Bak Cihan yamadaki tüm Lotto ve Puma formaları o başlığa upload etcen. Başka bişey yok.
Printable View
Bak Cihan yamadaki tüm Lotto ve Puma formaları o başlığa upload etcen. Başka bişey yok.
tamam upload ederim ama devamı yani onunkilerle karşılaştırmam gerekiyo onun kileri nerde bulucam
Ya Mehmet sadece onları upload edin demiş. Orda templateyle ilgili muhabbet olmuştu. Adidas templatelerin üzerine yapmışsın falan denmişti. Onları kanıtlamak için heralde. Sen upload et
hay ben böyle işim ya çalışmıyo yani hata veriyo dosyayı açamıyorum ooof :mad:
Off yav. Dur ben şu winrarı bi daha deneyim.
he bu arada o konudaki mesajlar şuanda yavaaaş yavaaaş siliniyo ya meddah abi siliyo yada jesus fb
oha silindi bütün mesajlar anında :D
Evet mesajlar silinmiş tamamen.:)
ne mesajı silindi yav :D
Güneş çıktı :S
ii geceler arkadaşlar
her gün turksportalda bi olay oluyo bugünün büyük olayıda bu oldu hadi bakalım yarın hangi olay oldu neyse bende çıkıcam assonra fifa oynıcam :D
aaa bizde çıkmadı tüüüh:D:D
saat:00:00 acılma vakti geldi
Guşluk açıldı beyler hade toplanın:D
ciiik ciiiiiik
nabersiniz beyler
anaa guşluk açılmış, ne çabuk geldi saat yahu...:D
Baya oldu yazmayalı sanırım bir 20-25 sayfa olmuştur en son herneyse Guşluk İyi Akşamlar...
ben gittikten sonra arkamdan bunları diyen bi insandan bi özür beklerim ltfen arkamızdan dedikodu yapmayın ayıp ya ayıp :n:Quote:
Originally Posted by sherryy
bu cvp için sabahtan beri bekliyorum sonunda verdim cevabımı :n:
slm bu arada herkese bugün nasılsınız gençlik ..?
bugun pek bi sessiz burası
Eğer özür istiyorsan dilerin ya:n:Quote:
Originally Posted by SefaReis66
Ama klavye=yastık dün gece doğruydu değilmi:n:
ben öle şey yaparmıyım yaf .. ben bu sayfa açıkken bağlantıyı kestim kapattım pc yi yattım uyudum .. heralde ondan offline olmama rağmen bu sayfada gözüküyorum ..Quote:
Originally Posted by sherryy
selam naber gece kuşları
Ben kaçtım beyler hadi iyi akşamlar yarın uzun uzun kalacam burada...
yav uzak kaldım FM 2007 çıktı mı :S ?
S.A Beyler nasılsınız
s.a gusluk nasıl gidio
off yav bu fecepack yapmak ne zor şeymiş :D
yeni gelenlere a.s diyoruz ..
fm 2007 çıkmadı keşke çıksa ama aralıkta çıkıcakmış ya da yılbaşında ..
hamza nerde yaf msn de yok burda yok ..?
sen face packi tamamlamamışmıydın serhat?
burda ne işiniz varya sizi guslukta görmek isteriz
Ben geldim selam herkese çocuk hakkında hala bir fikrim yok:D
biz cafeciyiz 7/24 cafe forza cafe :D
guslar nedir bu sessizlik ya ötün biraz
evet guşlar ne oldu size yahu? Hadi ben yeni update ile fm oynuyom siz napıyonuz...:D
selamünaleyküm guşluk dün uğrayamadım,esasında bu aralar pek uğrayamıyorum.malum kırtasiyeci olunca işyerinde bu aralar biraz sıkıyım.ramazan sonuna kadar böyle gideriz heralde.kalbim sizinle.hayırlı geceler hepinize.(33)
DNA testi istioz:D:D
Sana kolay gelsin abi, bilirim zordur kırtasiyecilik sabahtan akşama satış yap, sonra gece toptancı dolaş mal al...Neyse iş olsun, kese dolsun da insan katlanır sıkı çalışmaya...:)
a.selam şampiyon abi allah hayırlı işler versin ..
imzan nerden geliyo sorabilirmiyim kendi ürettiğin bi cümle mi bi yerden esinlendin mi yoksa ..?
Beyler Selam Burayı Çok Sessiz Gördüm :(
Gelinde Kopartıyım Sizi...
"Radyoya Gelin"
çocuk henüz eve gelmedi:Dyakında baba diye diye eve gelir o zaman yaparız:D:D