Basel hiç iyi olmaz Fenerbahçe için. Bence Benfica ve Basel daha zorlu olur Chelsea'den.
Printable View
Basel hiç iyi olmaz Fenerbahçe için. Bence Benfica ve Basel daha zorlu olur Chelsea'den.
Valla UEFA Chelsea'yı çıkartmak istiyorsa Basel'i vermez Chelsea'ya :n:
Benfica gelmesin de.
Muhtemelen bizi Basel'le karşılaştırmazlar. Yani sanmıyorum o kuranın çıkacağını. Muhtelemen Chelsea Baselle bizde Benfica ile eşleşiriz.
Chelsea veya Benfica gelecekse ilk maç içerde olsun yok basel gelecekse ilk maç dışarda olsun.
Bende böyle düşünüyorum Basel gelirse ilk maç dışarıda olursa 0-0,1-1 gibi bir skor alır temsilcimiz evinde de rahat turu geçer.Ama ilk maç içeride olursa her şey olur.Chelsea ve Benfica için zaten söylenecek bir şey yok onlara karşı da şansımız var ama ilk maç içeride olursa daha iyi olur mesela bizim Real maçında gördük yani dışarda bitirdiler resmen işi aynısı olmaması için ilk maçın içerde olması şart.
Tebrikler Basel, tebrikler Benfica, tebrikler Chelsea.
Basel turu hak etti ve geçti. Yarı finale çok iyi takımlar kaldı gerçekten. Bence hepsinin şansı var kupayı almak için. F.Bahçe'ye hangisi gelirse gelsin mühim değil. Sonuçta son 4'e kalan hiçbir takım kolay lokma olmadığını ispatladı zaten. Benim içimden geçen eşleşmeler de; Basel-Chelsea, Benfica-F.Bahçe şeklinde.
Fenerbahçe - Basel ve Chelsea - Benfica eşleşir.
Final: Fenerbahçe - Benfica. Bana güvenin beyler. :D
Fenerbahçe - Benfica turnuvanin bana gore favorisiydi benfica cok zor maç olucak ilk mac kadikoyde.
Fenerbahçe - Benfica eşleşti. İlk maç kendi sahamızda.
Basel gelse iyiydi.Ama Benfica'da elenmeyecek bir takım değil hayırlısı olsun.
http://forum.turksportal.net/vb/show...2&postcount=73
Dediğim gibi olacak büyük ihtimal. Çok zor maç, Fenerbahçe'nin işi zor.
Benfica güçlü takım tabi. Ancak yarı finaldeyiz tabi güçlü olacak. Eleme şansımız olan bir takım. Başa baş oynarız gerisi Allah kerimdir.
Chelseayi finale çıkarmak için ellerinden geleni yapmışlar. Umarım Basel Chelsea'yi geçerde Uefa'nın bütün o beklentileri suya düşer.
Peki bu eşleşmelere şaşıran ?
Beklenen kura. Çekilen takımdan ziyade ilk maçın nerede olacağı önemliydi, İlk maç sahamızda bu avantaj. Çünkü Benfica oldukça hızlı oyunculara sahip. İlk maç onların sahasında olsa ve avantajlı skor alsalar bizim sahamızda geride bekleyip, kontra yapacaklardı ki bu bizim için en kötü senaryo olurdu.
Şimdi Benfica ilk maçta aynı taktiği kullanacak ancak es geçecekleri bir nokta olacak, biz kazanmak için hunharca bastıramayacaz ve arkada kolay kolay açık vermeyecez. 0-0 bile deplasmandaki maç için avantajdır. İlk maçta yememeliyiz, ne olursa olsun yemeden gitmek büyük avantaj olacak.
Fener şuana kadar diğer takımlara oranla şanslı kuralar çekti bakalım güçlü Benfica karşısında neler yapabilecek umarım finale çıkar.
En zor takım geldi bence.Benfica yerine Chelsea'yi tercih ederdim.
Tahmin ettiğimiz gibi çıktı eşleşmeler.Chelsea'yi direk finale çıkarmak istiyorlar ama ben Basel'in sürpriz yapacağını düşünüyorum çünkü Chelsea fazla umursamıyor gibi bu kupayı Rubin maçında Hazard,Mata gibi as oyuncular yedekti.Temsilcimiz en zor takımı çekti kesinlikle.Benfica'nın temposuna ayak uydurmak zor ancak ilk maçın içerde olması bence iyi dışarda olsaydı ilk maçtan bitebilirdi iş.Şanslar bence %50 %50 inşAllah finale çıkarız ama benim final tahminim Basel - Benfica yönünde.
