Allah iyiliğinizi versin, ne diyeyim :n: yakında Twitter'ın Yahudi sahiplerini Ankara'dan denize de dökeriz biz
Printable View
Allah iyiliğinizi versin, ne diyeyim :n: yakında Twitter'ın Yahudi sahiplerini Ankara'dan denize de dökeriz biz
Yazdıkların A'dan Z'ye iddiadan ibaret
Mübdei iddiasını ispatlamak zorunda iftira atılan değil
videoyu izlemeye gerek bile duymadım :)
alıntıladığın mesajı kontrol et
yazdığımdan yahudi ırkçılığı yaptığımı anladıysan bekleme hemen banla
https://pbs.twimg.com/media/BjPPD_tIMAE4gez.jpg
DNS ayarlarını bilmeyenler için :)
Ses kayıtları montaj, evden çıkan paralar normal buna ne bahane bulacak ustacılar merak ediyorum :D
Metin Feyzioğlu (Türkiye Barolar Birliği Başkanı)
Kapatmanın savcılık kararıyla olmadığı yargı kararıyla ortaya çıktı:
Tivıtır mivıtır" açılacak, başka çareleri yok. Kapattıkları gibi açacaklar. Şimdi istanbul sulh ceza mahkemesi itirazımız üzerine karar verdi: "ortada kaldıracak bir kısıtlama kararı yok, o yüzden itirazı kabul edemiyorum" dedi. Yani dostlar, TİB sitesinde tivıtırın İstanbul Başsavcılığı talimatıyla kapatıldığı yazıyordu. Mahkeme böyle bir karar yok dedi. Bu tivıtır'ın idari talimatla kapatıldığı anlamına geliyor.
Buradan hükümet üyelerine tavsiyede bulunuyorum; dünyada eşi benzeri görülmemiş bu rezalete mazeret üretmeye çalışmaktan vazgeçin. Her açıklamada daha kötü oluyor.
Şimdi TİB başkanlığına kararı faksladık, suç işliyorsunuz, açın tivıtırı dedik. Tekrar ediyoruz suç işliyorlar. Ancak suç işlemleye devam edemeyecekler. Çünkü akılla savaşıyorlar.
Netice:
Gülümseye devam.
Ses kayıtları üzerinde yapılan incelemeler kayıtların montaj olup olmadığını anlamak için yeterli olabiliyor. Kayıtlar montaj olsaydı başbakan çıkıp "Bana ve kardeşlerime böyle iftira attılar, kanıtı da burada, şimdi iftirayı atanlar karşıma çıksın" demez miydi, oyu %70'e vurmaz mıydı?
4 aylık bir operasyon sürecinde tek bir belge bile açıklamayan bir bakanlar kurulu var, bu iddialar iftiradan ibaret olsa bunu tek bir politikacı bile bunu lehine kullanmaz mıydı? Mağdur edebiyatını bu ülkenin tüm politikacıları çok iyi bilir, sence bunu belgelerle desteklemezler miydi?
"Bizim gibi düşünme, sadece düşün" güzel lafmış, beğendim.
Not: İyi niyetinizden şüphem yok, her partinin tabanında parti liderlerine kendince sempati duyan kesimler vardır, ancak bu insanlar babanız, abiniz, kardeşiniz değil, onlar sadece onların nüfuzunun bulunduğu televizyonlardan izlediğiniz, diğer medya araçlarından okuduğunuz, güçlü insanlar. Ve bu güçlü insanlar güçlerini her zaman iyiye kullanmayabiliyor. Biraz daha objektif bakmanızı rica ediyorum.
Mahmut mu diyem? 21. yüzyılda Yahudi'ye başka birşey mi deniliyor? :)
Yahudi bir millettir. Yahudi lafını hakaret gibi anlayan sizlersiniz, ırkçı da siz oluyorsunuz bu durumda. Daha önce bu sitede alakasız konularda Arapların Türkleri nasıl sırtından vurduğu(!) tekrar edilip durdu, bir sorun olmadı.
Twitter ve Facebook'un sahipleri Yahudi'dir, bunu söylemek de ırkçılık değildir.
