Körüğe mi oturacaksın?:D O saatte dolu olmaz otobüsler, sen klimalı olsun diye dua et.:D Nereden geliyordun sen?
O 8'inde gelecekmiş, ısrar ettim gel buluşmaya diye ama o herkesle buluşamazmış.:p
Mutlaka bekliyoruz, kesin durumu yazarsan boşuna beklememiş oluruz orada.:)
Şimdi ben garaja gideceğim İsmail için, Fatih de orada olacak. 2.45 - 3.00 civarı sanırım İzmir'e gelmiş olursun İsmail, ben seni otobüslerin yolcu indirdiği yerde beklerim, oradan da Fatih'i alırız. Sonra da bir şekilde geçeriz Konak'a.:D
Baran buçukta olacağım dedi, kendisini tanıyorum, bulmak zor olmaz.:D Şimdi tam buluşma yeri, saatin gölgesinin vurduğu taraf. Tam gölgenin bittiği yerde toplanın.:p
Yaşar Konak'a yakın oturuyor diye biliyorum sanki, 10-15 dakikalık mesafededir bence.:D Erdi vapurla gelecek, 3'de binerse yürüme mesafesini de katarsak tam buçuğa doğru orada olur. Çağdaş nereden nasıl gelecek şu anda bilmiyorum ama sanırım o da tam buçukta orada olacaktır.:D Enver Bornova'dan gelecek, metroya biner sanırım ve zamanında o da gelmiş olur.
Var mı atladığım ya da yanlış yazdığım kimse?:D Çekinen, sitede sizlerle çok samimi değilim diye gelmemeyi düşünen arkadaşlar varsa da rahat olsunlar. Herkesi bekleriz.:)
Ps yapalım diyoruz ama ben Konak'ta bilmiyorum, Atatürk Lisesi'nin orada varmış, oraya yürüyebiliriz ya da oralarda bir mekana otururuz hava biraz serinleyince yürürüz. Sonrasına da zaten o anda karar veririz.