Braganin deplasman takimi olduğunu daha önce yazmıştım. Şaşırmamak lazım. İngilizler icin kötü bir aksam Chelsea de 2 gol gördü kalesinde an itibariyle.
Printable View
Braganin deplasman takimi olduğunu daha önce yazmıştım. Şaşırmamak lazım. İngilizler icin kötü bir aksam Chelsea de 2 gol gördü kalesinde an itibariyle.
An itibariyle sürpriz skorların olduğu bir gece.
Barcelona 90+3'te Alba'nın attığı golle Celtic'i 2-1 yenmiş. :(
juventus sasirtti, ama daha oncesinde de juventus 6 beraberlikle gruptan cikmis bir takimdir, bi maci galibiyet olabilir tam hatirlamiyorum (: . gerci evindeki maclari kazanacaktir bence, guzel bir cekisme var grup E'de.
Enteresan sonuçlar çıktı bu akşam da, City'nin 3 maç sonunda 1 puanda kalması sürpriz oldu.
Malaga'ya da helal olsun, 3 maç 9 puan, atılan 7 gole karşılık kalelerinde gol görmediler.
city hakettigi yeri buldu :)
ayrıca pellegrini reyis demek istiyorum.
Buraya yazılmamış ama belirteyim..Bir çok arkadaş Galatasarayın şansının bittigini hüsranla ayrılacagını yazmış tamamen şansızlık ve futbolcuların bilinçsizce heyecanı
Machester maçında yedigimiz golün daikkası ilk 10 la 15 arası gelmişti sanırım.Futbolcular maça konsantre olsa bu sonuç olmazdı direkten dönen toplar son dakıkada Emrenin kaçırdıkları Vs..
Braga maçında 35 dakıka rakibin sahasındasın kontradan yiyorsun..Cluj maçı saha kurbanısın ki hele hele öyle bir stadda Cluja karşı bu kadar iyi oynaman Gsli futbolcuların yetnegini gösterir.Yapmayın arkadaşlar Barca oynayamaz o stadda..
Manu Her maçını alır bu grupta bize yenilecegini sanıyorum yenemeyiz Manuyu en fazla beraberlik.
Clu ve Bragayı yeneriz ikisinden 4 puan alırsak avrupa ligine 6 puan alırsak gruptan kesin çıkarız.Ben braga ve Clujun manuyu yenecegini düşünmüyorum.Bekleyin ve Görün Galatasaray Cluju yenecektir Romanyada
Real Madrid-Dortmund maçı saat 21:45'de Ntvspor'da yayınlanacak izlemek isteyenlere duyurulur.. :p
City:0 - Ajax:2 dakika henüz 18 ama fena başladı Ajax.
Ölüyorum şu Dortmund'a bu kadar iyi bir ekip olabilir mi ya.
City durumu 1-2 yaptı. Bir yandan Dortmund maçına bakıyorum, geçen sene ŞL'de rezilleri oynayan Dortmund bu sene çok farklı. City en büyük hayalkırıklığı herhalde, bu kadro ile 3 maç sonunda 1 puandalar ve 4. maç itibariyle böyle kalma durumları var.
Malaga rüyası da devam ediyor, Milan deplasmanında öndeler, 3.5 maçın sonunda gol yemediler Şampiyonlar Liginde, büyük başarı.
O bu değil de keşke Zenit çevirir inşallah çok iyi para alacağım çevirirse.
siem de jong 2 tane atmış city e geçen maçta 1 tane atmıştı geçen sene fm de keşfetmiştim :D(kabul biraz geç bi keşif :D )
D grubunda tarih yazılıyor. City son İngiltere şampiyonu ve böyle biterse 4. hafta sonunda 1 puanı olmuş olacak. Şampiyonlar Ligi çok ayrı bir boyut. Kaldı ki Ajax ismi olan tecrübesi olan bir kulüp bunu gösteriyorlar.
Kaka Kaka Kaka :(
Mesut'un pozisyona gol dedim, şans ya gol oldu :)
PSG 4-0 kazandı.4 golün asisti de İbrahimovic'ten geldi.
Munich 4ledi dakika 30, tarihi fark gelir mi acaba?
5-0 oldu :)
Bir Munich'i durdursun 10-0 a gidiyor maç.
Bu arada Celtic, Barcelona önünde 1-0 önde. Geçen maç olduğu gibi. Her zmaan imremdiğim bir ekiptir Celtic.
Barca macina 0 vermistim ama o kuponu oynamadim ve suan butun tahminlerim tutuyo isyandayim yatirmadim diye :(
Braga penaltıdan öne geçti ne yazık ki.
Celtic attı 2 oldu :D
Cetlci 2 mi yaptı? Abi bu takımın hastasıyım ya, helal olsun.
Van Hooijdonk bile şok geçirdi az önce twitterda whaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaat diye bir mesaj yazdı.
Yahu bu Braga 11 kişi falan defans mı yapıyor ?
Edit:Heyt be yazdığım yazıyı seveyim :D 1-1 olmuş
2-1 ManU attı.
Durma Man U salla 4. yü de :n:
Barca macida 0 biteydi yatirmadigim kupona 200 vuruyordu iyikide yenildi krize girerdim :)
Celtic 2 Barça maçında da skor olarak çok iyiydi helal olsun adamlara başka ne denilebilir ki ?
Barca, bu sene gruplardan sonraki ilk turda elenirse şaşırmayacağım. Gruplarda ya kaybediyorlar ya da kazandıkları maçı ite kaka, son dakikalarda attıkları gollerle kazanıyorlar.