O mesajda yazdıklarımı direkt olarak sana yazmamıştım ama sen de üstüne alınabilirsin istersen. Kafa olarak pek bir farkın yok gibi duruyor.
o iddiaları meclise getirecek olan savcılara neler olduğunu, meclise gelen fezlekelerin okunmaması için atılan taklaları biliyoruz.
Maval okuma.
Ya arkadaşlar neyin mücadelesini yapıyorsunuz , adamlar düşünmeye kapalı hala zorluyorsunuz.. Lütfen kendinizi yormayın , yazık sizlere.
Bunu söylememin nedeni; bu sosyal paylaşım sitelerinin, insanlara gösterildiği gibi sıradan birkaç genç tarafından değil bizzat İsrail tarafından kurulan operasyonel siteler olmasıdır. Bunu, Yahudilerin söz sahibi olduğu Amerika ve bazı Avrupa ülkelerinin bugün bastıkları feryattan da anlayabilirsiniz.
Bu sitede siyaset konuşulacaksa böyle şeyler de açıkça konuşulabilmeli veya sadece duymak istediklerinizi söyleyenleri barındırın, kendi çalıp kendi oynayan bir site olsun burası.
İsrail'in twitter'ı ne gibi bir amaç için hayata geçirdiğini de çok merak ediyorum ? Sorularıma da cevap alamıyorum orası da ayrı bir konu.
Herkesin fikri ayni olmak zorunda degil.Ben herkesin iyi niyetli oldugunu dusunuyorum.Ve birbirinizin fikirlerini degistiremeyeceksiniz gibi gorunuyor.Bu yuzden konuyu kilitlemek en mantikli olani.Bence.
bunun başka bi versiyonunu görmüştüm de beşiktaş lı arkadaşlar alınır diye koymadım :D
Yahudi demek ırkıçılık değil bunu iddia eden yok zaten dedersen ırkçılık olur yahudilerin elindeyse ne olmuş yani ? ne yapalım kötü bişey mi yahudilik bunu belirtme gereği niye duyuyosun ?Quote:
yahudiilerin elinde
Ya herşey komplo demi. :D Kasetler komplo , dava komplo , Twitter komplo hey yavrum hey.Bu RTE ne adammıs bee ! Allah'tan basbabanımız bizi Twitter'a yedirmeyecek sagolsun.Milletini Twitter'dan koruyan adam Recep Tayyip Erdogan !
evet senin düşündüğün gibi düşünme hastalığına kapalıyız
abi kendiniz gibi düşünmeyenleri düşünemeyen olarak yazıp duruyosunuz ya
işte bu yüzden kaybediyor başınızdakiler
ak partililere saf diyorlar amma velakin ne hikmetse o kadar saf olan halktan oy almayı başaramayacak kadar da beceriksiz bi yönetim var muhalefette biz napalım :)
akpliler saf mı? kim söyledi bunu? hiç sanmıyorum saf olduklarını. günaha ortak olmayı göze alacak kadar cesur bence akpliler. hatta bazıları iddiaların doğru olsa bile bu günaha ortak olmayı kabul etmiş.
bende bu kadar cesaret yok açıkçası. o yüzden hiçbir akpliyi saf olarak görmem. aksine, günaha ortak olmaya bu kadar hevesli olmaları yürek işidir.
Yahu facebook, twitter, ıvıtır, zıvıtır israil projesi olsa ne olur, olmasa ne olur? Twitter'a ben yazıyorum, İsrail değil. Facebook'a ben fotoğraf koyuyorum, ben üzgün hissediyorum, İsrail değil. Benim paylaşımlarıma İsrail'in müdahalesi olmuyor. Paylaştığım gibi görünüyor, son profil fotoğrafımda şişman görünmem dışında. Bu mecralarda tonla mevcut iktidar yanlısı isim ve troll de var. Gayet etkin şekilde kullanılıyor onlar tarafından da. Bizim milletimizin kolaycılığı bunların nedeni. Hep dış etken suçlu. Biz kendimizde hata bulmayız. Twitter yasağı, asıl yüzdür. İleri demokrasi gibi, adalet gibi, kalkınma gibi, insan hak ve özgürlükleri gibi maskelerin arkasındaki gerçek yüzdür. Ülkenin, mevcut yönetim elinde geldiği despot yönetim şeklinden başka bir şey değildir.