Bırakın Allah aşkına nasıl Chelsea'yi direk finale çıkartmak istiyorlar diye yazabiliyorsunuz. Fenerbahçe'ye Basel gelse her şey doğru mu olacaktı. Hile, hurda ruhumuza işlemiş. İnsan neyse karşısındakini de öyle görürmüş ya bizimde düşünce yapımız böyle maalesef çok tuhaf. Basel Chelsea'den daha formda takımı (Tottenham) elemeyi başardı. Ne malum Chelsea'yi de geçmeyecekleri. Taş gibi takım Basel ne olacağı hiç belli olmaz. Hem Chelsea bu kupayı kazansa da bir prestiji olmaz. Ligde ilk dört yapıp gelecek sezon Şampiyonlar ligine kalmaları asıl amaçları. Bu kupayı ve FA Cup'ı kazanıp ligde ilk dördün dışında kalırlarsa kazanılan iki kupanın esamesi bile okunmaz. Şanslar eşit.
Bende şansların eşit olduğunu düşünüyorum hatta Basel'in çıkacağını düşünüyorum sadece UEFA'nın bu gözle baktığını söyledim sonuçta finalde 1 tane adı olan takımın olmasını isterler.Zaten Mikel yaptığı açıklamada bu kupada olmaktan memnun olmadıklarını dile getirdi geçtiğimiz günlerde bu yüzden Basel'in şansı hayli yüksek diye düşünüyorum.
Yahu nasıl bu kadar olaylara olumlu ve de normalmiş gibi bakabiliyorsun hayret ediyorum.O senin dediğin anca gruplar ve 2.turda olmaz Uefa eğer TV geliri gibi gelirler olmasa çok sıkıntı yaşar.Olasılık olarak çeyrek finalde Real Madrid Barcelona Bayern ve Dortmund 4'lüsünden herhangi ikisi eşleşebilirdi eşleşmedi.Olabilir.Ama hepsi de kendilerine göre gayet zayıf ekiplerle eşleşti.Tur atlatmak istedikleri takımlar hakem hataları vs faktörlerle tur atladı.Sence bizim Galatasaray maçında falan penaltı diye yırtındığımız ama hakemin vermediği penaltı pozisyonları Real'e gelse hakemin vermeyeceğini garanti edebilir misin ? Uefa şu an istediği takımları istediği ile eşleştirebilir mesaj atmıştım kura çekimi konusuna sırasına kadar çıktı.Olacaklar belli be kardeşim.Neden Chelsea Benfica eşleşmedi Chelsea gibi favori gösterilen bir takıma aynı oranda sürpriz yaparak oraya kadar gelmiş Basel geldi.Son zamana kadar ben de olmaz diyordum ama şu son 2 3 kura çekimi sonrası Uefa'ya şahsi güvenim sıfır.Yani hile bizim değil Uefa'nın ruhuna işlemiş:)
Benfica zor maç olacak ama turu geçeriz
Yalnız Fenerbahçe'nin finale kaldığını düşününce final günü ülkeyi düşünüyorum çok heyecanlanıyorum inşallah alacağız kupayı.
chelsea ilk yariyi 1-0 onde kapadi. gol v.moses...
Basel 1-2 Chelsea
Finalde rakibimiz Chelsea demek :D Kapanmamış hesapları kapatma vakti :p
İstedigim gibi oluyor inşallah finale çıkarızda Chelsea ile hesabı kapatırız. :D
Güzel maç olmuş anlaşılan 86'da Basel atmış 90'da David Luiz tekrar öne geçirmiş Chelsea'yi.2. Maç zaten alacaklardır finale ilk çıkan ekip belli oldu diyebiliriz.
Eğer biz finale çıkabilirsek benim gönlümden rakip olarak Chelsea geçer her Fenerbahçeli gibi ama Basel sürpriz yapabilir bence rövanşta. Çok ters bir takım.
Chelsea gelsin finale çıkmamız durumunda.
Yazın oraya Fenerbahçe.
Maçı izlemedim genel olarak nasıl oynadılar bilmiyorum ama goller çok basitti. İlk golde direkteki oyuncunun üstünden yavaşça girdi, ikinci golde kaleci önündeki topu tutamadı ve kaçırdı, Chelsea çok şanslıydı. Turu geçip finale çıkacağımıza inanıyorum, umarım finalde de Chelsea gelir ve onları da yenerek kupayı alırız. Çok zor olacak ama mücadele gücümüz var, yapabiliriz!
chelsea oynamadan kazandi neredeyse.. frikik golü tam komediydi zaten penalti gibi kullandi daviz luiz..
Chelsea, işi bitirdi. İngiltere'de yedirmez Basel'e. 2 gol de kendi sahasında atar, çıkar finale. F.Bahçe-Chelsea finali harika olacak, eğer gerçekleşirse.
Basel penaltı attı ama o da yetmedi. Zaten penaltı olduğunu da sanmıyorum o pozisyonun. Chelsea kendi evinde zorlanmadan geçer, adını finale yazdırır, rakibini bekler.