PSG şampiyonluğu buradan vermez artık. Ibra'da 2-3 sene daha kalır, adam paraya para demiyor sonuçta.
Printable View
PSG şampiyonluğu buradan vermez artık. Ibra'da 2-3 sene daha kalır, adam paraya para demiyor sonuçta.
PSG vermez buradan şampiyonluğu da 2. ve 3.'lük mücadelesi çok fena geçiyor inşAllah Saint Etienne 2. ya da 3. olur da Şampiyonlar Ligi'nde görürüz onları.Ayrıca Nice'de bayağı iyi onlar da gidebilir ŞL'ye.Lyon ile Marsilya bu aralar çok kötü.
Saint-Etienne oynadığı futbol ile bunu hak ediyor. Eğer 2. veya 3. olabilirlerse yaklaşık 30 yıl aradan sonra yeniden Şampiyonlar Liginde boy gösterecekler. Lyon ve Marsilya'nın kötü gidişini avantaja çevirmeliler. Özellikle Lyon dün 2 puan kaybediyordu ancak 90+2'de gelen gol ile 3 puanı aldılar, avantajlı konuma geldiler. Haftaya Lyon - Saint-Etienne maçı var, müthiş olacak.
Beckham da 1 sene daha kalacak büyük ihtimalle.
Bakalım PSG nin yeni sezon bombaları ne olacak. Rooney, Falcao, Cavani, Nani, Benzema, Nasri şuanlık adı geçen isimler.
Rooney olmaz da diğerleri olabilir.
Ancelotti'de İbranın önümüzde ki sezon bizimle olacağını düşünüyorum demiş.
Paris dün Nice'ı 3-0 mağlup etti.
İbra 1 gol 1 asist yaptı çokta sağlam bir performans gösterdi gol ve asistin dışında.
Penaltıyı kupa maçında atamadı, geldi bu maç attı. :)
İbo'nun boynunu emmişler :n:
http://www.ntvspor.net/video-galeri/...izdiran-opucuk
PSG Edinson Cavani'yi transfer etmiş.
https://twitter.com/HayatimFutbol/st...04723501658112
kesin değil
Fransız #RadioRMC'nin haberi kesinlik kazanırsa; Cavani, PSG'deki yedinci Güney Amerikalı olacak. #Ligue1
bu arada galiba monaco transferlerde vergi vermiyomuş
Hazar Büyüka @hazar_buyuka 23 dk
Ben transfer sezonunda Monaco'dan inanılmaz hamleler bekliyorum. Monaco'nun vergi ödemediği için buyuk avantajı var.
eğer öyleyse büyük fark yaratır monaco :D (geçen sene falan bi rus işadamı satın almıştı)
Ayrı bir prenslik falan olduğu için mi ?
RMC diyorsa büyük ihtimalle doğrudur.
Cavani gelirse İbo gider bence.
Rüya gibi bir hücum hattı oldu adamlarda. Ibo ile iyi anlaşırsa çok can yakarlar. Monaca'da Rus iş adamı tarafından satın alındıktan sonra çıkışa geçti, şuan ligde liderler. Seneye Ligue 1'e çıkacaklar. Bu yaz onlardan da flaş transfer haberleri alabiliriz.
Oyunda nasıl Monaco Bütçesi filan iyimi? Gerçeğe uygunmu yani? Alırız belki :D
O zaman bir kariyer yapayım Monaco ile :D
Dene bakalım nasıl olacak. :D
Son 10 dakikasına girilen maçta PSG 1-0 önde Evian deplasmanında ve maç bu skorla biterse Şampiyonluklarını ilan edecekler. Tek gol Pastore'den geldi.
İbrahimovic inanılmaz isteksiz oynuyor sanki zorla sahaya cıkarılmıs.
Bu arada an itibari ile Veratti kırmız kart gördü 10 kişi Psg.
Beckham da oyuna girdiği gibi rakibine taban girdi ve kırmızı gördü. 9 kişi kaldı psg
Daha ilan etmediler ama şampiyon sayılılar yani. Buradan vermezler artık.
Ibra'da her gittiği takımda şampiyon oluyor, adam da sıkıldı artık ne yapsın. :D
Evet sampiyonluk bu maçla ilan ediliyor sandım ama değilmiş, zaten dediğin gibi çok büyük ihtimal sampiyonlar bu sene.
Bakalım ne dedikodular çıkacak bu yaz.
İbra ve Veratti herkesin gündeminde şuan ama Veratti takımda kalmak istediğini söyledi bakalım İbra ne yapacak.
Fransa'da umarım Saint Etienne ŞL'ye gider.Lyon'a şansları tutmuyor yine yenemediler 1-0 öndelerdi 1-1 bitti maç.2. Takım büyük ihtimalle Marsilya olacak 3.'lük mücadelesi güzel geçiyor Lyon-Etienne-Nice-Lille zorluyorlar şanslarını bakalım kim 3. olacak ?
Bu yaz Psg de İbra çok konusulacak gibi. Her gün hakkında yeni bir iddia atılıyor.
Bugün ki habere göre Şampiyon olduk görevimi tamamladım gidiyorum açıklaması yapmıs Tuttosport'a.
İbra'nın yeni durağı Almanya ya da İngiltere olur gibi duruyor.Munih'e geldiğini düşünün efsane olur ŞL hasreti de son bulur hem. :D
Cavani ile izlememiz lazım seni Ibo, 1 sene daha kal orda. :)
Bayern'e gelmez Guardiola orada. Bayern dışında da onu alabilecek pek takım yok Bundesliga'da.
Bakalım neler olacak ben şuanlık gelismelere göre PSG de kalacağını düsünüyorum.