Adamlar ses kayıtları çıkarmış, okadar adamı içeri almış, ayakkabı kutuları bulunmuş hala bunlar idda ispatla diyorlar ya, te allahım yarabbim.
İspatlık birşey kalmadı artık pekte, sadece yiyen var yemeyen var.
Adam Damardan Girmiş Ama Reklamın Hakkını Vermek Lazım Çok Güzel Böyle Olsun Canımı Yesinler. Önce Bu Vatan İçin Bu Bayrak İçin ve Bu Vatanı Bize Bağışlayan Ulu Önderimize Saygılı Olsun Milletinin Refahı ve Dirliği İçin İşini Doğru Yapsın O Zaman Severim Bu Kişiyi
https://www.youtube.com/watch?v=80J0FCe69to
Vatanına ve Milletine Sahip Çıkan Halkına Saygılı Olan Bir Kişi İstiyoruz
ses kayıtları montaj ayakkabı kutularını polis getirdi
adamlar 10 milyar doları gösterip 100 milyarı götürdü ülkeden kaçırdı siz hala cambaza bakıyorsunuz iyi seyirler dilerim ne diyim
https://pbs.twimg.com/media/BjRaYU4CMAEDq-P.jpg
yok ben yaptıklarımı insanlık namına yapıyorum. yapılan her harekete "sevaptır" veya "günahtır" diye adlandıran tayfadakiler için dedim günaha ortak olma olayını.
çünkü bana göre 1 senedir olay artık iş particiliği falan aştı. olay vicdanla, ahlakla, insan olmakla alakalı. ama yine de din bakımından sömürülmeyi sevenlerin dilinden konuşmak da gerekir :)
Abi bu da saf bir reklam degil ki.Yine işi dış güclere , cemaate baglamıs baştaki makarayı kesme olayıyla.Herkese karşı savasıyor gibi bir algı yaratmıs.Yani bayrak üzerinden siyaset yapıyor ki zaten reklamı da degistirdiler olması gerektigi gibi.Yalnız adamı bilmesem helal olsun diyip ayakta alkıslıycam tv karşısında etkileyici reklam olmus. :D
Zaten Sorun Orda ya Bende Daha Çok Kendini İlahlaştırmış Gibi Bir His Uyandırdı. (Haşa Rabbim Günah Yazmasın)
Arkadaş bunca bahsettiğin kötülüklerin devletin içine ben mi sızdırdım?
Bu kimin hatası? Bu ülke şu an başbakanın haddini aşan ifadesiyle "istiklal mücadelesi" veriyor ise bu mücadele kimin hatasından ötürü kaynaklandı? Kılıçdaroğlu mu soktu bunları devletin içine? Bahçeli mi soktu?
Yani nerden savunsanız, elinizde kalıyor olay. Cidden sizin yerinizde olmak istemezdim şu durumda. Allah gani gani sabır versin.
Gözümle görmedikten sonra yolsuzluğa inanmam diyen insan düşünmeye kapalıdır bence. Tayyip'e söyleyelim de bir daha senin önünde yapsınlar yolsuzluğu. Ha deseydin şu şu sebeplerle montaj olduğuna inanıyorum ya da kimse bilemez montaj olup olmadığını , bir düşüncem yok bu konuda , işte o zaman belki aksini düşünebilirdim.
AKPliler saf değil saf sempatik kalır. Aydın abinin dediği gibi muhafazakar insan bu adam benim dinimi kullanıyor der , milliyetçi adam bu adam benim bayrağımı kullanıyor der..O yolsuzluğa ortak olmayı tercih eden , o pkk ile masaya oturduğunda rahatsız olmayan , her şehit haberinde ortak olduğu günahtan rahatsız olmayan adam muhafazakar da milliyetçi de olamaz. Bu arada ben sağ görüşlüyüm ve ilk geldiği zamanlar Tayyip'i de savunuyordum maalesef onu da söyleyeyim sadece beynim düşünmeye kapalı değil , gözüm kör değil. Sol kesim de çoğu şeyde benim gibi düşünmüyor ama onlara hiç bir zaman bu tabiri kullanmadım kullanmam da. Neyse dediğim gibi uyumaya devam.
Tabi daha dikkatli çalması lazımdi.
