katılmıyorum bence iron maiden o kadar da ağır değil. bundan sonra takipçinim estranged. judas priest de olabilir.
Printable View
katılmıyorum bence iron maiden o kadar da ağır değil. bundan sonra takipçinim estranged. judas priest de olabilir.
Queen-Pink Floyd-Led Zepplin gruplarının müziklerini çalarsan sevinirim:)
Judas Priest - Blind Guardian - Black Sabbath - Iron Maiden için ortak bir gün yapmayı düşünüyoruz aslında. 3-4 saatlik bir program, her gruptan bolca şarkı.
Queen - Pink Floyd u da 70-80'ler gecesinde dinleyebileceksiniz tabii.
Her gün değişken saatlerde yayın yapacağım sanırım, bir gün müsait olduğum saatte diğer gün müsait olamıyorum ne yazık ki :)
Arkadaşlar yaklaşık 2 saattir yayındayız, son Guns şarkısını ve sürpriz şarkıyı da çalıp karışık nöbet yayınına geçeceğim. Nöbet yayınında da eğlenceli ve güzel şarkılar dinleyebilirsiniz.
İşte final böyle yapılır.Tebrik ediyorum Yağız. :)
Nihat Doğan - Benim Olmazsan Taciz Ederim
şarkısı benden tüm Türksportal sakinlerine gelsin. :p
İşte bu yağız :D Ankaralı namık isterukk :n:
Arkadaşlar nöbet yayınına giriyorum. Saat kaça kadar kalırım bilmiyorum, isteğiniz varsa belirtebilirsiniz.
13.00 İtibari ile 60'lar - 70'ler günü yapılacak. Beatles, Rolling Stones, Roy Orbison, Jimi Hendrix, Deep Purple, Rush, Pink Floyd, Led Zeppelin vb. grupları - şarkıcıları dinleyebilirsiniz.
Yayınımız an itibariyle başlamıştır.
Yayın Akışı :
12.59 Queen - We Are The Champions
13.02 The Doors - Hello, I Love You
13.04 The Beatles - Michelle
13.06 Pink Floyd - Goodbye Blue Sky
13.09 King Crimson - Epitaph
13.17 The Eagles - Tequila Sunrise
13.19 The Rolling Stones - Jumpin' Jack Flash
13.23 Led Zeppelin - Moby Dick
13.27 The Beatles - Back in the U.S.S.R.
13.30 The Rolling Stones - Angie
13.35 The Eagles - Hotel California
13.41 Queen - Bicycle Race
13.44 Rush - 2112
13.50 The Eagles - Hotel California [Live]
13.57 Roy Orbison - Pretty Woman
Hotel California için teşekkür ederim. :)
1 Saatlik yayından sonra son şarkımız Roy Orbison - Pretty Woman olacak. Bundan sonrası karışık nöbet yayını olacak, dinleyen kişilere teşekkürler :)
18.45 İtibari ile 1.5 saatlik bir yayın yapacağım, dinlemek isteyenlere duyurulur :) şimdilik deneme şarkılarıyla başlıyoruz.
İstek parçanız varsa MSN'den veya buradan iletirseniz sevinirim.
5 Dakikalık bir ara, sonra yayına başlıyoruz.
Dipnot : Genel tema Türkçe Rock Şarkıları olacak, yine de araya serpiştireceğimiz bir iki dinlendirici de var. Umarım eğlenirsiniz :)
Kesinlikle etkileyici bir girişten sonra Teoman'la devam ediyoruz :n:
Yayına başlayınca başlığı da değiştir de görelim başladı mı başlamadı mı :icon_smile:
Başladı Aygün.
Müslüm Baba istiyoruz ! :p
Zeki'nin dün radyoda çaldığı Müslüm Gürses parçasını bekliyorum.
Efkar Time Zeki Müren'le başladı. :cool:
Anima - Yağmurla Gelen ile bugünkü Türkçe Rock programımızı kapıyoruz, dinleyenlere teşekkürler arkadaşlar :)
Karışık listeden devam edilecek.
Saat 03.00 itibariyle Sheriff Yayındadır .)
İstekler varsa alabiliriz bu arada, her telden karışık çalıyorum .)
Radyo bomboştu rahat rahat dinledik :D Ben de çıktım yatıyorum Börk ve Sheriff baş başa romantik şarkılar dinlersiniz artık :D
Bende geldim bende
Karışık müzik yayını, kısa bir süre için başlamıştır.
Yayın bitmiştir, dinleyenlere teşekkürler.
Karışık İngilizce yayın başlamıştır.
90's yabancı şarkılarla karşınızdayız .)
Dinliyoruz efem.