Ben hep 2D oynuyorum 3D'de oyunu okumak bence daha zor..Tamam oyuncu hareketlerini daha net görüyoruz neyi yapıp neyi yapmadığını ama bence taktik için 2D daha iyi daha net görülüyor bazı şeyler..
Printable View
Ben , bol bol ince pasların atıldığı ( benim veya rakip tarafından farketmiyor ) tarzdaki oyunu daha çok seviyorum . Bu update den sonra bırak ince pası , arapası bile görmez oldum.
bununla ilgili bir konu acmıştım ne yazık ki kimse yorum yapmamış bu güncelleme ile poacher diye bişe kalmadı sagolsunlar ara pası savunma arkasına koşu bitti kanattan sıfıra in yan aglara bırak topu yerden pas yok seke seke gidiyo paslar kim olursa olsun poacher forvet sabit yerinde bekliyor adamın topsuz alanı 17 vs vs uzar gder bu
Grafik paketlerinden sonra şuanda yeni kariyerimde hiç almadım (Nazar değmesin)
Dilimi arı soksun ya Runtime Erorr hatası aldım !
Hocam poacher oyuncular ne Bos alanlara kosuyor hic Bisey yapmiyor dibine Gelen Topu resmen kalecinin ustune nisanliyor oyundan zevk Almaz oldum....bir fm hobimiz vardi SI Sayesinde o da Bitmek uzere
Her şeye tamamım da şu 30-40 metreden plase ile çekilen şutlar insanı sinir ediyor ya. Çok uyuz bir şey.
uzaktan şutlardaki dengesizlik bu güncellemenin en büyük yanlışı olmuş anlaşılan. crash dump ile karşılaşmadım ancak maç motorundaki saçmalıklar bazen saç baş yolduruyor.
bir önceki güncellemede tek paslar ile derinlemesine gollerim oluyordu, takımı daha da güçlendirdim, AMC ve CM' lerim daha teknik ve yaratıcı, forvetlerim daha hızlı ve "off the ball" özellikleri daha yüksek olmasına rağmen ve takım maç başı ortalama 3 golle oynamasına rağmen derinlemesine pas ile golüm yok hiç. ya kanatlardan gelen toplar, ya da ceza alanı içi ve çevresdinden tek vuruşlar ile gol atıyorum.
bir çok takım füzeci kaynıyor . Su an oynadıgım İsvec ligindeki kıytır topcular bile jeneriklik gollerin kralını atıyorlar. Bu hızla sanırım sıkıntıları fm 2014 ün 3. yamasında cözerler :P
Ben Newcastle ile yeni oyuna başladım, şu ana kadar 5 hazırlık maçı yaptım. Maç motoru ile yaşanan sıkıntıları okuduğum için 2d ile oynadım tüm maçları. Çok rahat söyleyebilirimki bahsedilen sıkıntıların hiçbirisi yaşanmıyor. Orta sahalar neredeyse hiç uzaktan şut çekmiyor, kanatlar çizgiye kadar inip yan ağlara topu bırakmıyor gollerin birçoğu kanat ortaları ile oluyor. Tabi bunda en büyük etken taktik, 2d oyunda taktiğiniz sahaya çok iyi yansıyor fakat 3d motorda yapay zeka sizin tüm taktiğinizi alt üst ediyor yaptığınız şeyler düzgün etki etmiyorlar. Eğer aranızda artık oyundan nefret etme seviyesine gelenler varsa şimdilik 2d ile oynayabilir, maç motoru düzeldiğinde geri döner. Mutlu olanlara söyleyecek birşey yok zaten.
Sakatlıklar her oyunun tuzu biberi, ah birde 6-7 ay olmasalar. Yaktın beni 13.2.1.
Okuduğumda çok saçma gelmişti açıkçası, yazan kişinin dedikleri değil.
Maçların 2D ve 3D motorlarda tamamen farklı olabileceği saçma gelmişti ama denedim ve pişman olmadım. Himone ne yazmışsa oluyor. Gerçekten daha eğlenceli. Özellikle 25-40metreden şutlar o kadar azaldı ki :)
Daha eğlenceli oldu oyun bir anda.
