Selam kafeciler;
Bir konuda kaç mesajımızın olduğunu nasıl anlayabiliriz bilen var mı?
Printable View
Selam kafeciler;
Bir konuda kaç mesajımızın olduğunu nasıl anlayabiliriz bilen var mı?
Bozulmayacak bence ama yıldız futbolcular tedirginlik içinde olacaklar,bugün koskoca ronaldinho sırf bir turnuvada pek varlık gösteremediği için heykeliyıkıldı,yuhalandı,düşünseniz futbolcu üzerindeki baskıyı..Bişey oldu ve oynayamadı adam,bu kadar üzerine gitmemk gerekir,şampiyonlar ligi başlasın bi görelim yuhalanmayı hak eden adamı,çok haksılık edildiğini düşünüyrum ronaldinhoya..
konunun yanında kaç tane cvp olduğu yazar ona tıkla çıkar
Sarp yapacağın iş gayet basit.Konuya kaç mesaj atıldığını gösteren rakama tıklayacaksın.Ama konunun içinden değil konunun dışından.Misal sohbet alanına gir.Kafe Turksportal'a kaç mesaj atıldığını gösteren rakama bas.
Ronaldinho daha şampiyonlar ligi başlamadan kendisine yapılanların haksızlık olduğunu tüm dünyaya gösterdi.İspanya Kral kupasında Espanyol ile oynanan iki maçta.Bayern Münihle yapılan özel maçta zaten kendisine haksızlık yapıldığını Tüm Dünyaya gösterdi
kafa turksportal?
zuhahaha:D:D
ronaldinho bence su yüzden oynayamadı..aslında oynardı.sherryy nin dediği gibi olay..ronaldinho ya oynamadı brezilya..oynasaydı herşey deişik olurdu..oynamadılar çünkü..brezilya da çok fazla yıldız war.herkes kendini göstermek derdinde..şimdi bir kaka,bir juninho,neden ronaldinho ya oynasınki..ama oynaması gerekio..resmen bencillik..brezilya bu yüzden elendi bence..ronaldinho resmen dışlandı..adamı dışladılar ama gördüler sonra ne olduğunu...hadi yawrum ewinize dediler..
Neyden bahsediyorsun.:confused:Anlayamadımda.
Çakkaaaaal.:D
Ronaldinho hakkında yüzlerce asılsız haber çıktı.yok kız arkadaşıyla otelin odasında sabah akşam kaldı Play station oynamaktan başka bir şey yapmadı vs..Ronaldinho 26 yaşına gelmiş bir futbolcu .Bu yaşına kadar daha ronaldinhonun bu şekilde bir vukuatı yok.Bahsedilen adam Rooney olsa yapar dersin.Rooney'in barlardan çıkmayan,annesi yaşınlarda bayanlardan hoşlandığını hemen hemen herkes bilir.Bu şekilde haberler çıksa inandırıcı gelir.Çünkü ne olduğu belli rooneyin.Ama ronaldinhonun daha bu yaşına kadar disiplinsizlik üzerine bir vukuatı bile yok...
Edit:Bu fazla oldu
Kafa ha :D
yo bence gayet güzel olmus..rooney hakkında çıksa bu haberler hiç sasırmam.ingilizleri sewmem zaten..hele o rooney i...hiç sewmem
O editi yazmamın nedeni aynı mesajı iki kere yolladım fazla olan birini editledim:D
al sana rooney..:) wukuatı
Rooney yine olay çıkardı
İngiltere Milli Takımı ve Manchester United'ın yıldızı Wayne Rooney, bir restoranda kendisine sözlü tacizde bulunan Blackburn Roverslı Michael Gray'i yumrukladı.
Nişanlısı Coleen McLoughlin ve yakın üç çift arkadaşıyla Cumartesi gecesi Manchester'da bir restorana giden Manchester United'ın 20 yaşındaki golcüsü Wayne Rooney, barda kendisine sataşan bir başka futbolcuyu yumrukladı. Görgü tanıklarının iddiasına göre, Bir başka Premier Lig ekibi olan ve eski milli futbolculardan Tugay Kerimoğlu'nun da oynadığı Blackburn Rovers'ta forma giyen Michael Gray, Rooney'nin de bulunduğu restoranda oturuyordu. Rooney ve arkadaşları zaman geçtikçe sesli bir şekilde konuşmaya başladılar ve bunun üzerine Gray, Rooney'e sert bakışlarla bakmaya başladı. Ve daha sonra ikilinin tartışması sonucunda Wayne Rooney'i alkollü olan Gray'i yumruklayarak yere serdi. Olayın ortaya çıkmasının ardından bir açıklama yapan Rooney'nin sözcülerinden birisi ise kavgayı doğrulayarak, "Wayne ve Coolen diğer arkadaşlarıyla bilikte eğlenceli bir gece geçiriyorlar ve sessiz bir akşam yemeği yiyorlarmış. Daha sonra Michael Gray gelmiş ve davetsizce onların masasına oturmuş. Hatta, Coolen ve onların diğer bayan misafirlerine sataşmaya başlamış. Rooney, Michael'ın ayrılması için birçok kez tavsiyede bulunmuş ancak Michael bu uyarıya kulak vermeyince de Rooney, Gray'i itmiş" dedi.
