Quote:
Originally Posted by
Sheriff
Ömer Abi; Üzerimde forma yok Sevilla' nın ne kadar çirkef oynadığını hep beraber gördük maçı birlikte izlediğimiz GS'li arkadaşlarım bile aynı şeyi söyledi, sen aksini iddaa ediyorsan sen formanı çıkar.. Hoş sen Arda gibi bana göre dünya klasında düzeyde çalım atan bir oyuncuya bile 16 vermişsin.. İtalyan abilerim İbrahimovic'e 20 vermişler, C.Ronaldo, Messi 19 ken.. Ben artık bunlara bir şey demiyorum kimin üzerinde forma var kimin üzerinde yok göremiyorum.. Mark Gonzalez'le, fln aynı seviyede dribling demişsinde Bence ondan daha iyi dribling yapıyor, Solari'den daha iyi dribling yapıyor, Martin Petrov'dan, daha iyi dribling yapıyor..
1. C. Ronaldo ve Messi'nin dripling ozelligi 20, Ibrahimovic'in ise 18
Quote:
Hem Sevilla'yı 1-2 kere izlemedim daha öncede çok izledim..Nerden biliyorsun Capel'i bir iki kere izlediğimi, benim televizyonumda da NTV var, yurttakii televizyonda da çoğu zaman NTV açık olur, Herkes diyor cümle alem diyor Capel çirkef diye sen formanı çıkart diyorsun..Öyle bir konuşuyorsun ki benim futbol bilgim zayıf seninki çok üst düzeyde sen her gün Capel'i izliyorsun ben ilk ve son kez bizim maçlarda izledim, sen futbol oynadın ben oynamadım, sen fm'yi çok iyi biliyorsun ben hiç bilmiyorum görende böyle sanacak.. Böyle aşağılayarak yazacaksan hiç tartışmayalım senle, abimsin büyüğümsün Ömer abi sana saygım sonsuz ama bu kadar saldırarak yazma lütfen.. Bu gün milyonların öve öve bitiremediği, Sezon sonunda avrupaya gidecek dediği, Euro 2008'de parlayacak dediği Uğur'u ben en başından beri övüyorum.. Niye, izledim gözlemledim biliyorum..
Capel bu sezonun ilk yarisinda 22 sari kart gordurtmus rakiplerine. Oynadigi her 69 dakikada bir Ispanya'da oynayan defans oyunculari sari kart gormus. Capel'in marke edilmesi zor bir oyuncu oldugu kesin, rakibi faul yapmaya zorlayan bir stili de var.
Quote:
O Servet'e çalım atma konusunda da gayet ciddiydim.. Ben bire bir de çok iyi çalım atarım çok iyi ayak, bilek hareketleri yaparım çok iyi hızlanırım ve çok iyi hızlı koşarım.. Ben dedim lisedeyken çalımlayamayacağım adam yok bire birde diye bizim çocuklara, okul takımının en güvendiği adamı getirdiler(stoper) çocuk her pozisyonda çalım yedi benden maç sonunda kusura bakma biraz serttim diye elimi sıktı sen niye okul takımına girmedin dedi.. Ve eminimki o çocuk 190cm boyuyla Servet'ten daha teknik, daha hareketli ve daha kıvraktı.. Eminim ileride çok iyi yerlere gelecektir..
Ben burda fanatiklik bilmem ne yapmadım.. Futbol bölümündeki eski Servet bizdeyken yolladığım çok ağır mesajlarıda görenler vardır.. Servet ne pahasına olursa olsun benim gözümde futbolcu değildir.. Benim görüşüm bu ve değişmeyecek.. O yüzden bu konuda tartışmayacağım..
Burak, ben bile calim atarim konusunda bir latife yaptigini kabul etmistim ben zaten ilk basta. Bana dokunan yazinin devamindaki idi. Sinan'in Servet'e kiyak cekmesi, Edu/Lugano'ya karsi hirslanmasi gibi bir seyler ima ettin. Iste orada film koptu zaten. Arastirma hakkinda konusuyorsak somut seylerden konusalim.