Desene 10 TL gitti :D
Bencede maçı kaybeden kupayı alamaz
Printable View
Kupayı bi Avrupa ülkesi kazanıcak beyler :D
Ronaldo bu maçta gol atamaz.
Öyle büyük şov, böyle muhteşem gösteri diyorlar da niye reklamlarla içine ediyorlar... Bırakın izleyelim biz de bu görsel şöleni. Yanlış mıyım :)
Ömer Üründül + Hikmet Karaman, unutulmaz bir maç olacağı kesin :)
Futbolcular giris yaparken arkadan calan muzigin adi ne ? Survivordada kullaniliyordu.
Ai se eu te pego :D Survivor'da bunu kullanıyorlardı :D
Yok yok sarki degil, sadece muzik. Neyse netten ariyacaz:)
Pirlomu, Xavimi ?
Pirlo diyorum.
Yapma Be italya hayallerimizle oynadin.
Iniesta öyle killer ball mı olur? Jordi Alba öyle şıprint mi olur? 2-0 geçmiş olsun İtalya'ya :)
Xavi top oynatmadı Pirlo'ya.Maçın adamı olur böyle devam ederse Xavi.
Henüz herşey bitmedi...Şampiyon İtalya
İniesta ile Xavi ne zaman bırakır futbolu? Ne rekor kaldı ne kupa açın artık insanalrın önünü kardeşim.)
Alba'ya selam olsun.Ne olurdu ilk golü sen atsaydın ?
Soruyorum sana ne olurdu ?
Bu İspanya'yı durduracak takımı açıklıyorum :
2014'e katılırsak TÜRKİYEMİZ durdurur...Abdullah reyiz çözer bunları çok rahat hatta oyuncular der bu ne böyle biz hayatımızda böyle bir oyun tarzı görmedik derler...
Valla biz katılalım da İspanyollar çıkamaz Brezilya'dan...
Hak eden kazanıyor yapabilecek bir şey yok adamlar çok iyi saygı duymak ve tebrik etmek lazım.
Volkan yine birini dövmezse eleriz İspanyolları :D
Almanya hadi neyse ama İspanya'ya karşı beksiz oynamak intihardır yahu.Az çok herkes anlar futboldan.Sahayının tamamını kullanan bir rakibe karşı nasıl olurda iki köşeyi boş bırakırsın.Ne düşündü de böyle devam ediyor anlayabilmiş değilim.
Gun gelir torunlarıma, bizım zamanızda bir Ispanya vardı diye baslar ballandıra ballandıra bugünleri anlatırım (:
Hazırlık maçları bile daha heyecanlı.İtalya 10 kişi kalınca iyice sıktı maç.
İtalya hakkaten çok şanssız, 2 adamı sakatlandı.. Ancak İspanya da iyi oynayarak kazandı..
İtalya'ya yazık oldu. İspanya çok rahat oynuyor. 2-0 öndeler ve oyuna Torres giriyor. Bu maç 3 de olur. İtalya'nın hocası, değişiklikleri neden bu kadar erken bitirdi, anlamadım. Yarım saat 10 kişi oynamak zorunda kaldılar bu yüzden.
Yalnız Hikmet Karaman'ın Spikerden fazla konuştuğu bir maç izliyoruz.. Abartma değil süreleri tutun Hikmet hoca daha çok konuşmuştur ve çok sıktı artık..
balotelli ve arkadaşlarına başarılar dicem ama maç çoktan bitiyo
torres attı 3 oldu
İtalya hepten bahtsız bedevi oldu değil ispanya kutup ayıları gelse yine kaybederlerdi bu maçı.
hikmet hoca maç bitti sus artık :D