Mallorca aklıma yattı gibi birde onları deneyim :)
Printable View
İngiltere 2.Lig' inden borcu olmayan güzel 2-3 takım önerir misiniz ?
İkinci veya üçüncü lig takımlarında sadık,ateşli taraftara sahip takım varmı arkadaşlar edit ten sanırım bakıyorlardu taraftar değerlerine.
arkadaşlar burdan soruyorum ama bana alt yapı tesisleri yani tesislerin genelikle iyi olduğu özellikle Türkiye liginden ptt lig de olur ortalama bir takım önerirmisiniz yabancı liglerde olur ama öncelik türkiye ligi
İngiltere
* AFC Telford United
* Oxford United
* Plymouth Argyle FC ( Taktik uydurmak ve devamlılık sağlamak zor inatçı bir takım. )
* Preston North End
Türkiye
* Kartalspor
* Ankaraspor
Almanya'dan Freiburg ve Hannover'i şiddetle öneririm . İngiltere'den Everton ve Cardiff zevkli olur. Bunların dışında Macaristan , Sırbistan , Danimarka ve Hırvatistan ligleri zevkli olabilir
14.3 ile kesinlikle L'pool denenmeli derim , tıpkı gerçekteki gibi hücum bölgesi kuvvetli bir takım genç takımdaki isimleri de alt yapıdan oyuncu çıkarmak isteyenlerin iştahını kabartabilir. Özellikle 16 yaşındaki J.Rossiter ''next Gerrard'' alt yapı konusundaki baştaki isimlerden biri olabilir.
PSV.
12 milyon bütçe.
Depay, Bakkali, Maher, Bruma, Jetro gibi tonlarca genç yetenek. Rekabetin de olduğu zevkli bir lig.
Çok zevkli bir kariyer olur.
Real Madrid. :D
Arkadaşlar 5 büyük lig dışındaki ligler için takım önerisi olan var mı?
Örneğin, Sırp, Hırvat ligi gibi avrupa'ya da gidebilen takımlar.
Arkadaşlar bana 2. veya 3.ligten bol kombine satan dişe diş bir takım önerir misiniz ? öncelik EPL olursa sevinirim :)
Kredi borcu olan takımları tercih etmeyin arkadaşlar kısa vadede problemler yaşıyorsunuz. öde öde bitmiyor
Eğer Spor Toto Süper ligde borçsuz,antreman ve alt yapı tesisi yapımı ve sorunu olmayan,Türkiye dışı pilot takım alma şansı olan ve yönetimin hedefi düşük,güveni yüksek olan bir takım arıyorsanız Kayserispor tam size göre :D
Fransadan Lyon. Cok iyi ve dengeli bir takim. Altyapisi gayet iyi. Benzia ve Ballaidi diye oyunculari oyun baslarken var ve yetenekliler. Onlarin disinda Gomis, Lacazette var.
Almanyadan Wolfsburg olabilir. Buyuk ligler disindan takim almak istiyorsaniz Kazakistan takimi Shakhter Karagendy olabilir.
Aradığım bir takım var ama adı aklıma gelmiyor. Alt yapısı böyle çok sağlam. Kahverengi veya turuncu bir logosu var. İng,isp,italya falan böyle önde ülkelerden değildi. M ile başlıyordu sanki adı.
Oki buldum; Midtyjlland
Hırvatistan 2. liginden Nk Zagreb takımını öneririm. İnternetten okuduğum bir makale sonrasında merak saldım ve bu takımı aldım. Söz konusu makalede Hırvatistan Ligi'nin sadece Dinamo ve Hajduk un tekelinde olan ve çok sıkıcı bir lig olduğu, bu takımlardan farklı olarak sadece Nk Zagreb'in tek bir sefer de olsa şampiyon olabilidiğini ancak bu takımın da son senelerdeki düşüşünden sonra 2. lige düşerek devre dışı kaldığı yazıyordu. Hırvatistan 2. liginde olmasına karşın mükemmel alt yapı tesisleri ve muazzam tesislere sahip klüp aynı zamanda üstelik sadece tek bir şampiyonluğu yine tek bir ikonu var ve efsaneler kısmı boş. Tam olarak efsane olunacak klüp yani.
