ooo Batu seni gören cennetlik bu aralar :n: :n: :D
Ben de fazla kalmayacağım bu gece...
Printable View
ooo Batu seni gören cennetlik bu aralar :n: :n: :D
Ben de fazla kalmayacağım bu gece...
Hemen atalım ortaya. :p Veee Massa birinci. Benim Raikkonen'im 2. oldu :(:( Sizin düşüncelerinizi ve tartışmanızı alim bakem :D:D
Bendede dershane başladı Serkan sende bilirsin kız olayıda var valla günün 7-8 saatti Kadıköyde geçiyor bende erken yatacam daha yarına matematik ve fizik testleri var.
Ben 1 de yokum :)
herkese iyi geceler nasılsınız millet
işler nasıl gidiyor
evet bencede düşünmeniz lazım gerçekten trabzonun işi çok ama çok zor :(Quote:
Originally Posted by nekop
Quote:
Originally Posted by batuhan1907
Bilirim bilirim:D:D Ama kıza dakıp dersleri aksatma ha:D
Benim de yarın ehliyet sınavı var. Kolay olduğu için hiç çalışmadım inşallah kötü bi sonuç olmaz. Belki birazdan birazcık bakarım...:p
aman abi fazla atmayın adamlar rezil olmasın :DQuote:
Originally Posted by VanDerSarper
hay frends (selam arkadaşlar:D)
evribadi gud nayt (herkese iyi geceler:D)
yavaştan ingilizce öğrenmeye başladım da :D
O kadar düşünmüyorum bulunmaz hint kumaşı değil ya zaten öss şuan için daha önemli bu arada o sınava bende girsem bende kazanırım önemli olan dreksiyon sınavı artık ehliyet alınca arabayla gezdirirsin bizi neyse ben kaçtim iyi geceler... :)Quote:
Originally Posted by sekopej
bence raikkonen kazansaydı 2 favorim vardı 1.raikkonen diğeri ise hamiltondu ama 2side olmadı:D:D:D:D
İyi geceler. Ben de öyle düşündüğüm için çalışmadım zaten. Tabi direksiyon bende mevcut:D Alayım ehliyeti heryere götürürüm sizi....:n: :D
OfFfFfF yine ıssızladı buralar.... :(
mesela nereye :n:Quote:
bu arada herkese selamlar,iyi geceler.
Nereye istersen abi. Depoyu doldurup şöförlük ücretimi ödedikten sonra :n: :n: :D:D
ya gelen kaçıyor senın ad ne elem-kelem?:D:D:D:D:):):):)
iyi geceler millet..
bizede sürdürecen deeeemiii :n:Quote:
iyi geceler :)
iyi geceler :)
sürdürürüz abi ayıp ettin. Sen Konya'daydın de mi? Bizim bi arkadaş var Seydişehirli. Konyalıyım demiyo Seydişehirliyim diyo:D Önümüzdeki yıllarda onun yanına gidersem seni de alır gezeriz Konya'yı :n: :n: :D
sen gel konyaya,
geçen gece 2 de ikram ettiğim etliekmeğin sahisini yedireyim bu sefer :D
Offfff. Niye istiyonuz adımı lan :@ :D Atıl
Valla iyi olur bizim arkadaş da öve öve bitiremiyo etli ekmeği. Bu yaz gelecektim ama kısmet olmadı ama seneye yaz büyük bir ihtimalle gelecem. O zaman yeriz...:D
inşallah cidden beklerim,o zaman görüşürüz zaten.
tam merkezdeyim ben geçerken uğramak istersen zahmete girmene gerek yok,yerim çok kolay.
Arkadaş üniversiteden. Baya da iyi arkadaşım. Bu sene gidecektim ama bazı nedenlerden dolayı gidemedim. Ama mutlaka bir gün gideceğim. O koca kışı İzmir'de geçiriyor ben 10 gün konyaya gitmişim çok mu? :D:D
oo gençler öss muhabbeti başlamış aman allah kolaylık versin ben kurtuldum bu sene geride kalanlara allah zeval vermesin :)
nasılsınız bu aralar beyler :)
Ben Kaçtım Kalanlara İyi Guşluklar ;) yarın saat 11 de türkiye'nin basket maçı var kaçırmayın derim :)
öss muhabbeti değil arkadaşı ziyaret muhabbeti :DQuote:
Originally Posted by gorkemyilmazkarasu
bende kaçıyorum serkan,
herkese iyi geceler (k)
Yatanlara iyi geceler. Ben de kaçacam birazdan. Ya hatırlatmayın izleyemecem maçı nereye gitsem karşıma çıkıyo:D
Evet guşlar benden de buraya kadar ben de yatıyorum. iyi geceler....