Sezon sonlarında "Yılın en iyi 3 golü" ne hiç bakıyor musunuz? 3 golde 50-60 metreden atılan hatalı goller. Yeni bir yama gerekli artık.
arkadaşlar yazacak yer bulamadığım için buraya yazmak zorunda kaldım. fm 2013 için organizasyon isimlerini (şampiyonlar ligi vs.) orijinal haline getiren bir yama mevcut mudur acaba? yardımcı olabilirseniz çok sevinirim...
Ben zaten 2D oynuyordum. Kanatlar hala içeri girip yan ağlara bırakıyor topu.
güncellemeyi kaldırma gibi bi şansımız var mı?
Neden her santrayı direk auta atıyorlar anlamış değilim.Geriye pas atmak bu kadar zor olmamalı.
Yeni bir güncelleme falan mı çıktı beyler?
Dün ya da önce ki gün gece oyunu açtığımda karşıma update çıktı, tamamladım oyuna girdim fakat tıkır tıkır işleyen taktiğim saçmaladı? 10 maç üst üste yendiğim aynı taktikle dün yapılan updaten sonra (13.2.1'i daha önce güncellemişti.) son 6 maçta 5 galibiyet 1 beraberlik alabildim. Nedir bu oyun açılırken yaptığı update muhabbeti yahu?
Düzeltme: 5 mağlubiyet*
Ben oyundan her çıkışımda windows hata alıyorum çözümü var mı?
O hata bendede oluyor çözüldü deniliyordu ama
Bu arkadaşımızın bahsettiği hata malasef bendede oluyor...oyuna gir çık olmuyor ama oyunda ilerle ve kaydet çık anında exe hatası oluyor ama ekranda bir şey gözükmüyor...windows güvenilirlik geçmişinde görüntüleniyor...acaba bu herkeste varmı yoksa sadece bize olan birşeymi... anti vürüs ve güvenlik duvarında fm' ayrıcalık eklesemde normal olarak bıraksamda bu sorunu almaya devam ediyorum.. Bu konuda diğer arkadaşların yorumlarını varsada çözümlerini bekliyoruz.. tşkler...
Eveti mağlubiyet olacak hata yapmışım.
Pekala, bu nedir? steam açılırken update ediyor, onu yapmadan oyuna giremiyorum. Çok nadiren çıkıyor, 2-3 kez geldi başıma. Sanırım steam in kendi setup'ıyla alakalı bir güncelleme ama oyuna da etki ediyor gibi geldi bana. Zira taktiksel anlamda aynı taktiği kullanmama rağmen bu steam update'inden sonra çöküş yaşadı.
İlginç bir gol oldu son maçımda.
http://www.youtube.com/watch?v=g5HInuhk-58
[YOUTUBE="g5HInuhk-58"]Dardanel[/YOUTUBE]
720p olarak izlemeyi dene.
topa takılıp düşmüş gibi
1-2 metre önüne gelen topa uçan kafa atıyor, sadece rakip var etrafında.
Şimdi gördüm, süpermiş yaa. Gerçek hayatta da böyle mallar mevcut. Volkan Demirel Kasımpaşa maçında dışarı çıkan topu tutup forvetin önüne bırakmıştı.
Bu arada bunca hataya rağmen şimdiye kadar en çok oynanan FM oyunu 2013, mesela şu anda 80.000 kişi oynuyor, belki bu biraz rahatlayıp oyundan keyif almaya çalışmamızı sağlayabilir :)
http://i47.tinypic.com/69orx5.jpg
(SS ekşisözlükten alıntıdır)
13.2.2 çıkmış.
Football Manager 13.2.2 Update Out Now
A small Football Manager 2013 update is now available. To download the update, simply save your current game and quit FM, then quit and restart Steam and launch the game as normal. This should start your update automatically.
If you have any technical issues, please report them http://community.sigames.com.
The new build includes, but is not limited to, the changes below:
- Optimised match processing speed for network clients
- Fixed crash during processing linked to co-ownerships
- Fixed crash during processing linked to missing stadium data
- Fixed state saving of staff responsibility setting for match preparation (FMC)
tavşanın suyunun suyu gibi güncellemeler.