Yeni bir kariyer açmış olsam bu kesinlikle Salzburg'la olurdu :)
Spor Toto Süper Lig:Kasımpaşa,Sivasspor,Elazığspor
Fransa:Nice,Sochaux,Monaco(Fazla transfer yapıp takımı baştan kurmak isteyenler için ideal bir takım)
İspanya:Real Valladolid,Espanyol
İngiltere:Norwich City,Fulham,Cardiff,Hull City
Almanya: Mainz, Borussia Mönchengladbach
Hepsi ile oynadım ve şuan bazıları ile devamda ediyorum gerçekten heyecanlı oluyor :icon_biggrin:
Real Sociedad . Şiddetle tavsiye :)
Barcelona'yla oynayan hic oldu mu acaba? :zuhaha
Bence gayet zevkli olabilir, bircok eksik var takimda. Hatta su transfer yasagini da oyuna eklersen genclere onem verip yeniden bir yapilanma yapabilirsin :)
Paris FC Fransa 3.liginde oynuyor gayet iyi bir kadrosu var 3.lig için.
Bir de ben doğu avrupa liglerinde oynamak istiyorum şöyle sert taraftarı potansiyeli olan takım var mı acaba bilenler yazarsa sevinirim
not : partizan, kızılyıldız haricinde
Bu seride nedense klasik 4-4-2 oynatmayı seviyorum. Oyun başına bu taktiğe uygun olan takımları yazarsanız sevinirim.
Biraz fantezi yapıcam ama aklımdaki projeye uygun bir takım arıyorum
Süper Lig'in iyi yerlilerini (Selçuk İnan, Burak Yılmaz, Gökhan Gönül, Caner vs.) hem finansal ve repütasyon açısından almakta sıkıntı çekmeyecek. Ancak aldığım bu oyuncuların da takım kadrosunda 3.5 - 4 yıldız civarında kaliteli sayılabileceği bir takım arıyorum. Baş altı dediğimiz şampiyonluğun zor ama şampiyonlar liginin olası olduğu bir takım. Tabi bu fanteziyi gerçekleştirmek için Milli Türk oyuncuların yabancı problemi yaratmayacağı bir lig olması da lazım
Wolverhampton
Beyler alacaksanız Ankarasporu alın çok zevkli oluyo :) veya Bursaspor
Arkadaşlar, regenleri toplayabileceğim-yabancı sınırı olmayan- bir avrupa ligi önerisi olan var mı?
Gözlerden uzak ligler olabilir, Sırbistan-Polonya vs. Ama yabancı sınırı kuralını bilmiyorum hiçbirinde. Nereden bakabilirim?
http://www.dunya.com/diger-liglerde-...a-152849yy.htm
Sırbistan'dan Partizan'ı şiddetle tavsiye ederim. Polonya'dan da Lech Poznan veya Legia. Portekiz'de de sınırlama yok, ben yıllardır Porto'yla oynarım, her seride ayrı keyif verir.
Celtic FC hem ligine göre fazlasıyla kaliteli bir kadrosu var hemde avrupada söz sahibi sayılmazlar. İnanılmaz derecede bir Bayern Münih potansiyeli var bu takımda, ayrıca İskoçya liginde yabancı sınırlaması yok. İstediğini getir oynat. :)
Oyunu aldığımda yama çıkana kadar Galatasaray ile oynadım.
Yama çıktı SOUTHAMPTON ile oynuyorum. İnanlımaz zevkli. tavsiye ediyorum.
Bende Premier Ligde West Brommich takımını öneriyorum. Adamların borcu derdi yok, Söz sahibi bir takım haline getirmek için oldukca ideal bir takım.:icon_biggrin:
Türkiye PTT 1. lig den Adanasporu öneririm. Hiç borç derdi yok. İk yıl yabancı sıkıntısı çekeceksinizdir. Ligde 3 yabancı şartı var.
Galler,İskoçya,İrlanda,Kuzey İrlanda,Polonya,Portekiz,Sırbistan liglerinde hiç bir şekilde yabancı sınırlaması yok.
Bildiğim kadarıyla Hollanda'da da yok sınırlama. Bir de Frankfurt çok güzel bir takım olmuş. Güzel genç oyuncuları var.