10-0 olmuş:D Abi maç rahat ne daha çok atıyorsun cidden üzülüyorum adamlara kimse yerlerinde olmak istemez,bir futbolcunun yaşayabileceği en kötü şey
Printable View
10-0 olmuş:D Abi maç rahat ne daha çok atıyorsun cidden üzülüyorum adamlara kimse yerlerinde olmak istemez,bir futbolcunun yaşayabileceği en kötü şey
Yalnız korner taktikleri görülmeye değerdi.
Ben isterim vallaha,elimde kendimi dünyaya tanıtma şansı varken,turnuvaya aylar boyu çalışırım varımı yoğumu ortaya koyarım,belki kıytırık bir Avrupa kulübü beni ister diye,sabahlara kadar çalışırım :D
Tabi soracaksınız Türkiye gibi tamamı futbol olmuş ülkede niye hiç bir şey yapmıyorsun :n:
Kimse yazmamış ama Nijerya-Uruguay maçı çok güzel geçiyor.Bu maçla kendimizi bulduk diyebilirim.İspanya adamı soğutuyor futboldan. :D Mikel reyiz yazdı golünü bize gelmek istiyor ya adam attı hemen. :( Uruguay'da ise Lugano attı golü.
Tahitili futbolcuları takdir ettim, sağ bekteki elemanı da beğendim. Futbolcular ne olduklarını ve nasıl bir zorluk içinde olduklarının farkında, en önemlisi ise kendilerinin boyunun ne ölçüde olduğunun farkındalar. Mesela skor 8-0 ama kaleci çıkardığı bir topta deliler gibi sevinebiliyor veya Tahitili bir oyuncu çalım attığı zaman tribünlerin gazına geliyor. Onlar için önemli olan da bu zaten. Böyle bir arenada mücadele etmek ne olursa olsun bir ulusun en büyük gurur kaynaklarından biridir. Skorun önemi yok, çünkü başarıyı hedefleyen bir yapıda değiller, bunların bilincinde olmaları da kendilerine duyulan saygıyı kat be kat arttırıyor.
Buraya katılmak bile güzel birşey. Bizim milli takıma bakıyorsun gazoz kupasına bile gidemiyor...
Nijerya'nin sol bekini Terim bir izlese de begense.
Nijerya elendi. :(
Son maçlar öncesi 2 gruptanda çıkan takımlar belli oldu : İspanya,Uruguay,Brezilya,İtalya
Muhtemelen Brezilya-Uruguay ve İtalya-İspanya eşleşmeleri olacaktır ev sahibinin İtalya'ya yenileceğini sanmıyorum.
Tahitiye acaip sempati duydum. Adamlar yetenekleri sınırlı biliyorlar belki savunma ağırlıklı onyasalar yine yenilecekler ama az gol yiyecekler. Futbol bi eğlence oyunu bunu biliyorlar ve atak oynuyorlar. 3 numaralarını beğendim. Zaten yediği gollerin çoğuda kontradan yediler ilginç. Ama o kalecileri ben hayatımda bu kadar kötü bi kaleci görmedim o 10-0'da %50 kalecinin payı ver topun olduğu yer hariç heryere atlıyor.Özet: Caponya ve Tahiti gönüllerin şampiyonu. Sıkıcı futbol oynamıyorlar adamlar diğerleri gibi sebebi bu.
Uruguay - Nijerya maçında baya sıkıldım. Bu maçlardan sonra Muslera'nın peşine 2-3 klüp takılır bence.
Beklenilen Brezilya-İspanya finali olur çokta iyi olur. :D
Uruguay'ı destekliyorum , çok iyi takım oyunu oynamasalar da kazanmayı biliyorlar , Muslera'nın da olması özellikle bir sempati artıyor.
Kupaya ilgi azaldı galiba :) Merakla beklenen maç sona erdi Brezilya,İtalya'yı 4-2 yenerek gruptan lider çıktı.Neymar yine döktürdü.Brezilya böyle devam ederse İspanya'yı da devirir şampiyon olur.
Yalnız o seviyede bir hakem nasıl öyle aptalca bir hata yapar anlamadım. Çaldın düdüğü bırak penaltıyı atsınlar ne olacak? Yine de ikinci yarı gayet zevkli bir mücadele izledik her ne kadar ilk yarı felaket olsa da.
İtalyanlara ve oynadıkları futbola tahammül edemiyorum.
Taiti'nin kalecisi zaten çift hanelere ulaşmalarından korkuyorum diye açıklama yapmıştı korktuğu başına gelmiş :D
bu italyada cristico var balzaretti var ikisde sakat mı da sağ bek de sciglio yu sol bek oynatıyolar ?
Tahiti Uruguay'dan kaç yiyecek acaba :D
Uruguay en az 5 tane sallar
Tahiti alacak bu maçı...
Tahiti 1 maç kazansın yıkılır burası :D
Eğer Nijerya, İspanya'ya kaybeder Tahiti de Uruguay'ı 19 farklı mağlup ederse yarı finale yükselen takım Tahiti olacak.
Hala matematiksel olarak şansımız varsa neden olmasın
Tahitimiz,İspanya maçında olduğu gibi Uruguay karşısında da ilk yarıyı 4-0 mağlup kapattı.
Penaltı olursa Muslera kullansın :D Etik mi değil mi diye sabaha kadar tartışalım :n:
Bu turnuvaya kimler giriyor ? Türkiyenin girmemesinin sebebi nedir ?
Dünya Kupası şampiyonu ve dünyadaki 6 konfederasyonun şampiyonları katılıyor, 8. takım ise ev sahibi ülkenin takımı. Avrupa Şampiyonası'nı kazanmadığımız için katılamıyoruz. Tek katıldığımız sene Dünya Kupası ikincisi Almanya katılmadığı için bizi davet etmişlerdi.
Tahiti elenince turnuvayı bıraktınız bakıyorum. :n: İlk yarı final maçı Brezilya 1-1 Uruguay 82. dakika.
86da 2-1 Brezilya öne gecti.
Uruguay'a yazık oldu.Güzel bir mücadele verdiler ama olmadı son dakikalarda özellikle golü çok istediler.Brezilya-İspanya finali olacağı en başından belliydi yarında İspanya biraz zorlanacaktır ama kazanan taraf olurlar diye düşünüyorum.
zevksiz maçların hepsini izleyip zevkli maçları kaçırıyorum arkadaş ne kadar sıkıcı maçtı ya
http://25.media.tumblr.com/22fe7fc22...hqe6o1_400.gif
İşte bunlar hep Barcelona hazırlığı..
trt 1'i açın beyler penaltılara gitti maç.
Edit : Uuuuu çok güzel attı Candreva.
Edit 2 : Valla adamlar penaltıya çalışmışlar :D Bonucci yanlara atma olayını devam ettiremedi maalesef ve beklenen final oldu.
İspanyasız bir final istedik olmadı olmayacak. :(
İtalya'mıza yazık oldu :(