAFAK:16 :D
cihan geçmiş olsun verem aşısı mı?
ıyyyyyyyyyyyy asının vurulduktan sonraki acısı yokmu
beyler içim yanıyor.Ertelenen maçımızda 20-1 yenildik.Allahtan yedektim ama çok büyük rezillikti:(:(
vah senderson kardeşim yaaa noolmuş öyle bee olsun en azından sen kalede değilmişin ya bide kalede sen olsaydın nolucaktı...