Gelecek kişilere göre hangi adaya gidileceğide belirlenir zaten.
Printable View
Gelecek kişilere göre hangi adaya gidileceğide belirlenir zaten.
Siz mangal yapacağınız yeri ayarlayın. Ben Aydın ile Mustafa'yı (Vieri) da organize ederim. Hayro'yu da alırım, geliriz İstanbul'a. Biz de askere gitmeden güzel bir veda yemeği olur. 10 temmuzdan sonra yaparsanız mutlaka ayarlarız.
Oh oh ortam güzelleşiyor iyice :) 16 Temmuz Cumartesi veya 17 Temmuz Pazar yapılabilir bence.
Gençler bu arada o civarlarda yaparsanız belki bende katılabilirim. 12-13 Temmuz gibi yıllık izne çıkıyorum ben. İstanbul'da olucam 2 gün ama hangi aralıklarda olur bilmiyorum
Gittikçe kalabalıklaşıyor :) Herkese uygun bir tarih bulunursa çok iyi olur :)
Hele bir netleşsin tarihler uygun olursa gelmeye çalışırım bende :).
Mangal işi güzel olabilir cidden ama tecrübeli birileri şart.
Oğuz Abi(Bursaspor) ve Serkan abi(nerazzuri) tecrübelidir diye tahmin ediyorum :D Nerde onlar gözükmüyolar hiç.
Bu arada gençler ben İstanbul'u pek bilmiyorum. Gelirsem bile yardımcı olacaksınız bana : ) Mecidiyeköy'ü biliyorum iyi olarak. Avcılar'ıda biraz biliyorum.
Avcılar'ı biliyosan sorun yok abi :)
Çevresel faktörler olaya dâhil olduğu için ben bu buluşmaya katılmayı düşünmüyorum.
ben katılırım siz zamanı ayarlayın
Bence 15'i ya da 18'i olsun buluşma haftasonu baya kalabalık olur büyükada
Haftasonu oraya gitmek işkenceden başka bir şey olmaz.Ama haftaiçi de uygun olmayanlar olabilir.
Benim için haftaiçi,haftasonu,1 hafta sonra,2 hafta sonra,3 hafta sonra bütün tarihler uygun.Gelmek isteyenler/gelebilecekler kendilerine uygun tarihleri belirtirlerse herkes için uygun bir tarih belirlemeye çalışırız.
hafta içi bana hiçbir şekilde uymaz çalışıyorum çünkü bu haftadan sonra yapılacak her hafta sonu bana uyar
23'ünden sonrası benim için uygun değil. 23'ünden sonra olmadığı sürece hergün gelirim ben
Son durum nedir?Mesela atıyorum buluşma ayın 16 ya da 17'sinde yapılsa kaç kişi gelebilir.Herkese uygun tarih belirlemek zor ancak ortası bulunabilir.
Ben gelirim ama haftasonu büyükadaya gitme taraftarı değilim açıkcası, aşırı kalabalık olur. Ama gidiyoruz derseniz sorun çıkarmam gelirim.
Konuya anket ekleyelim bence çoğunluğa göre kararlaştıralım tarihi.
Yok mu bir gelişme :) Bu arada demin "Kuruluş Tarihi" konusunda gördüm bu sene 10. yılımız olması sebebiyle bu buluşma altında 10. Yıl kutlaması da yapılabilir.
Bu haftasonu yapalım mı artık şu buluşmayı? Ramazan yaklaşıyor.Yapsak bir an önce iyi olur.Kimler gelebilecekse belirtsin ayarlayalım bir tarih.(Cumartesi veya Pazar)
Benim bugün buluşmam var paralarım oraya gidecek gelemem hiçbir yere :zuhaha
Ben gelirim kesin hafta sonu olsun farketmez Aygün sende ne olcak para para dıon :D
Bende gelirim...