Atletico Madrid ile oynayan arkadaşlar ne düşünüyorlar, güzel bir kariyer oldu mu, oluyor mu biraz aydınlatabilirler mi beni
Printable View
Atletico Madrid ile oynayan arkadaşlar ne düşünüyorlar, güzel bir kariyer oldu mu, oluyor mu biraz aydınlatabilirler mi beni
Schalke nasil arkdslar onerirmisiniz?
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Şampiyonluk hedefiylen mi .aslnda bn kucuk takim secme taraftarym ama bu seride hic buyuk takim secmedim.
GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Arkadaşlar daha önce hiç kupa kazanmamış mali durumu iyi olan tercihen birinci liglerden takım önerisi yapabilirmisiniz
Her sene ligi domine edip avrupaya yatırım yaparak cl de başarı kazanmak isteyenler için BATE Borisovu öneririm.Fm 12"de çok zevk almıştım.
Bu oyunda her zamanki gibi Galatasaray'ı aldım ama zevk vermiyor 2. sezondan itibaren hep Anadolu takımlarıyla mücadele etmek sarmyor acıkcası.. Ligde sampiyonluk cekişmesine girecegim ve zorlanacagım, avrupada da uzun vadede basarı yakalayabilecegim bir takım önerisi olan var mı arkadaslar ?
Ukrayna Ligi: Vorskla Poltava kesinlikle bu takımı öneriyorum. Şuan 2. sezonumdayım ve resmen oyuna geri dönmemi sağlayan takım oldu. :)
Arkadaşlar Arsenal'i almayı düşünüyorum. En başta nasıl bir politika izlemeliyim acaba hangi bölgeler iyileştirme ister ?
Portekizden , Braga'da iyi olabilir aslında Porto , Benfica , Sportingle hem finansal hemde başarı açısından yarışmak zevkli olacaktır .
Arkadaşlar senede 28 maçı geçmeyen ligleri önerebilirmisiniz
San Marino 28 maç
Bende Karabükspor'u önerebilirim iyi performans alabileceğiniz oyunculara sahip bir takım ve finansı iyi durumda yukarılara çıkartılabilir.Sivas kariyeride güzel olur ..
Cardiff? Neden Cardiff olunur FMde? Bir çok kişi Cardiff'i seçiyor bi sebep mi var?
Bende de aynı şekilde bi ara Swansea çılgınlığı vardı.
Galler bölgesinin Cardiff ile beraber 2 takımından biri.
Sweansea yi de 2.ligden beri takip ediyorum.Ufaktan taraftarı bile oldum hatta.
büyük liglerden birinde, alt yapısından çok sağlam oyuncular çıkabilecek, kadrosu zayıf ama şanlı bir geçmişe sahip, ilerde şampiyonlar ligini alma potansiyeli olan, başkanı dandirik olmayan bir kulüp arıyorum. özellikle alt yapıya önem veriyorum, ispanya ligi ve hollanda liginden daha zayıf ligler hariç mesela portekiz, almanya, italya, fransa, ingiltere, türkiye liglerinden tavsiye edebileceğiniz takım var mı?
Hertha Berlin !
Stoper ve DM ler süper ve çok sayıda.
Altyapı yetenekli çocuk kaynıyo :Hany Mukhtar,Fanoi Perdedaj,Lassoga ve dahası),tesisler iyi,hocalar ilk sezon idare eder.
Kadro geniş olduğundan satılabilecek ve iyi para edecek çok eleman var .
En az 4-5 milyon Euro kazanabilirsin.Bu parayla birkaç kanat oyuncusu ve iyi bir santrafor alınca tamamdır.(Free olarak Arthuro var,yaş 30 ama gol makinesi ,tavsiye ederim)
Sorun olursa ben burdayım,takıma güvenim sonsuz:D
Takımın mevcut kadrosu çift yönlü oyun için çok elverişli.
Gunnarsson, Mutch ve Kiss gibi yetenekli, potansiyelli çift yönlü orta sahalar ile Whittingham ve Kim Bo-Kyung gibi teknik, Cowie gibi çalışkan ofansif orta sahalar, Bellamy ile Cornelius gibi agresif ve çalışkan forvetler koşan ve mücadele eden bir takım yaratmak için oldukça elverişli bir kadro sunuyor. Takımın savunma hattında İngiliz milli oyuncu Caulker'in olmasının dışında Medel gibi gerektiğinde hem bek, hem stoper, hem ön libero hem de orta saha olarak kullanabileceğiniz savunma yönü oldukça güçlü olan bir ismin varlığı kadroyu iyice cazip hale getiriyor.
Nokta atışı 1-2 transfer ile orta sıralarda yer alacak bir takım yaratma ihtimali oldukça yüksek. Ben 14.2.0 çıkmadan önceki kariyerimde biraz abartarak takıma Honda ve Schneiderlin gibi iki çift yönlü orta saha daha katmıştım. Kaleye Victor Valdes ile forvete de Eto'o'yu alıp takımın tecrübe düzeyini de arttırmıştım. Ofansif orta saha olarak ise Kiyotake'i transfer ederek 4-1-2-1-2'ye çok uygun bir kadro kurmuştum. Zevkli bir kariyer olmuştu.
