Javayı güncelleyip son kez birdaha deneyin olmazsa yerinize başka birini alarak devam ederiz.
Printable View
Javayı güncelleyip son kez birdaha deneyin olmazsa yerinize başka birini alarak devam ederiz.
Ben Java'yı güncelledim ama değişen birşey olmadı..
Firefox yerine, İE denedin mi Tosunum ?
Arkadaşlar bu turnuvada yattı herhalde.Eğer her maç böyle bekleyeceksek ooooo.
İe dende denedik olmadı.En iyisi çıkarılmamız turnuvadan.Turnuvanın selameti açısından iyi olur..
Bende çekiliyorum arkadaşlar.Anlaşıldıki bu turnuva seneye anca biter.Kalan kişilere başarılar.
Kimler kaldı şimdi?
Serhat hadi ilgilen şurası ile :)
Bu turnuva yalan oldu yav, bence yapılacak baştan yapılsın ve katılacaklar önce mynet sorunu var mı diye kontrol etsin..
Serhat el atmış Serhat'ın biton işi var. :D venomla beat maçını biran önce yapsa ortada problem kalmicak tosunpaşa-gençkartal çıktılar onların yerine hala istiyorsa Umut'u alıcaz ibob turnuvadan çıkmicak bu şekilde ilerlicez ama venomla beatın maçlarını biran önce yapmaları şart...
Zaten Venom(Burak abi)yi msn de görsek turnuva maçlarımızı yapacağız :zuhaha
Valla ne denirki topu topu maxsimum 20 dk sürecek birşey için bu kadar kişi bekletilmez.
Biz de okey turnuvasi düzenlemistik Egemen ile,orada da en fazla ceyrek finale kadar ilerleyebilmistik,gerisi gelmedi cünkü kimse maclarini yapmamisti.Ayni seyi burada da görüyorum.
Beat la maçımızı yaptık yendim ama tam olarak kaç kaçtı hatırlamıyorum 5-2 yada 5-3 tü..Ayın 11 ine kadar pek giremeyeceğim haberiniz olsun..