Eskilerden kim var?(cc)
Printable View
Eskilerden kim var?(cc)
Hıh tamam.:) Kimse takılmıyor dedilerde, bende merak ettim, sordum, kimse gelmiyor deyince üzüldüm. :)
Arada geliyoruz canım ortam hoş olursa.:p Sen napıyorsun, nasıl gidiyor çalışmalar?:)
Benim iyi işte ne olsun. İçimde kalan üzüldüğüm birşey var; o kadar gideceğim dedim, gidemedim bir türlü.Kendimi reklamımı yaptı gibi hissediyorum.:(...
Ee siz napıyorsunuz? Eski üyeler.:p
Bende buradayım galiba:)
Merhaba Umut.:) Sen nasılsın?
İyi de gün 24 saat ders çalışmak da pek birşey kazandırmaz insana. Sistemli ve sıkı çalışırsan sorun olmaz. İnternete de gireceksin ama 5 dakika daha 5 dakika daha demeyeceksin. Şu saatte kalkacağım diye belirleyip ona göre oturacaksın.;;) Bir sistemin olursa zorlanmazsın...
Var zaten. Çok kasıyor sistem beni.:(
Ertan abi :D Ben mi çağırttın :p
Ama alıştığında rahat edersin, o nedenle bir an önce alışmaya bak...:)
İyiyiz Umut iyiyiz...
Mesela günde 3 saat 5 er dakikalık teneffüslü bir sistem uygulayabilirsin Ertan:)
Allah iyilik versin o zaman :)
Hayır.:pQuote:
Ertan abi Ben mi çağırttın
İlk sistemli haftamdaki sonuç olumsuz, çalışacağım bakalım. Teşekkür edeerim.:)Quote:
Ama alıştığında rahat edersin, o nedenle bir an önce alışmaya bak...
İyiyiz Umut iyiyiz...
Benim 6-7 saat oldu bu hafta.:DQuote:
Mesela günde 3 saat 5 er dakikalık teneffüslü bir sistem uygulayabilirsin Ertan
Mesela 1 saat ders mi çalışacaksın. Başla sıkılırsan çalışmayı bıraksan da o 1 saat dolana kadar masadan kalkma. O süreyi doldur.
Sonradan keşke dememek için bunları yapmak zorundasın. Ha ben de diyorum ama bunları yaptın mı dersen, pek yaptığımı söyleyemem.:p Keşkeyi ben pek kullanmadığım için de rahatım. O nedenle ileride kafana takmamak için çalışmalısın.;;)
Ertan abi yani şunu belirtmek lazım bravo yani ben olsam asla yaz yaz çalışmam hayıtım söz konusu olsa bile.:D
hadi herkese gud nayt
Bu iyi fikir .Quote:
Mesela 1 saat ders mi çalışacaksın. Başla sıkılırsan çalışmayı bıraksan da o 1 saat dolana kadar masadan kalkma. O süreyi doldur.
Sonradan keşke dememek için bunları yapmak zorundasın. Ha ben de diyorum ama bunları yaptın mı dersen, pek yaptığımı söyleyemem. Keşkeyi ben pek kullanmadığım için de rahatım. O nedenle ileride kafana takmamak için çalışmalısın.
Ben çalışmadım diyorsun ya bize mi abartıyolar bu olayı çok? Kime sorsam ben çalışmadım diyor.:D
Ya bizde akıl yok ya siz zeka küpüsünüz.:D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Ne hayatı canım, benimkisi zevk meselesi.:pQuote:
Ertan abi yani şunu belirtmek lazım bravo yani ben olsam asla yaz yaz çalışmam hayıtım söz konusu olsa bile.
Çok iyi bir lisede okudum, oradaki çoğu arkadaşa ayak uydurup, onlar gibi çalışsaydım daha iyi bir bölümde okuyor olabilirdim. Ama keşke demediğim için ve şu anda okuduğum bölümden de memnun olduğum için iyi ki çalışmamışım diyorum.:p
Ama sen çalış, bakma ben de çalışmadım diyenlere.:p Ben çalışırdım ama mesela Kimyayı sevmezdim onu çalışmam gerekirken Geometri çalışırdım. Matematik çalışırdım. Zaten Matematik iyi olmasa kazanamazdım herhalde.
Sen hepsine çalış ama sosyal hayattan da kopma, çık dışarı gez, spor yap rahatla...:)
Yahu Geometri en zevkli derstir. Bulmaca gibi, benim çözdükçe keyfim yerine gelirdi. Geometri'yi öyle oturup çalışıp yapamazsın, soru çözeceksin bol bol. Thales'in mantığını kavradıysan başka da birşey kalmıyor geriye.:D
Kaçıncı sene derken anlamadım, üniveristeye 2. denemede girdim, şu anda da 2. sınıfı bitirdim 3'e geçtim...
Millet kaybolmuş yaww...:D:D
Şu sorunu cevabını aldım anlamanaa gerek kalmadı da.Quote:
Kaçıncı sene derken anlamadım, üniveristeye 2. denemede girdim, şu anda da 2. sınıfı bitirdim 3'e geçtim...
Şu olayı çözemedim, çözmesi çok güzel oluyor tamam da. Çözemeyince de daha da bir uzaklaşıyorum. En iyisi ben birebir alıyım.:)Quote:
Yahu Geometri en zevkli derstir. Bulmaca gibi, benim çözdükçe keyfim yerine gelirdi. Geometri'yi öyle oturup çalışıp yapamazsın, soru çözeceksin bol bol. Thales'in mantığını kavradıysan başka da birşey kalmıyor geriye.
Birde şu Tales midir kalas mıdır onu bir okuyum. Ha birde Felsefe dersi çıktı başımıza bu sene. O nasıl birşey aca zor mu? Ateş, su, atom falan birşeyler diyor.:n:
Thales yahu, ona otur çalış, sonra da soru çöz, zaten üçgen dörtgen hepsinin çözümünde temel Thales.:)
Felsefe sorusu çözmedim ben ÖSS'de. Pek katkısı yoktu. Ama lise sonda dersini gördük, şimdi ne hatırlıyorsun dersen güzel bir hocamız vardı onu hatırlıyorum, dersten başka da birşey hatırlamıyorum.:D
:zuhaha aynı şey benim için geometride geçerli olacak.:pQuote:
Thales yahu, ona otur çalış, sonra da soru çöz, zaten üçgen dörtgen hepsinin çözümünde temel Thales.
Felsefe sorusu çözmedim ben ÖSS'de. Pek katkısı yoktu. Ama lise sonda dersini gördük, şimdi ne hatırlıyorsun dersen güzel bir hocamız vardı onu hatırlıyorum, dersten başka da birşey hatırlamıyorum.
Hörmetler. :p