Valdes den dogan o yillik sikintiyi insallah mexes ile kapatiriz diye dusunuyorum mexes de yillik 7 m euro aliyor.
.
Printable View
Arkadaslar gunaydin herkese bugun bir kac bilgi verecegim
Oncelikle Kariyerime Yoneltmis Oldugunuz Yorum Elestri Oneri ve binimum Sey icin Tesekkur Ederim Onerilerinizi Not Aliyor Ve Dikkat e Almaya Calisiyorum Elimden Geldigince
Bu Sene A.C. Milan Olarak En Azindan İtalya Ligini Domine Eden Bir Kadro Kurmaya Calisiyorum Valdes Ve Vidic Transferleri Bu İstegim Dogrultusunda Olabilecek En İyi Transferlerden 2 si oldugunu Dusunuyorum
Caner Erkin Transferinde İse Gecen Seneden Aklimdaki Transferlerden Biri İdi Kevin Constant i Sattik Yedekte İyi olmasi İcin Caneri Transfer Ettik Caner ve Contento nun Olmadigi Zamanlarda Gorevi Rahatlikla Gorevi Jonathan Silva Ustlenecek
Sag bek icin Perruzzi Cok Fazla Para İstedi Rotayi Baska İsimlere Cevirdik Mutlaka Transfer Gelecek Sag Bek Bolgesine
Nigel De Jong u 12 . 5 milyon euro ya liverpool a muntariyi Everton a ve essien i udinese ye verdikten sonra sikinti bas gosterdi cristante ise kasimpasa ya kiralik verdik ilk isimiz poli nin bonservisinin kalanini da almayi basardik taktigimizi orta sahadan kanatlara cevirecegiz. Boylelikle el sharawy yi ve kampl i kullanma firsatini bulacagiz. Arkalarinda ise sapponara ve caner olacak
Forvet Transferi İcin Caen den Cikarttigimiz Regen İle Forvet Hattini Saglamlastirdik ben planlamalarda m baye niang i atlamis bulundum ancak var oldugunu gorunce direk a takima aldim Fabbro ise Gelisimi İcin Lyon A kiralik verdim gelisimi tamamlandiginda canavar bir forvet bolgemiz olacak bunu hissedebiliyorum
Forvet Arkasi İcin Transfer Gelecek Sene Olabilir Cunku Kaka 32 Yasina Gelecek ve Onun Gorevini Ustlenecek Bir Oyuncu Transferi Dusunuyorum
Sağ bek şart zaten kesin o (:
Geçen Sene Orta Saha Ağırlıklı Kadro İşe Yaradı Aslında Ancak Elde 3 Göbekte Oynayan Oyuncu Kalınca ( Poli , Montolivo , Cristante [ Kiralık Gitti Ama İçim Rahat Etmeyecek Geri Çağıracağım] ) Mecburen Kampl'ı Ve El Sharawy'i Kullanmam Lazım. Hafta Sonu Sırf Bunun İçin Boot Camp Yaptım Nasıl Daha Etkili Olabilirim Diye. Bakalım Bugün Hazırlık Maçlarını Geçelim Sonrasını Düşünürüz.