386.7 mb update indiriyorum şu an.
Printable View
386.7 mb update indiriyorum şu an.
Nasıl update ediyoruz? Bende direk oyuna giriyor link ile.
Bende hala aynı dosya :S
Steam'i açtım download başladı. Oyuna girdim ve full sürüm. :)
Not: Steam dışından alanlar product key girmek zorundalar. Bunun için kutularını beklemeliler. GMG veya Playstore Steam kodu veriyor diye biliyorum, onlarda hemen full sürüme geçmeli.
Bende de update başladı. Merak ediyorum acaba son düzenlediğimiz yerleri geçmişler mi diye.
Ben kutulu aldım ondan mı bende olmuyor?
şuan indiriyor bende %85 oldu ;)
Başladı Update, duyurulur. Steam'i açıp, kapatın. 386.7 MB dosya boyutu.
Steamdan product key'i mi girecegiz? Mail adresime yollanmıştı bu key sayesinde yüklenmişti beta.
Kutulu alan arkadaşlar(ben dahil) kutunun içindeki keyi girmeden indiremiyoruz. Sigames.com açıklama yapmış yeni.
Maalesef son 1 haftada dil dosyasında yaptığımız değişiklikler oyuna yansımamış. Bir dahaki patch'te resmi olarak yansıyacak.
Bunu nasıl yapacağız? Steamda ürün etkinleştirme bölümüne girip daha önce beta yı etkinleştirmek için kullandığımız key i tekrar mı gireceğiz? Yoksa oyunun kutusu gelince başka bi key mi gelecek??
Dark skin bu sene yok sanirim ya da ben göremedim.
Bu arada STEAM'de en çok satılanların başında Football Manager 2013 var.
Sadece bir skin var ve Beta ile kıyasladığımda oyunda gözüme çarpan bir değişiklik yok..
Bizde Left 4 Dead 2 oynarız yani, kutu gelir bir gün kapıya :)
Arkadaşlar Beta'yı bir kaç gün önce silmiştim. Oyun çıkınca yükledim ama yüklediğim Beta mı full sürüm mü anlamadım. Yardımcı olabilecek biri var mı? Skin sadece 1 tane var?
Bende sağ altta oyunun menüsünde BETA yazıyor.Nasıl fulle çevircem bunu?...
Edit:Tamamdır...
arkadaslar herkez yukledıgını yazmıs ıyı guzel de. oyun nasıl oyun?
Hataların giderildiğini sanmam. Update ile belki ama ne kadarı değişecek ki?
Steam'i açtım oyun hazır dedi, betafan bir farkı yok mu anlamadım ?
Maç motoru nasıl bir fark var mı? (Grafiksel olarak değil)
en merak ettigim konu maç motoru, yine çılgınlar gibi atak mı oluyo iki takım toplam 40 50 şut falan.
Benim oyunda güncelleme olmamış hala BETA yazıyor, steam kapatıp açtım ama sorun hallolmadı neden olabilir ?
Şimdi ben bu oyunu kutulu alacağım arkadaşlar . Acaba 3 mü yoksa 5 pc ye mi kuruluyor aklımda 5 kalmış ama arkadaş 3 dedi de ?
Aral Game bugün orjinal kutulu oyunu elime ulaştırdı. Her seneki gibi yine yeniden yepyeni bir macera başlıyor :)
Sabırsızlıkla kargo şirketini beklyiorum.
D&R dan paketim geldi yaşasııınnnnn :) hemen gömülelim bakalım oyuna :)
ve oyunum geldi sabahlicaz bu akşam :D
http://i.imgur.com/OPS6l.jpg
Evde yoktum şimdi geldim inşallah ben yokken gelmemişlerdir.
Eve an itibari ile geldim.Şimdi kargoyu bekliyorum.İnşallah kısa sürede gelir.
şu okul bi bitseydi :D
gençler oyunun sürümü 13.0.0 mı 13.0.1 mi?