Quote:
Originally Posted by
pusathan01
Aha yönetim para vermiş. Bence tüm transfer bütçesini maaşa yatır. Boşta olan adamları al bir sene daha burda dur sonra ver elin Epl .Tabi önce ucuza oyuncu bulup aldıktan sonra yap.:D
Pardon unutmadan tebrikler. Liğde kalmayı o sıkıntılara rağmen başarmışın.
Teşekkür ederim.Kariyer boyu görüşlerini belirtip yorumlar yaptığın içinde ayrıca teşekkür ederim,diğer yorum arkadaşlara da tabi ki :)
Daha önce de yazmıştım ama sezon boyu kar açıkladılar az bile para verdiler de neyse sesimi çıkarmadım :D Bonservis bedeli ödeyerek oyuncu alacak kadar bütçemiz yok o yüzden kontratsız oyuncuları kovalamaya devam.Allah'tan geçtiğimiz sezon ki transferlerde isabetli seçimler yaptık,bu sene üzerine ekleme yapacağız.Soumahoro,Masika ve Santiago'yu satabilirsem çok iyi olacak.Padovan için dedikodualr erkenden başladı,elimde ki genç ve yetenekli isimler gibi oyuncular yakalayabilirsem hem anlık katkı almaya devam ederiz hem de ileride para kazanabiliriz.
Ayrıca yerle bir olan antrenman tesisleri için yönetimin kapısını çaldım,ardından gaza geldim ve istekleri sıraladım,yönetim de kıymetimi bilmeye başladığını gösterdi. :)
ManU'dan Amerika'lı regen forveti kiralayabilirsem,Padovan'ı satarım :D