Mahmut abinin ısrarlarına göz yumamam artık.Yeneyimde susturayım..:D
Yarın akşam içi randevu verebilirim.Gece gece oyunun cd'sini arıyorum yav..:mad:
Printable View
Mahmut abinin ısrarlarına göz yumamam artık.Yeneyimde susturayım..:D
Yarın akşam içi randevu verebilirim.Gece gece oyunun cd'sini arıyorum yav..:mad:
Mahmut abi 5'e carpar 4'e boler 3 ile toplar 2 ile cikarir 1 ile sutlar :D Tarik abi oynamayi bilmiyor :n:
tarık ilk oynadığımızda beni yendi 2-3 kez...ama ben ozaman ilk defa online oynuyodum...o günlere bişey demiyorum...ama şimdi gelsin...bukadar büyük konusmaması gerektiğini görecektir:D...şaka bi yana zor yenilirim..
Yeme bizi Tarık :zuhaha
Mehmetcim sende mi istiyorsun canım benim? :D
Gaza geldim oyunu yüklüyorum.Yarın akşam herkese yedireceğim bu lafları..:mad: :n:
Yok gayet tuzlu acılı geldik yiyemiyor:D
50 küsür maçta 40küsür galibiyetim var...bu rakamlar yenilmicem anlamına gelmez..ama ben tarık ı istiyorum:D
belki şike yapılır maçın her detayını istiyoz yarın videoya alın...
Vay vay galibiyet yeminleri atılıyor c@fe de Mahmut Abi mi Tarık mı....:zuhaha
Maç berabere biter:D Penaltılara kalsa dahi uzaaar gider :zuhaha
Şike yapacak olan kişiye anlatın bu masalları ?
Demek beni küçük gören bu kadar üye varmış forumda.Yazıklar olsun valla..
:zuhaha
Sinirlendirmeyin Tarık ı, buldunmu cd yi Tarık:zuhaha
tarık..üyeler seni...sen beni küçümsüyosun..:D
ayrıca...kaleden kaleye,kornerden,taçtan gol atmak yok...
Mahmut abi gol goldür yahu:)
Hadi Arkadaşlar grş benden bu kadar yatıyorum...
Fıratcan laflarını unutmadım..:D
Kaçın beyler şimdilik, yarın akşama kaçacak deliğiniz olmayacak..
bende yatıyom tavlada da yenildim haydin iyi geceler...
Çoğul konuşmayalım canım ben kaçmıyorum ayrıca sana destek veriyorum :zuhaha :n:
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Daha önce kaleden kaleye gol görmedim Pes'te :) Onun için birşey diyemeyeceğim ama ortasahadan atılan goller sayılmalı..Yine de haklı olabilirsin abi;;)