ü-m-i-t k-a-r-a-n ve adriano tabıkı
Printable View
ü-m-i-t k-a-r-a-n ve adriano tabıkı
anelka kitambala
Bence kesinlikle Fernando Genro
stephen makinwa
... Zl(gol)atan Ibrahimovic ...
Valeri Bojinov
ZLATAN İBRAHİMOVİÇ NuMeRo Uno
Arkadaşlar ben kadromu yıldızlar karması yapacağım Chelsea'de.Şimdilik Henry'i zar zorda olsa aldım..Yanına kimi alayım? Drogba & Crespo toplasan Henry yapmıyo bende ne yazıkki..:cool:
al fernando torresi sana ciddi söylüyom oyunun en iyi forveti ama hernan crespo süper ya ben chelseadayken arsenalle süper kupa macinda arsenali 7-1 yendim 6 golü hernan crespo atti ben ce hernan crespo süper olmadi udineseden laquinta var harika bir golcü hemde 14 de gelirQuote:
Originally Posted by Destan_Yazan
dostum bence ibrahimoviç i al adamın nerdeyse her özelliği 20 ve genç onu alırsan sırtın yere gelmez (vv)
arkadaşım bu konuyu koca forumda ilk sen açsaydın forum batardı herhalde bir foruma göz at sen tamam yenisin ama ...
Batar mıydı? Neden yaw?;)Quote:
Originally Posted by can777
internacional de oynayan her butceye denk rafael SOBIS adını duymadım die dandik genc oyuncu sanma bana gore henry ile birlikte oyunun en ii forveti bi baq derim ben
evet ya o adam manyak oynuyor ve 3-4 sezon sonra ibrahimovicten daha iyi özellikleri oluyor kesinlikle al:)Quote:
Originally Posted by master_ozzy
adriano tek geçerim
podolski bunu al ço ii
henryi tek forvet oynat bence
HAKAN SUKUR cok ii cdden!
dostum bence fernando torresi al henrynin yanına yakışır
Henry Nin Yanina Gİdebİlecek İsİm (((___podolskİ___))) Vede (((___carlos Tevez___))) Tam Premİer Lİg Topculari Bunlar Al Bİ Bak:) Onerim Bunalr Kardesİm
Cunkİ Henry Nin Yanina Drİblİng İ Yuksek Olmasi Lazim Vede Fnishngi Yuksek Olmasi Lazim
fernando torres yada luca toni ;)
ikisinide alma geleceğin ronaldinhosu bana göre marcelinho fenere 7.000.000 ing pounda aldım strafor sol ayağını kulllanıyor ikinci sezondayım yaş 19 brazil 20A ve Troyes ta oynuyor
anelka 32 maçta 48 gol
tevezzzzzz
bencede tevez cik tabikide:D
bence pauleta ve ümit karan
santa cruz,sergey kisli,ümit karan,roy makaay,
bence defoe manyak adam süper bide mirko vucinic
Arkadaşım belli olmaz ki herkezin oyuununa göre değişir antrenmanına falan