Perşembe finalim olmasa olabilirdi.
Printable View
Perşembe finalim olmasa olabilirdi.
Bizim okulda büt açıldı (daha doğrusu tüm ünilerde kanun çıktı) O sebeple apar topar geldim istanbula. Elimden geldiğince yetişrtirmeye çalışıyorum konuları. Çok konu var. Eğer yetiştirebilecek gibi olursam bende gelebilirim. 17'sinin akşamı haber veririm.
Buluşma yalan oluyor galiba :D
Saat ve yer belirtilirse daha faydalı olur gibime geliyor yalan olmasını engelleme konusunda :D
Büyük ihtimal FIFA-PES + yemek organizsyonu olur. Ortak bir yer belirlemek lazım bunun için.
Beyler havaların serinlemesini bekleyip de iftar programı mı yapsak :D Bu sıcaklarda dışarı çıkmak işkence gibi. Eğer kimse X tarihe kadar burdayım demiyorsa güzel bir iftar programı yapabiliriz :)
Edit : Şimdi haberlerde dedi. Yarın serin ve yağışlı hava geliyormuş. Çarşamba da yapabiliriz :D Ne diyorsunuz ? İftar mı Çarşamba mı ?
Çarşamba,14.00,Beşiktaş?
Aslında Beşiktaş olursa bende gelebilirim. Ama kesin değil tabi.
3 de beşiktaş iskelesinde buluşalım yine.
Evet 15 daha mantıklı.:)
Yeri ve saati belirledik, katılımcıları belirleyelim bari :D
1. Spy.94
2. Nedvedmania
3. GeNç KaRTaL
İşlerim olmasa gelmek isterdim tam okulumun orası :D
Saat 15.00 olursa akşama uzamazsa ben gelemiyorum bu durumda işten dolayı.
Uzar uzar. Sen gel mübarek :)
Bu arada çoğunluk anadoluda sanki. Anadolu tarafında yapalım o zaman buluşmayı.
Çarşamba günü mü buluşuyosunuz ve saat ?
Son mesajları okusan anlarsın cenker. Orda sana şakasına dedi sanırım.
18 Temmuz, Saat 15:00, Beşiktaş İskelesi şu an. Anadolu'da olursa da Kadıköy iskelesinde buluşuruz ya da metrobüste :D 3,5 kişiyiz bi de o var :D
Özgür sen anadoluda mısın ?
Dalga neden geçtiniz ki :(
Kırıldım yani ayıptır.
Burda üzgün olması gereken ben, mutlu olması gereken sensin Aygün.
buluşmada foto çekmeyi unutmayın tabi foruma koymayı da :p
Cihan , ben sana numaramı atayım özelden. Bi mesaj çak :zuhaha Kadıköy'de çalışıyorum , saat 18.00 gibi çıkıyorum işten.1 saatliğine de olsa görüşmek isterim sizlerle.Yani buluşma saat 7 gibi falan hala devam ediyor olursa , gelirim.
Bu arada kafeye buranın linkini atıp yönlendiren Spy.94 , cansın :zuhaha
Gönderin numaralarınızı :) Gerçi şuan hattım kapalı faturayı ödemedim diye ama öderim yarın çıkarken :D Şemsi'yede atın numaralarınızı.
Şemsi'ye vermiştim bir ara diye hatırlıyorum ama atayım yine de.
4 kişi miyiz şimdi? :icon_biggrin:
Cenkerin laf boş çıkmazsa 5 :) Emre Abi de akşam uğrarsa 6.
Yalnız 3 den 7-8 e kadar ne yapacağız :D Bari buluşma saatini geçe çekelim :)