Hocam serbest kalma maddesi öyleydi, transfer listesindeydi ben de tamamı vadeli bağladım anlaşmayı.:D Zaten Falcao'nun borcu bitmeden biz kulüpten ayrılırız.:D
Printable View
FALCAO mu, muhteşem transfer olmuş. Az bile vermişsin :p
Falcao süper yanına da neymarı koyarsan tadından yenmez. :) her mac en az 3 gol üretirler :)
Su an tek hedefim Neymar zaten hocam, Abramovic'in sinirlarini zorlayacagim, 120 milyon istesinler veririm. Daha dogrusu Abramovic verir....:D
Vay yeni takım da hemen patlatmışsın bombayı :D
Basimizda Abramovic var hocam boru mu.........:D
Kardeşim oyuncunun aklını çel :)
60 milyonun tamamı taksitli hocam, ben kulüpten gidene kadar anca biter borç.:D Şu an tek hedefim Neymar.......:D
Falcao'ya çok fena bir para vermişsiniz gerçekten. :)
Falcao oynamaya başladıkça verilen 60 milyon unutulur. :D
Hocam şuan ki Chelsea kadrosunuda paylaşır mısın ?
Otobusteyim, eve gecince paylasacagim hocam.
@Forza hocam umarim dedigin gibi olur. :)
Mutlu Son!
http://i.imgur.com/ESRRu0z.jpg
Inter'de iken sürekli peşinden koştuğu Roma'lı genç yıldız Erik Lamela ile bir türlü anlaşma imzalamayan ikilinin yolu Chelsea'de kesişti. Yönetime verdiği isimlerden biri olan Lamela'nın transferi, Abramovic için yalnızca saatler sürdü. Kulübü tarafından transfer listesine konulan genç yıldız ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Bonservisi olarak kulübü Roma'ya 20.500.000 € ödeyen kulüp, oyuncuya da yıllık 2.5 milyon € kazandıracak.
Bu oyuncuyu bende Madrid'e alıcam hocam
Bu da 2019 yılında ki profili
http://j1304.hizliresim.com/18/s/mf8w4.png
Hayırlı olsun güzel transfer :)
Güzel transfer, ucuza bırakmış ama Roma :)
Alana kadar baya ugrastim adam transferin son gunu kendini satiliga cikardi affetmedik. :)
transferler cok iyi :D
Şampiyonlar Ligi birinci tur ilk maçında Galatasaray maçı için takımı Chelsea ile İstanbul'a gelen Şahin, maçtan önceki gün kaldığı otel odasında fenalaştı. 43 yaşındaki teknik adam, daha önce ziyarete geldiği memleketi Yozgat'ta saldırıya uğramış ve bir ay yoğun bakımda kaldıktan sonra taburcu olmuştu. Şahin'in kalp krizi geçirdiğini kamuoyuna duyuran medyaya, Şahin'in kaldırıldığı hastanedeki başhekim açıkladı.
Şahin'in belirtildiği gibi kalp krizi geçirmediğini, ancak teknik adamın hayatındaki yoğun temponun ilerde bu ve bunun gibi sorunlara yol açabileceğini söyledi. Temponun onu yorduğunu ve birkaç ay menajerliğe ara vermesi gerektiğini belirten Şahin'in doktoru, bu tempo onun şu saatten sonrakaldırabillelceği bir şey değil. şeklinde bir demeç verdi. İngiltere kraliçesinin de bizzat gelip ziyaret ettiği Şahin, kendine geldikten sonra müşade altına alındı.
Hastalıkları sebebiyle menajerliği bıraktığını söyleyen Şahin, sezon sonuna kadar hiçbir takımın teklifini kabul etmeyeceğini, uzun süreli bir tatile çıkacağını da ekledi. Böylece 5 kupa kaldırdığı Inter'in ardından kısa süren İngiltere serüveni de Şahin için sonlanmış oldu.
Hocam yapmışsın transferleri neden bırakıyosun ? :o
Hocam adamı öldürün kurtulun en iyisi. :0: Saldırıya uğradı, kalp krizi geçirdi.. :D
Chelsea'ye alışamadım hocam, oyuncular ruh gibi, ligde berbat durumdayız. Çok uğraştım ama olmadı daha sakin tempoda çalışabileceğim bir yere gideceğiz. :)
Hadi g.olsun hocam :)
Sağol hocam. Bu arada giderayak Abramovich'e borç takacaktım ama acıdım.:)
bu gidişle adam ölecek en sonunda kariyerde yalan olacak :P
Yeşilcam jönlerini aratmıyor hocamız : ) Bu ilerde bir kaza sonucu körde olur sonra tribünde maçı izleyen bir kız buna aşık olur sonra kız bunun için gözlerini verir, hoca bu kızla evlenir vs çok malzeme çıkar yani : )