İlk sezon takımın öyle acil bir ihtiyacı yok. Mevcut kadroyla yola çıkılabilir. Hatta güzel bir taktikle orta sıraları zorlayabilir. Transferde öncelik sağ kanada olmalı. Sol kanatta Kim Bo-Kyung gayet iyi ama sağda beklenenden yüksek bir performans sergileyen Conway (en çok asist yapan oyuncum olmuştu) ile Cowie var ki eğer hızlı ve iyi top süren oyuncular istiyorsanız bu konuda yetersizler.
Hedefleriniz arttıkça kaleci ve bek transferleriyle devam edebilirsiniz. Caulker-Turner ikilisi 2 farklı Cardiff kariyerimde de ligin "key headers" sıralamasında ilk sıralarda yer aldılar. Caulker her 2 kariyerimde de ilk sıradaydı, Turner ise birinde 2., diğerinde 6.sıradaydı. Bunun dışında "interceptions made" sıralamasında da gene üst sıralarda yer aldılar. Yani özetle uyumlu ve başarılı bir ikili oldular, Turner taraftarlar tarafından yılın oyuncusu seçildi vs... ama uzun vadede daha yüksek başarılar için Caulker'in yanına daha üst düzey bir stoper almak şart. Ön libero transferi de kadroya derinlik katacaktır. Oyun kurucu bir ön libero alıp Medel'i orta sahada "ball winning midfielder" oynatmak Medel'in performansını arttırıyor.
Cardiff dışında Southampton da kadro kalitesi dışında alt yapı potansiyeliyle de cazip bir takım. Diğer arkadaşların da değindiği gibi kaleci ve stoper transferleriyle üst sıraları zorlayabilecek potansiyele sahipler. Oyunun başında 17 yaşında olan Luke Shaw'ın yeni Gareth Bale olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim ki Bale'in yetiştiği takım da Southampton zaten. Shaw ile bilikte Clyne, Chambers ve Ward-Prowse ilerleyen sezonlarda rahatlıkla İngiliz milli takımına kadar yükseliyorlar. Hepsi de çok yetenekli gençler. Takımın nasıl bir altyapısı varsa... yetiştirdikleri oyunculara bakın:
Gareth Bale (2007'de 7,25m €'ya Tottenham'a sattılar)
Theo Walcott (2005'te 13.25m €'ya Arsenal'e sattılar)
Alex Oxlade-Chamberlein (2011'de 14m €'ya Arsenal'e sattılar)
Wayne Bridge (2003'te 11,25m €'ya Chelsea'ye sattılar)
Altınordu,2.ligde.Altyapısı mükemmel.Ben kariyer yapmadım ama denemekte fayda var.
Stade Rennais. FM 2013'de ilerleyen yıllarda gitmiştim bu takıma, altyapısı çok iyi. 2023 yılında 8-9 tane altyapıdan çıkan adamlar vardı kadromda. Alt takımlarda daha da sürüyle gelenler vardı :D FM 2014'de de fena olmayan kadrosu var. Bütçe maaşla birlikte 5 m €. Geçmişinde şampiyonluğu falan yok, başkanı nasıl bilmiyorum ama altyapı bakımından tavsiye edebilirim. Geçmişinde de iyi oyuncular çıkarmış bir kulüp gerçekte.
bana arap oyuncuları fazla olan bir takım lazım.özellikle orta sahaları güclü olan bir takım önerirmisiniz?kafama chelsea yatıyor essien -mikel-ramires fazlasıyla iyi acaba chelsea nasıl olur bılgısı olan bır arkadaş yardım edebilirmi?
Değişik bir macera arıyan arkadaşlara önerim FC Viitorul Constanta.Romanya 1.Ligi'nde oynuyor.Takımın sahibi Gheorghe Hagi.Tesisler çok iyi,Romanya Ligi'nin en iyi tesisleri ve altyapısına sahipler.
Rizespor'da zevkli oluyor .
2006'dan beri Lyon ile oynarım, çok nadir 2. takımı aldım.
Çok zevkli. Hele ki o veletleri 15 yaşından beri takip edip, A takıma alıp show yapmlarını izlemenin keyfi paha biçilmez.
Kulup alt yapıdan adam çıkartmanı istiyor zaten der noktayı koyarım ;)
Frankfurt.
Barnetta, Inui, Aigner ve Kadlec gibi iyi ofansif adamlar var.
Rode'yi 10 milyona satıp o parayla revizyon yapmak çok zevkli.
Kesinlikle Athletic Bilbao bu kadar zevkli kariyer yapmamıştım ve sezonlardır bıkmadan oynuyorum.Sakatlıklar ve fikstür sıkışıklığından ötürü de oyun içi editör kullanıyorum.