Yeni sezon yeni heyecan inşallah senin için iyi olur hocam takımında başarılar :)
Printable View
Yeni sezon yeni heyecan inşallah senin için iyi olur hocam takımında başarılar :)
Yeni sezonda başarılar, sezon öncesi sıkı bir antrenmandan geçirseydin oyuncuları : )
Hazırlık maçları çok iyi..
Başarılar..
Birşey dile getirmek istedim.Hocam kariyerin çok yavaş ilerliyor.İlgide azalıyor çok bekliyoruz,anlatımın çok güzel kariyerinde çok güzel lafım yok ama çok yavaş ilerliyorsun daha fazla paylaşım bekliyoruz biz lütfen biraz daha hızlı ilerlersek hem ilgi artar hemde bizde mutlu oluruz kariyerin iyi yanlış anlaşılmasın.
Teşekkür ederim. Biraz öyle oldu :)
Teşekkürler.
Kendi açınızdan haklı olabilirsiniz ancak ben bu sene üniversite sınavına gireceğim + birçok sıkıntıyla boğuşuyorum. Bu şartlar altında Fm benim için lüks bile ama kafa dağıtmak için oynuyoruz işte. Hayır kafamı da dağıtamıyorum, psikopat olacağım bu oyun yüzünden :D
Tabii üniversite sınavında haklısın ben sadece söylemek istedim teşekkürler :)
Arkadaşlar 5. hafta maçını oynadıktan sonra oyunu alta alıp internete girmiştim; bu nedenle oyun çok yavaşladı. Continue'ya basıyorum yarım saatte 1 gün atlıyoruz falan. Oyun da hazır save'liydi, ben direk bilgisayarın açma düğmesine uzunca bastım ve bilgisayarı kapatıp yattım. Ancak şimdi oyuna giremiyorum, ''Save game could not be loaded.'' yazısı çıkıyor, oyun kayıtlı kariyerimi bulamıyor. Bunu çözmenin bir yolu var mı? Yoksa o kadar emek boşa gidecek.
Oyun versiyonu farklı olabilir. Güncelleme falan yapılmış veya yapılmamışsa
Usta saven zedelenmiş banada öyle oluyor savenin yedeği yoksa gitti save bende yedek vardı biraz geriden gelip devam ettim bir daha öyle birşey yapma bizde elektrik gidip geliyor bazen çok tehlike oluyor save için alt yedek bir saven yoksa %90 gitti save.. :(