döverler seni tarık abi :D sakın giyme :D
döverler seni tarık abi :D sakın giyme :D
yok ya nolcak abi hatta pankarta türksportallı kanaryalar yazalım topluca göçelim=)
hahaha:D:D fena mı olur işte herkese anlatacağımız bir macera yaşamış oluruz :D:DQuote:
Originally Posted by comandante
Evet evet pankarta öyle yazalım ben de gelirim burdan...:n: :D
evet artık sırat köprüsünde anlatırız=)Quote:
Originally Posted by Jesus_FB
nolcak canım elin fransızına karşı ebedi dostumu desteklemeye gidiyorum nevar bunda ama :)
bende cağaloğlu yokuşu varya sirkecide oranın başında Faruk Fotoğrafçılık ta çalışıyorum. Bilgin olsun.Gel bi çay iç :)Maç günü beraber buluşup aksaraya (vatan cd.) ne gideriz.Oradanda ver elini Olimpiyat :)Quote:
Originally Posted by SefaReis66
Eğer topluca gidecekseniz ben de giderim.
Aslan falan değilim, çizmeyin karizmayı. :D
Hadi bakalım, bu arada diğer Avrupa Kupaları maçları için de açalım birer konu :)
Olabildiğince güzel ve ilginç olur bu tür organizasyonlar.
bendede 2 sene öncesinin forması var.. yarın çıkıp yeni formalardan alacam :)Quote:
buluşmaya gelince.. olimpiyatın önünde buluşuyoruz.. olimpiyat için yücel'i görevlendirelim.. o bize tam mekanı söylesin stada geldiğimizde herkes oraya gitsin..
biletlere gelince.. maç günü almayalım riske girmeyelim.. sonra 9-10 kişi kapıların arasından izleriz :) biletixden herkes kapalı tribüne alsın.. biletixde açıklanınca ayrıntılı yazarız.. zaten aynı anda girdiğimiz için stada oturma sorunu olmaz..
gel tabi ya ne olacak.. fenerbahçe'nin maçınada gidecez.. beşiktaş'a da gidiyoruz hepsine gidelim :DQuote:
Originally Posted by ABOOO
Bu arada listeye Sefa'yıda ekledim..
Gelenler
ermoon (eray)
hurmet (burak)
comandante (yücel)
görkemyılmazkarasu (görkem)
TaşkınMahmut (taşkın)
Jesus_FB (Tarık) => Şüpheli
Vieri (mustafa)
tolginho (tolga)
SefaReis66 (sefa)
kayseri ve trabzonada gidelim :D
Yarın akşam saat 8 sularında ASY storeda Taşkın ile buluşuyoruz.. Forma, atkı, t-shirt, eldiven, ayakkabı :D almak isteyenlerle haberleşelim..
abi biz direk mac sonu rahmetlileri nasıl bilirdiniz diye sorarız :DQuote:
domatesle biber almayı unutmayalım :DQuote:
Originally Posted by ermoon
ya belki ben de forma alamaya gelirim...bi amcamı sömürmem lazım ama önce.
abi menemen mi yapcan ya=)Quote:
Originally Posted by TaşkınMahmut
tamam ben maçtan önci bi giderim olimpiyata yollara bakarım en rahat buluşma yerini belirlerim...muhtemelen oraya bi karavan gibi bişey açılacak gs ürünleri satan onun önü olur ama ben yine de bakarım maçtan önce...
abi şu işi antep maçında başlatsaydınız ya.. :D eski açıkta acizane bi şekilde veriyorduk desteğimizi bizde..
umarım güzel bi organizasyon olur tabii en önemliside biz kazanırız maçı.. :D
o zaman madem öyle bii stand olcak bence hiç ASY yi katmayın için içine derim ben. gitmişken alırsınız.Quote:
Galatasaray Store tırını getirirler maçtan önce stadın oraya.Ama önü çok kalabalık oluyor genelde.O kargaşaya girerim derseniz orda alırsınız.
ya yok benim amacım başka. Inamoto yazdıracam formama.Hemde işim var Mecidiyeköyde.O yüzden buluşup gidecez Eray'la.Yani maç için değil gitmişken ikimiz hgitmiş olacaz ;;)
ayrıca o tır japon istilasına uğrar :D
o tırdan alışveriş zor oluyo ya...
yok ya Yücel'in dediği gibi zor olacak bide orada çıkar giyin onunla uğraşmak zor olur.. daha belli değil ama 8'de gidiyoruz heralde :)
Bende geliyorum artık nerdeyse yüzde yüz :D
Sarı Laciverti giyicem Avrupada takımı desteğe gelicem :D
Ciddi olarak şunu düşünüyorum.
Alta FORMAMI
Üstüne bi tişört yada hırka yani ince bişey.Üstüne gs atkısı :)
,Stada girincede formamı ortaya çıkarırım atkıda elimde olur.
Daha önce Bjk-Barça maçında yapmıştım bunu hiçte tepki veren olmamıştı KAPALI tribündeydik üstelik :D
aramızda fenerbahçeli istemezük :n::n:Quote:
Originally Posted by EreN
hheehhe :D yok yok gelsinler daha zekli olur.. neyse,Quote:
Originally Posted by SefaReis66
bu gidiş işi bnm için zor olacak etilerden taa olimpiyata neyle gelecem bilmiyorum.. gidiş hallederim ama donuşu bilmiyorum.. Samiyenin onunden otobus kalkar mı? bilen var mi?
aynı sorun bende de var eray bende bahçelievlerde oturuyom gidiş sorun değil de nasıl dönücez orası var
canaydın belediyeyle anlaşmaya çalışıyomuş dönüşler için inş yaparlar bişi yoksa taksiye bineriz 50 kağıt tutar ordan bizim ev gece tarifesine giriyo bi de taksiler 12 den sonra
o da olmazsa yücellerde kalırız :n::n:
kusura bakmayın bilgisayar nakavt :D
herkez yakasına kırmızı karanfil taksın :D
valla hala diyorum bu son güne kadar belirlenmezse ben gelmem... beni garajdan kim alıcak ve garaja nasıl dönebilirim
herkesin dolu sorunu var.. eğer şu otobüs işini canaydın hallederse benim başka sorunum kalmıyor.. birde burağı alabilirsek olay tamam..
görkem burağı ben alırım diyordu...eray sen de bahçeşehir otobüsüne binersin duraktan seni alırım bize geliriz bizden gideriz stada ne dersin?
sefacım eğer otobüs olmazsa evim herzaman açıktır sizlere...