Ya şu din sömürme işi hakikaten suyunu çıkardınız.
Bir örnek vereceğim. Yanlış anlayanlar çıkabilir, sadece genelleme yapıyorum. Kimseyi bir gruba sokmadan.
Şimdi gidelim bir sabah namazı vakti Türkiye'nin herhangi bir camisine. Orada bir oylama yapalım. Sizce sonuç ne çıkacaktır?
Aynı şekilde yine bir "sabah namazı vakti" gidelim Türkiye'nin en kalabalık bir bar tarzı bir mekanına, orada bir oylama yapalım. Sonuç sizce ne çıkacaktır?
Bu iki sonuç, zihniyet farkının en temel örneğidir.
Ben bir Müslüman olarakta dinimi en güzel şekilde yaşamak isterim.
Erdogan'ın ne kadar yalancı biri timsah gözyası akıtan biri oldugunu sırf olimpiyatlar üzerinden bile anlayabilirsiniz Ugandalı cocuklar Türkçe şarkı söylerken aglıyordu ama simdi cemaatle arası bozulunca ''olimpiyat molimpiyat geçti o işleeeer'' şeklinde konusuyor demekki sadece yandası oldugu icin bunun yapılmasına izin veriyormus cemaatinde basbakanında her yerlerinden çıkarcılık menfaatcilik akıyor.
Bukadar mı körü körüne bir insanın peşinden gidilir arkadaş, bukadar şeyin üzerine hiçmi sormaz insan kendi kendine bunlar nereden çıktı peki diye. Bu ses kayıtları montaj olamaz, bir defa montaj olması için başbakanın binlerce belki milyonlarca telefon görüşmesi kaydına ihtiyaç var, ola ki buldun, bunları bukadar temiz yapman ihtimal dahilinde değil, ola ki allah vergisi farklı bir yeteneğin var yapabiliyorsun, bunun için bırak günü ayı, yıllarca uğraşman gerekir. Ve arkadaşlar bu ihtimali daha güçlü buluyor.
AKP'li birine ses kaydı ilk çıktığı zamanlarda dinlettim, aksini ispatlamadığı sürece oy vermem dedi, ertesi gün bunlar montaj oyum akp'ye diye geldi.
Dolar olmuş 2.20, euro olmuş 3.00 daha ne anlatıyorsunuz.
İşte bu yüzden kızıyoruz sadece dindar(!) oldugu icin oy veriliyor böyle bir sacmalık olabilir mi ? Adam ne yaparsa yapsın ''eşi türbanlı kendisi namazında niyazında'' diye gecistiriliyor.Bu kara cahillik yobazlıktır.Ne olacak yani Chp , Mhp gelse kapılara zincir mi vurulacak camiilerin evine gelip eline mi vuracaklar namaz kılma diye ? Bana simdi yok camileri ahır yaptınız filan diye sacmalıklarla gelmede sakın Erdogan agzıyla onların hepsinin nedeni bellidir.Ayrıca demokrasi yönetimiyle yasıyoruz baska gelecek partinin kalma süresi 4 sene yani kimse senin dini özgürlügünü istese bile kısıtlamaya cesaret edemez diger secim gidecegini bildigi icin.Bu yobaz düsünceyle bir yere varamazsınız.Birde hizmet yapıyor adamlar diyen var adam duble yol dısında birşey yapmıyor bu mu hizmet ? Urfa'ya gidiyor Urfa dısında her yeri anlatıyor orada birşey yapmamıs ama bir Allahın kulu kalkıp ''tamam da Urfa'ya ne yaptın ? '' demiyor her dedigine alkıs tufanı oluyor.Sorgulamayan bir millet olduk maalesef.
AKP'li bir tanıdık var para kutuları ile ilgili diyor ki "kim olsa okadar para içinde kendini kaybeder" Böyle bir şey olabilir mi?
25 martı bekliyorum ben. O zaman bulunacak bahaneleri çok merak ediyorum.
Bu insanlar kendisin kandırılmasını ne kadar çok seviyor.
Yazacak o kadar çok şeyim vark ki. Benim tek söylemek istediğim şey bizim hakkımızı yiyen ve bunu bile bile ona oy veren herkese hakkımı helal etmiyorum. Vebali AKP'lilere.
