Arkadaşlar tamamen saygı duyduğum bir oluşum[du]. Artık tamamen gözümden düştünüz.Umrunuzda değil belki ama üzücü bir durum.Birde buraya yazıyorsunuz Opera yaptık diye.İnanılmaz..
Printable View
Arkadaşlar tamamen saygı duyduğum bir oluşum[du]. Artık tamamen gözümden düştünüz.Umrunuzda değil belki ama üzücü bir durum.Birde buraya yazıyorsunuz Opera yaptık diye.İnanılmaz..
Durmadan küfür ediliyordu zaten maçta Fener'e birde neden resim çekmediniz onu da anlamadım.
kötü gözüküyordu hemde istemedik. video çekip youtubeye koymayı düşündük.
Ayrıca operayı biz değil stad yaptı.
Bizde katıldık.Bunda eleştirilicek bir şey yok.Palermo maçında Fener bizim anamızı bacımızı söverken iyiydi.Biz söyleyincemi kötü oldu?
Haklısınız, biz tribünü yönetip, millete opera yaptırıyoruz.. Ayrıca böyle oluşum olmaz olsun, forumdan 3 kişi katılan oluşuma ben oluşum demem, diyemem.. Biz numaralıya gidip maç izlemiyoruz, eski açıktayız, doğal olarak tezahuratlara katılmak zorundayız...
Ayrıca artık resim çekmeye gerek yok, hep aynı resimler..
ben maalesef ki babamın son andaki kazığı yüzünden numaralıda izledim maçı...opera oluşumuna seyirci kaldım...ama açıkça şunu söyleyeyim eski açıkta ben olsam ben de katılırdım bu oluşuma...kusura bakmasın kimse.o an ki durum onu gerektiriyo bence...burda konuşulur konuşulmaz o ayrı ama o an orda olup da katılmamak mümkün değil...
Ben maçtan sonra geldiğimde sadece eski açıkta süper bir show vardı dedim, evet süperdi çünkü herkes maça odaklanmışken bir anda olay gelişti ve harika bir görüntü ortaya çıktı.
Neyse maç bittiğine göre bu konunda kapanma süresi geldi..