İngiltere'yle Portekiz arasında oynanan Dünya Kupası çeyrek final karşılaşmasında gördüğü kırmızı kart nedeniyle, İngiltere'nin Avrupa Şampiyonası Elemeleri'ndeki iki karşılaşmada forma giyemeyen Wayne Rooney'nin yaşadığı bu olaydan sonra Rooney'e yönelik İngiliz basınında negatif yönde haberlerin çıkmaması da, Rooney'nin kendisini savunma amacıyla Gray'le tartıştığının doğrulandığını yorumlarının yapılmasına neden oldu.
Bende rooney'i hiç sevmem ama adam gerçekten kendini çok geliştirdi yani futbolunu tıpki bizim nihat gibi..Nihat'ı ilk çıktığında hatırlıyorum gözüme galatasarayla oynanan bir Türkiye kupasında çarpmıştı zaten ondan sonra ünlendi,ilk başta bu adam çok beceriksiz demişttim daha topa bile vuramıyor hep burun kullanıyor diye ama adam gerçekten çalışarak kendini aştıikeşke herkes böyle olsa..Böyle bikaç futbolcu sayabilirim ;ama yerinde sayan yüzlerce futbolcu sayarım..
özel hayatıyla çok gündeme gelio.disiplinsiz bir topçu..ama çok yetenekli we hırslı..herzaman hırslı futbolculara saygım war..her nekadar rooney i sewmesemde
Şemo akşam saatleri bunlar, olur dalgınlıklar :D
Hep başka milletlerin gençlerini konuşuyoruz.Birazda kendi gençlerimizi konuşalım.Son dönemde müthiş bir yetenek çıktı.Galatasarayımızın 66 numarası Arda Turan.Son zamanlarda seyredirken en fazla zevk aldığım futbolculardan biri.Allah vergisi muhteşem bir yeteneği war.Takıma çok şeyler katıyor.Sizler Arda hakkında ne düşünüyorsunuz
olur böle vakalar üye ibob yakalar:D:D
Arda gerçekten çok büyük bir yetenek..Galatasaray Emre'den sonra böylesine yetenekli bi futbolcu ilk defa çıkardı piyasaya..Milli maçtaki aşırtma bi pası var,her yanı teknik kokan,açıkçası böyle futbolcularımızı gördükçe gurur duyuyorum ve heyecanlanıyorum..
arda muhteşem bi yetenek.bizde fazla kalmaz..kalmaz derken dierleri gibi kaçıp gitmez..transfer olur..biraz daha tecrübe kazansın awrupada rahat oynar.hatta bordeaux maçından sonra kesin teklif yağmuruna tutarlar..gs ya çok para kazandıracak..awrupaya giderse,ki kesin gider barça ya gitmeli..o takımda muhteşem olur arda..düşünmesi bile harika..messi arda ronaldinho...manyak bişey
Aslında Galatasarayda emre klasında çok genç var.Bunlardan biride Cafercan Aksu.Under19 un kaptanlığını bile yaptı.Cafercanda çok yetenkli bir oyuncu.Frikik kullanbilen ,hava hakimiyeti iyi olan,uzaktan çok güzel şutlar atan bir futbolcudur.Fakat bir türlü Galatasaray daki forvet bolluğundan kendine yer bulamadı.Geçen sen 1. devre Çaykur rizespora kiralık verdi.Çaykur Rizespor teknik direktör değiştirmiş ve Metin yıldız takımın başına getirilmişti.Metin Yıldız Galatasaray altyapı hocası.Ardaların Cafercanların Aydınların hocası.Ben bunu duyduğumda çok sevindim.Çünkü Metin Yıldızın Cafercanı oynatacağını düşünüyordum.Faklat oynatmadı.2.Devre geri çağrıldı Galatasaraya fakat forma giyme şansı çok çok azdı.Nitekimde hiç forma giyemedi.Bu senede İstanbul Büyükşehir Belediyeye kiralandı.Kiralanması güzel ama bence 1. lig takımlarından birine kiralanması lazımdı.Fiziksel olarak kendini 1. lide oynarsa daha iyi geliştirir.
Burnumuzun dibinde Cafercan Aksu adında süper bir yetenek war.Bunun biz farkına waramıyoruz ama tüm dünya farkına varıyor.http://forum.turksportal.net/vb/show...light=cafercan bu başlıkta göreceksinizki bizim yeteneklerinin farkına varamadığımız Cafercan meğerse Dünyada tanınıyormuş
TURKSPORTAL Gece Kuşları 3 |(00.00-08.00 Saatleri Arası Açıktır) bu saatler harici Lütfen mesaj atmayın.
ben geldim beyler herkese slm
berkay çocuk hala yanıma gelmedi:D
yolunumu kaybetti acaba?:D:D
bu arada guşluğun kilidini kaldırabilirmisiniz
gitti yarvum:Ddaha göremeden kayboldu:D
açıl guşluk açıl
guşluğa hücuuuuuuuuuuum
İyi Akşamlar.
selam millet
sanada iyi akşamlar ahmet;;)
ne diyoduk berkay?benim çocuk hala ortalarda yok yaa:Dbaşına bişey mi geldi acaba?
sen onu polise bildir:D:D
Pc'ye virüs girmiş acaip.:mad: Onları temizlemeye çalışıom.
Ferid: Valla olabilir hırlısı var hırsızı var. :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Bu arada Kötü Kızları kim izlio :zuhaha
hırsızı felan geç dünden beri aralıksız yağmur yağıyo, annesi kapıya attıysa nerde kalcak bu çocuk:Dannesi kim onu bilmiyorum bu arada:zuhaha
kötü kızlar ı izliodum sonra bakmadım
Bitti . Ama çok güzeldi :D
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
12 Tane virüs çıktı.Halada tarıyorum :S