bende böle gördüm vallaQuote:
Originally Posted by kovboy_18
Printable View
bende böle gördüm vallaQuote:
Originally Posted by kovboy_18
ugur inceman ı dene cok ucuz ve ıyı ısler yapıyorQuote:
Originally Posted by emreözdoğan
Dostum BarceloGs Yamasını yüklediysen Ferhatı al süper oynuo sağada Muslu al Kesinlikleee adam her maç 8le oynuo
sivok adlı oyuncuyu al 2 yıl içerisinde dünyanın en ii dmc'lerinden biri oluyor
malık fahı gelmıo ama bı dene derım ben
yabancı bi DM arıyorum. sivok olabilir. diarra'ya teklif yaptım ama lens satmıyo. daha doğrusu param yetmiyo. belki brezilya'da filan vardır genç ve kaliteli yetenekler DM oynayan. yabancı oyuncu lazım ama çok fazla param yok. başka kimi alabilirimki?
crespo009 kardeşim önerin için Teşekkürler Ama Ben Sol İstiyorum
brezilyadan:
arouca, agusto recife, ale ve denilson. bunların hepsi birer dmc ve gayet iyi oyunculardır
mehmet polat
mehmet polat malik fathi ergün teber vs
hocam ergün teber orta saha
abi tomas sivok işte tam sana göre 3 e a kapatırsın
bir de jeffersonQuote:
Originally Posted by alexx20fb
Abİ Tabİkİ FenerbahÇe Nİn Altyapisindan Çikio Kalecİİler Daha Sonra Hsv Mİlan Man Utd Ajax Celtİc ÖnerebİleceĞİm Takimlaar
Türklerden fener de gerçkten iyi kaleciler var.Ama avrupa klüplerindende villareal ve A.madrid te iyi oyuncular var gerçekten ..
Mehmet Polat
tomas sivok için sparta prag'la 1.7 milyon euro'ya anlaştım. sivok tam bana gelcekti ama son anda devreye porto girdi ve sivok porto'ya gitti. matuzalem'i de fenere kaptırdım :( bakalım şimdi başka oyuncular var listemde onlara bakçam. peluk arkadaşın dediği adamlara bakçam. başka önerileri olan varsa yazsın. yabancı bi DM arıyorum. 10 milyon euro transfer bütçem var.Quote:
Originally Posted by mahoo
sen benim dediğim adamlar bak özellikle arouca brezilya milli takımının vazgeçilmezi oluyor ilerde belirteyim.
mehmet polat
en iyi türk defan sol mehmet polat:D
mehmet polat
salomon kalou:18 yaşında çok hızlı sağ sol kanatta da oynayabiliyor,hemde forvette ayrıca forvet de ikende müthiş golcülük özelliğini çalıştırıyor ... süper yani--- feyenord'da oynuyor fiyatıda 2.200.000.'dü yani ben oynarken :)
Ya arkadaşlar bana Galatasaray için genç,ucuz ve kaliteli bir dmc lazım.Yabancı olabilir.19-23 yaş arası olması tercihimdir ama siz yine de bildiğiniz tüm kalitelileri yazabilirsiniz.Rica etsem bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
ale ve arouca arasında kararsız kaldım. ikiside bana gelmeyi kabul etti. ale 11 milyon euro, arouca 6 milyon euro'ydu. arouca'yı alcaktım ama içimden bi ses ale'yi al dedi. bende ale'yi aldım. inşallah ii çıkar. daha önce hiç almamıştım. bakalım görcez :)
furkan baştan var süper golcü her maçta atıyo golünü ve azar karadaş var forvet bu ikisi de süper golcü tavsiye ederim
aynen bende senin gibi arıyodum DMC. bende Galatasaraydım. saolsun arkadaşlar yardımcı oldular. söylediler bana bi kaç tane isim. bende sana söyliyeyim.Quote:
Originally Posted by wonderking
ale-sao paulo
arouca-fluminense
tomas sivok-sparta prague
wendel-corinthias
matuzalem-shaktar donetsk
agusto recife
uğur inceman-manisaspor
nuri şahin-borussia dortmund
tali-malaga
doğa kaya-gençlerbirliği
bunlar var. sonra yine yazarım. diğer arkadaşlarda yazarlar zaten
abi tomas sivok dmc bölgesinde 8 den aşaı düşmüyor bn denedim ve deniorm:d
arkadaslar bı kere super uppta ıle oyunu gunceleyın vıerı antraman programını ındırın ve kurun ondan sonra oyuncuların mevkıılerıne gore dagıtın goruceksınız cafercan bır henry gıbı bılal kısa kerlonda daha ıyı oluyo sabankay oguz zıgıc arda zafer ırtegun bekır .mokoena .adu volcot dofoe .ozelllıkle bılal kısayı alın vıerı programını uygulayın 2 ayda ronaldınho gıbı olsun cafercanda oyle
2007 yilindayim.. mehmet polat ve serkan balciyi almaya calistim ama satmiyorlar.. onerebileceginiz iyi bir "Turk" DMC varmi ? acil yardim ;(
hangi takım