Bahsettiğin kutu baya bir iyiymiş yalnız :)
http://www.worldstadiums.com/stadium...rto_bessa1.jpg
Printable View
Bahsettiğin kutu baya bir iyiymiş yalnız :)
http://www.worldstadiums.com/stadium...rto_bessa1.jpg
Genoa'nın stadıda aynen böyle. Hatta sahaya tribünler dik durumda.
Beyler şöyle Türkiye Kupası gibi bir kupa kazanıp Avrupa'ya gidecek düşük bir takım arıyorum. Var mı önerileriniz ?
İngiltere at liglerinde Swindon gerçekten çok iyi. Oyuncuları kaliteli ve maddi anlamda sıkıntıları yok. Keza Bristol Rovers'ta öyle. 4. Ligte başlıyorsunuz ama transfer yapmadan çıkmanız garanti.
Boş kalmış buralar şimdi aklıma geldi de Novi Pazar'ı kimse yazmamıştı galiba :)
Arkadaşlar İngiltere dip liglerinden yada İskandinavya'da kendi liginde iyi ama ECC'de gelen gecenin yendigi bir takım önerisi var mı ?
Ukrayna ligini çok istesem de, kışın oynanıyo diye pek seçmezdim. fakat maçkolikte lig duruma bakarken farkettim ki ukrayna ligi temmuzda başlamış. yani avrupa ligleriyle birlikte. buna yeni mi geçildi? Fm'de de bu versiyonda böyle mi?
Son olarak tabi ki takım önerisi. Shaktar'ı istemem, media prediction 1dir onların. dnipro falan nasıl takımlar? Teşekkürler.
@Ketchaup
Evet Dnipro baya potansiyelli sanırım çok övüyolar. Bir sonraki kariyerim kesin Ukrayna olcak
@futureless
Metalist yada Dnipro arasında seçim yapcam heralde. Bu arada Gladbach ile kariyer yaptım, gerçekten zevkli. Hatta burdaki bir kariyer hikayesinden etkilenip açmıştım. Ama bugüne kadar ukrayna'da hiç oynamadığım için kesin olarak ukrayna olcak sonraki...
Şöyle uzun soluklu ve zevkli bir kariyer yapmak istiyorum.Leeds ile Deportivo arasında kaldım.Sizce hangisi uzun soluklu ve zevkli olur ?
Merhaba arkadaşlar. Uzun vakit oldu forumdan ayrı kalalı.
Tüm büyük kulüplerle oynadım sayılır. Acaba şöyle potansiyeli olan, terletecek, düşündürecek bir takım var mıdır?
Şimdiden teşekkür ederim.
Ankaragücü... Çok ciddi düşme potansiyeli var, terletir düşündürür ama kurtarabilir misin bilemem :D Ben 3 kere denedim olmadı, pes ettim :D
:) hiç kümse düşen takımım olmadı. Böyle bir tecrübe yaşamak gerek.
Yok abi oyundan zevk alacak takım yok sizin tavsiyelerinizi bekliyorum.
Rusya ligi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Beklenen oldu ve Ukrayna liginde başladım. Yalnız o kadrolar ne öyle ya? Hadi Dinamo Kiev ve Shaktar'ı biliyorduk ta, Dnipro ve Metalist'in kadroları da harika.
Ama o ligdeki oyuncular şişrme gibi geliyor bana.
Traxtor Tebriz - İran Ligindeki Türk (güney azerbaycan) takımı
takımın nickname'ine dikkat
http://s10.postimage.org/msd4rei4p/Ads_z1.png
Bugün Mustafa Denizli'nin takımını 4-1 yendiler maçlarında olaylar çıktı.
Takımı bilmem ama Polonya ligi gerçekten çok güzel bir lig. Hem derbi maçları çok hem yabancı sınırı konusunda gayet anlayışlılıar 17 yabancı :)
orda takım farketmez bence ama illa isterseniz üst düzey en az 4-5 takım var
Fransa liginden Valenciennes takımını da alabilirsiniz.Çok iyi gençlere sahip.Gençlerle uğraşmak isteyen arkadaşlar için birebir.Üstelik Avrupa ligine de çok rahat katılır kadro.
orta sıra takımı olup ta 7-8 milyon euro civarı bütçesi olan bir takım var mıdır?
benim önerilerim sivas,of
Turkiye disindaki kariyerler sarmiyor beni :) Trabzonspor ile yapabilecegim herseyide yaptim
Fenermi
Galatasaraymi
Besiktasmi
hangisinle kariyer yapayim ?
Daha önce yönetmemiş ve EPL seven varsa Bolton'u şiddetle öneririm kulüp tarihinde çok fazla başarı olmamasından dolayı aldığınız her başarı kulübe isminizi altın harflerle yazdırmanıza neden olacak. Çok borçlu bir kulüp değil azıcık başarı gösterin muslukları açıyorlar.
Nürnberg'le kariyer yapmayı düşünüyorum sizce zevkli olur mu ? Ve ya Avrupa'dan kariyere tutkuyla bağlayabilecek bir takım önerebilir misiniz ?
Esbjerg
Deportivo
Sampdoria
Auxerre
Forza Sampdoria...
Arkadaşlar lütfen bi yardım edin oyundan soğumak istemiyorum aklımda takım yok.
Göztepeyle oynamaktan sıkıldım Orta dereceli bir takım önerisi olan yok mu deliriyorum :D
Şu sıralar West Ham United iyi olabilir :)
Montpellier'i deneyen var mı?
Fransadan RC Lens iyidir.. İlk sezonda Ligue 1'e çıkıyosunuz sonrası sizin :)