Youtubedaki fm 2011 Trailer videolarını izledigimde Herhangi Bi kayma Görmedim.Gol Sevincleri animasyonları falan düzgün.Demoda Adamlar Resman Kayarak Oynuyor.Umarım Full Sürümde Düzelir.
Printable View
Youtubedaki fm 2011 Trailer videolarını izledigimde Herhangi Bi kayma Görmedim.Gol Sevincleri animasyonları falan düzgün.Demoda Adamlar Resman Kayarak Oynuyor.Umarım Full Sürümde Düzelir.
demo olduğu için ekleme yapılmamıştır zaten miles açıklamasında yeni gol sevinçlerinin olcağını söylemişdi o kadar emek yapıpda basit bir şey yapmz
Bu seride aranan kaleci Simon Mignolet olacak görürsünüz. 21 yaşında ve harika bir profili var.
Pencere modunda oynamak için bir kod gerekiyordu.Bilen biri varsa söyleyebilir mi
Oyunda maça girdiğimde ses yok bende niye ayarlardan baktım sesler açık acaba bilgisayarda mı problem var
Çilekli falan noluyor ?
bende de direk seçilmiyo windowed mod
oyuncu kondisyonları 2d de top ayağına gelice görünüyo güzel olmuş.. oyuncuyla kontrat görüşmesi de tat katmış oyuna günlerce transferden haber bekliyoduk bence ii bi gelişim olmuş. ama ben bu 3d maç motoruna taktım kafayı abi yazıktır yaw. walla :mad: bu arada maçtan sonra anahtar oyunculara we maçın göze batan isimleri ekrana gelio bunu da ekliim. Bu arada teeee cm 00/01 zamanında interin bi yedek kalecisi wardı Fontana die adam 43 yaşına gelmiş hala oyunda yaw :)))
duran top organizasyonları beni hayal kırıklığına uğrattı.. eskiye göre değişen tek şey olayın görselleştirilmiş olması.. orta geldikten sonra sen şuraya geç, topu alan adam şuraya pas çıkarsın diyemedikten sonra ben ne yapayım duran top organizasyonunu.. yoksa bu dediklerim var da ben mi keşfedemedim..?
Strawberry versiyonunu indirdim 1.1gb 1saat 45 dk fln sürdü 3d biraz problem var gibi ama düzeliceğini umuyorum baya ayrıntı var ing gelişicek bu oyun sayesinde=)
3D rahat çalışıyor. Eminim tam sürümde dahada gelişecektir.
3D maç grafiklerinde demo olmasına rağmen gelişme var ve geçen yıla oranla kasmadan daha rahat çalıştırıyor. Bu çok önemli bir artı olmuş.
3 D kendisini bilgisayar performansına göre ayarlamış bende oyuncular kaymıyor ses var taraftarlar falan var.
Arkadaşımda ise taraftarlar yok ses var oyuncular kayarak gidiyor.
Bende oyunda ses var