Kocaeli maçından önce 2 derbi oynadık arka arkaya..Hüseyin Çimşir Aurelio'nun yokluğunda oynadığı maçlarda goller atıp maçın yıldızı oldu :)
Printable View
Kocaeli maçından önce 2 derbi oynadık arka arkaya..Hüseyin Çimşir Aurelio'nun yokluğunda oynadığı maçlarda goller atıp maçın yıldızı oldu :)
Vay bee Hüseyin neler yapmış:)
aygün puan tablosunun ss sini koyarmısın
Bahane üretme şimdi :p
Vay anasını bu kariyer hala burada.Tebrikler Mayk :)
Burda henüz Oğuzhan.Bunu dediğin iyi oldu.Bir daha yazılmaz inş.biticek mi diye.SaoL..
Aygün adlı menajeri istifaya çağırıyorum :zuhaha
Lig Tablosu SS'sini koyarım yakında.İstifa etsemde başka takıma giderim :)
Aygün menajer Fenerbahçe kümeye.. :D Hadi devamı gelsin..
İstifa edersen bu kariyere giren birçok kişiyi kaybedersin :p
Aygün sen istifa et ben bu kariyerde yatıp kalkarım söz :zuhaha
Gözlerim paslanmaya başladı yine...
Aygün istifa et başka takımlara yallah :D
Kariyeri bitirmem veya İstifa etmem söz konusu falan değildir.İsteyen yorum yapar isteyen yapmaz.Bir daha böyle yorumlarda bulunmayın lütfen.
Tamam bulunmayız Aygün..Aygün ciddi takılıyor bu aralar.. :D
Ciddiyet Ciddiyet ;
Aygün Fenerbahçe ' den istifa edersen konunu kapatırım :)
Tamam üstüne gitmeyin kariyeri bitirir felan sonra:D
Aygün biraz yavaş gidiyorsun sanki :S Ama bunun dışında istikrarlı bir kariyer oluyor :) Şampiyonlar Liginden elenmen kötü olmuş ama Ligde bu kadro ile alırsın şampiyonluğu.. :)
Aygün hep böyle zaten. :p Ama böyle de aynı hiti alıyor :)
50-100 tane istifa,kariyeri bitir gibi msjlar var.Biliyorum takılıyosunuz öylesine ama bu kadar yeter.Maçlar hakkında konuşalım artık..
Bugünlerde turnuva fln derken yavaşladım biraz.Kadro iyide daha takviye şart seneye iyi bir derece elde edebiliriz Avrupa'da.
O zaman maç ss lerini koyda son duruma bi bakalım
Yeni maçları bekliyoruz...:)
Aygün maç hakkında konuş diyorsun ama zaten gerçekteki gibi haftada 1 maç ekliyorsun.. :D :p Onun için de konun Kafe gibi oluyor.. :)
Bugün ekliycem maç.Birden 3-5 maç eklediğim için böyle oluyor.İsterseniz günde tek maç ekleyim.
Yok aygün günde bi maç ekleme öyle çok yavaş oluyo.3-5 maç iyi
Başta kendisi ciddi olmayan yorumlar yapar sonra gelir millete kızar burda.
Doğru mu davranış şimdi?!
Et ya da etme başkalarının demesiyle mi olacak.
Etmiyorum der devam edersin.
Aygün Emekliye yapılan maaş gibi maç ekliyosun.. Hadi ekle 2-3 maçta bakalım ne durumdasın:)
Devamı gelsin Aygün..
Aygün benim istifa et deme amacım değişiklik gelsin diye başarısız olduğunu düşünmüyorum ;;)
Tamamda en az 100 tane böyle msj var.
Geliyo bugün..
Eklerim abi :)
O başlardaydı.Şimdi 10 mesajdan 4'ü istifa,kariyeri bitir gibi msjlar.Ve bu msjlar çok fazla arttığı için böyle dedim..Etmiyorum desemde yine devam eder.
Bu arada 100.sayfa olmuş :)
Etsin boşveer. Ratingin artıyor olm :D
Hagi İstifa Etti
Fenerbahçe patronu Aygün Hagi tepkilere cevap olarak istifa etti.Çok fazla tepki alan Hagi ''Bu tepkiler çok arttı.Bende cevap olarak istifa ettim.Avrupa'ya açılacağım'' dedi.Hagi'nin birçok takımla ilgilendiği haberler arasında..
Basın'dan bir soru:
Sayın Aygün Hagi hangi takıma gitmeyi düşünüyorsunuz?Teklifler var mı?
98-99 ve 100 bu sayfalara baktim maclari göremedim. bence maclari ekleyip maclara yorum yapilsa daha iyi olur...
EDİT : BU YAZDİGİM MESAJ İSTİFA HABERİNİ GÖRMEDEN ÖNCEYDİ :D:D
simdiki soru Hangi takim :D
İstifa istifa diye bıraktırdınız adamı.. Ne de güzel gidiyordu..
Reading veya Lazio'ya git.
Gitti birisine Mert :)
Naptın kardeşim :( :p
Gözlerime İnanamıyorum Aygün istifa etmiş...:) Avrupa da Başarılar Aygün Hagı...:)