vala adam 16 yasında bölemi
Printable View
vala adam 16 yasında bölemi
Bende Zonguldaksporaa Aldim İyİ Oynuyo. 16 YaŞinda Mİllİ Takimin As Kalecİsİ Bende.
yaww bu adam bi bendemi çıkmıo
bazı oyunlara özel cıkıoya
bir kez daha oyuna baktım.Kongsvinger diye bir takımdan almışım.Özellikleri kötü bile olsa bu kadar çok yerde oynayabilen bir adam kaçmaz
vala kaçmaz saolasın paylaştığın için
Norweç ligini ve huge geriş tabanında oyun açtım. Oyuncuyu bulamadım. Regen olma ihtimali var bu oyuncunu.
regen değil arkadaşlar.bu oyuncu çok önceden bulundu.İsteyenler için ideal yedektir.
keşke ss olsaydı.
walla bende gördüm çok ii bi kaleci bu ss e hiç gerek yok bence
bende bu kaleciyi altay almış:D
çok merak eden arkadaşlar ben yardımcı olayım.gerçekten iyi bir kaleci
[IMG]http://img408.imageshack.us/img408/9275/daleibj0.th.jpg[/IMG]
Gerçekten iyi bir kaleci ama Volkan Babacan kadar iyi değil.
öbür başlığa ss koydym merrak edenler duyrulur
Özellikleri normaldir. Asya'nın en iyi kalecisi seçildi.
volkan ı üçe katlar 180 p.a sı var iki sene sonra buffon gibi oluyo mübarek :n:
Allahı var şimdi 16 yaşında baya iyi bea...
ben duymuştummm
züpper hemen alalım:p ;;)
yav millet nie iki mesaj açıyo aynı konuda bende açtım yanlışkla kaç kere ama şaka şaka ynlışlıkla oldu ama iyi kaleci bendeki oyunda oyakda oynuyo
gerrard da her yerde oynuyor
denemek lazım
kardes sen geri kalmıssın ben onu sitede yayınlayalı 2 ay oldu onu kesfedenlerden biriyim orudpsora aldım
ıyı ama volkan babacan ve polat keser daha ıyı herhalde ama yınede bı denemek lazım
valla arkadaşlar ben rodolfo soares i öneriyorum dmc brezilya da oynuyo serbest kalma maddesi var düşük fiyata.maçta takımın hepsi, 5 le oynuyor yeniliyorum adam maçın adamı oluyor ve 8 le oynuyor.ben böyle bişi görmedim.tek maçta olmadı bu.bide mascherano çok ii.adamı aldım süper oldu sona benle sözleşme imzalamadı chelsea aldı ve dünyanın starları arasına girdi adam süper.neto da süper dmc.birde forvet ze eduardo brezilya da oynuyor.çok ii.ya kısacası arkadaşlar bence brezilya oyuncularını açın oyuna başlamadan önce sona bi gözlemci gönderin brezilya ya(ama gözlemci ii olsun) size brezilyadan süper oyuncular bulur.
Geçen sezon Hollanda Ligi gol kralıdır kendisi..
ya huntelaar satılırmı
bıLıodum ztn bu adamı
super bı sey ozeLLıkLerıde ortada
iiiiiiiiii.tşk
ya haLa bu adamımı konusuosunuz
3-5 tane konu acıLdı bu adam ıcın ztn
super adam kendısı
johann davidsen faroe diyence akla pek futbolcu gelmez ama bu oyuncu faroelı ve çokta iyi bir oyuncu sizn görüleriniz
http://img221.imageshack.us/img221/9866/adszud9.jpg
açıkçası BENCE pek süper bi adam olamaz...
Abi faroe'ye göre mükemmel bir futbolcu....
bencede.adamın çalışma oranına bi baksana !Quote:
Originally Posted by inorax
bende onu söylmek istedim zatenQuote:
Originally Posted by hp-fm-gs
evertonda oynuyor 5,5 fiyatı 37 maç oynamii ee daha ne olsun
Arkadaşlar saçmalamayın.Faroe'ye göre süper.
bırak be ben buna 5.5m vereceğima bunun iki katı taş gibi defans alırım..
5.5 mn dolar vermem ayrıca bu adam evertonda oynamaz,oynayamaz
onun yerine 5 tane hugo almeida alırım :D
arkadasım bana yeni dıyon ama ben bu oyunu cm2 den beri oynuıyom yeni derken sen heralde beni çömez falan zannettin :D
neyse şimdilik sizin gibi çömezlerle bu konuyu tartısmanın bir anlamı yok bu adam bende bir sezonda 56 gol atmıs bir oyuncu italya liginde fiorentina da ozelliklie pazzini ile mukemmel anlasıyoo bu arkadas yalnız forvetni ya sagında oynatcan yada ortada oynatcan 4-3-3 de ozelikle ortaya koyarsanız diger forvetlerden gelebilen herturlu pası degerlendiriyo :D
aglamamın sebebide su arkadasım bi adam her mac gol atabilir orda bende biraz eksiklik var haklısın aslında uefa finalinde 4 gol atınca bir garip oluyo tabiki :D
Simonetta AS ROMA da oynuyor ve muhteşem bir golcü!!! mutlaka alın sizi en az 5 sezon götürür ve ayrıca Real Madrid sizi sıkıştırıcaktır transfer için
NOT:Bu oyuncuyu Mutlaka forvetin solunda oynatın!!!!Ayrıca en iyi anlastıgı ortasaha oyuncusu İnsua!!sol kanat arayanlara da Carrusca yı öneririm!!müthiş potansiyel var!!!Tabi Gerets de farketse daha ii olcakta:D