iyi geceler arkadaşım
Printable View
iyi geceler arkadaşım
Selam millet kimse yok mu :confused:
Selamlar...
selam batu nbr
İyi senden naber Kerem?
ii baba napıosn..
internet,televizyon ve cm 01-02 :D
ya bana fm2006 için forma vb. şeyler yapabileceğim program lazımya hangilerini kullanmalıyım sizce bilen warsa bi zahmet cvp lasın
abi thaloxx'un hazırladığı pketleri al.eğer sen ben yapcam diyosan yine o paketi al formaları değistir:)
işte nasıl olcağını bilsem çok geniş bişi yapacam ama bilmiyom
abi cok kolay.. once indir..sonra.ister winrarla ister hangi klasordeyse ora ile isimini değistr bi de boyut aynı olcak..
onu demiyorum ben zaten oyunun içinde kullanıyorum o formaları onu nasıl edit edecem yani nasıl formaları başka takımın forması haline getircem bunun için bi program warmış ama adı ne bilmiyorum bende onu sordum işte
abi dosyanın içinde "config"dosyası war onun içinden takımı ve oynuların ıd noları var ordan degiştiropsun die biliorum ..
ya ben yeni forma yapacam anlatamadım ki sana mesele Thalox un yaptığının içinde ispanya 2. ligi yok rusya ligi yok işte ben o liglerin formalarınıda kendim yapacam bunun için program istiyorum
abicim o zaman kendin bi tane config dosyası yapacaksın..
janderson diye grafiker bi adam war. onun hazırladığı forma yamasını indirip yapman gerekiyor. tabii bunun için photoshop kullanman lazım çünkü photoshopta çalışıyor bu patch! sortitoutsi'de bulabilkirsin ya da fm-britishte.
Arkadaşlar okullar tüm Türkiye'de 1 hafta tail oleeeeey!!! :D müthiş sevindim :D
gerçekten mi sölüyosun bak kandırma bizi - rep puanı weririm ha ama eğer doğruysa + rep werecem
Vallahi gerçek diyorum her yerde yazıyo TRT'de de söledi.
günaydınlar..batu arkadaşımız doğruları söylüyor.:)..okullar 6 şubat'ta açılıyor.:)
EVEEEETTT okullar 6 subatta acılcaaaakk...zaten p.tesi acılmasına imkan yok burda(bursa)..nerdeyse dize kadar kar var ve hala yagıyor..
Burda kar biraz buzlaştı ama yine üstüne yağıyo.Ayrıca duyduuma göre 6 şubatta yine kar geliyomuş :)
edirde de kar yok ya soguk cok ama
baba heralde burda kar bitti mi edirneye doru yol alır..:)
edirne ye kar gelsin guzel olur bence
slm millet nası gidio hayat okullar da tatil yatın bol bol :):)
yaw bana turksportaldan mail geldi bgn 85. yaşıma girmişim::):)
nice 85 yaşlara Turksportalla:D
herkese slm ben ben Kaan Futbol fanatiği bi insanımdır.Herkese MRB:)
Hoşgeldin Kaan...Futbol için doğru adrestesin...:)
Hoşgeldin Kaan canım arkadaşım ;)
Quote:
Originally Posted by b@tu
Kaan arkadaşımız bunu konu olarak değil de Cafe Turksportal bölümüne mesaj olarak yazsaydı daha iyi olurdu ama yeniliğine verelim ve tekrar hoşgeldin diyelim.:)
hosgeldin Kaan
hoşgeldin ceka09, açtığın konuyu c@fedaki başlığın içine taşıdım ;)
Volkan Abi sen de hızır gibi yetişiyon :D
Valla konuyu bi konunun içine nası taşıdın orayı anlamadım valla :)
hojgeldn kaan ;;) ii yaptın valla gelmekle :DQuote:
Originally Posted by ceka09
Ben getirdim onu foruma ;)
yaa beyler herkeze okullar tatil bize okul var yaa offf
Hehe Adana'da da kar tatili varmış yahu..Nası iş bu Adanaya kendimi bildim bileli kar yağmaz..Senede sadece yarım saat küçük küçük yağar...
Galiba her yerde aynı anda başlasın okullar die yapıldı ama ADANA ve KAR TATİLİ birleşince komik oldu :D:D:D
adanadadamı tatilmiş muahahhaha
büyücüyüm ben (11)Quote:
Originally Posted by b@tu