Millet evinden çıkan kutu kutu paralar için "imam hatip parasıydı onlar" diyor. Hesabını veremeyeceğini bildiği için "dinden girer sıyrılırım" diyor. Olay apaçık ortada. İmam hatiplere yardım yapılmasına karşı değilim ama o kadar para ile bin tane imam hatip kurulur. Ne yardımı?
Buna ayık olmanızı istiyoruz sadece. Ben din konusunda yorum yapmam. Bugün senin özgürlüğüne karışılırsa bunun için de mücadele ederim. Bana taa 15 sene önceki başörtülü görüntüleri göndermeyin çünkü ben o zaman 10-11 yaşındaydım. Benim tek istediğim adalet. Ama bu adamlar milletin nereden Sömrüleceğini iyi biliyorlar. Pek inandığını sanmıyorum ama egemen bağış'ın son kaseti gayet iyi örnek olur.
adam her cuma bir ayet sallıyormuş :)
Burada biz bir şey dediğimizde "ama şunlar da böyle yapmıştı, o zaman neredeydiniz" gibi şeyler söyleyip "iki yüzlüsünüz" gibilerinden şeylerle bize gelenler, kendi savundukları kişilerin içinde bulundukları çelişkiyi göremiyorlar maalesef.
Irkçılığın her türlüsüne karşıyım. Dine yapılan hakaretlerin, sömürünün her türlüsüne karşıyım. Benim için türk, kürt, alevi, sünni fark etmez. İnsan olmak önemli. Ama bazılarımız bu milletin doğarken seçemediği sıfatlarla cümle kuruyor hala.
Örümcek beyinli olmaktan başka bir şey değil bu olay ve ben bu forumda örümcek beyinli barındırmam.
Almancaya benzeyen arapça sallama kelimeleri nasıl montajlayacaklar :D
İşin özeti budur.
AKPlilerin 1 sene önceki Fetullah sevgisi ve şu anki sevgisi arasında kıyaslama yaparsan 25 Marttan sonra da kestirebilirisn aslında. Fetullah aşığı adamlar karşıt oldu , zaten çoğu kişi Tayyip'i peygamber olarak görüyor.
yahu vallahi ben anlamıyorum bu yandaşları. yahu açın bakın bi adamın söylemlerine. yalanlarına bakın biraz. adamın tek din tek dil meselesi ayrı komedi mesela. tek dil demedim dil dedim dil repliği aklımda gülüyorum. yalancıdan sahtekardan başbakan olmaz kardeşim. kabadayıdan başbakan olmaz kardeşim. hırsızdan başbakan olmaz kardeşim. gözünle mi gördüm evet gördüm duydum. montaj falan değil. montaj olsaydı şimdiye kadar her mitingte 500 kere bunun edebiyatını yapardı. derdi ki oraya gittik bakın montaj dediler burası montaj dedi. işte bunlar hep yalancı insanlar derdi kendine has pişkin yalancı tavrıyla.
düşünün beyler düşünün. çıkarlarınıza göre iş yapıp vebale girmeyin. büyük vebal kalkamazsınız altından.
Adapazarinda hastanaden okuldan cok cami var bar iki tane ama adam dinimi yasayamiyorum demeye getiriyor vay be.
Burasi laik bir cumhuriyettir. Anayasada gecer. Değiştirmeye calisirsan da sonu boyle olur. Kimse senin dinine karismaz. Peki sen de sokak ortasinda opusen ciftlere karışmasan mesela nasil olur. Siz istoyorsunuzki butun ulke sizin kurallariniza uysun e ama sizden farklilar var onlar ne olacak? Sonra baskı diretme e sonu da boyle oluyor iste. Bu adam sizin bu isteginizi cok iyi bildigi icin hep oradan dem vurup caldi goturdu. Arada da agziniza bir parmak bal caldi yok suriyeli musluman kardeslerim filistinli musluman kardeslerim. E ne oldu mavi marmara? Anca laf. Koruyabildin mi müslüman kardeslerini. Anca laf. Iste bu kisve altında adam caldikca caldi. Kandirildiniz. Bu adamla ne senin gibi dusunenler huzura kavusur ne de senden farkli dusunenler. Cunku kisisel ozgurluge saygi iyice yokoldu.