Herkese bol bol keyifli sohbetler umarım eglenirsiniz
Resimleri bekliyoruz videolarıda :D
Printable View
Herkese bol bol keyifli sohbetler umarım eglenirsiniz
Resimleri bekliyoruz videolarıda :D
Ohooo bu ne arkadaşım ya :D Sen 1.90 baran 1.88 :D Yokmu sizin içinde kısa kalmış birileri :n:
Oğuz adam Karşıyakada oturuyo :n: Ordan o Tshirtle geçmesi için Usain Bolt olması lazm :n:
Üstüne mont olayı mı? Oha Oğuz. :zuhaha He bu arada ismail abi kısa kalmış birileri var ben 1.70'im. :zuhaha
Hadi gençler ben İzmire doğru kaçıyorum. 14:30 - 14:45 arası İzmir'de olurum. Görüşmek üzeree (:
Bende bi saçımı yapıyım. :zuhaha
Hadi iyi eglenceler herkese bol bol fotograf bekliyoruz :D
Çağdaş ve Fatihin tam boy fotosunu istiyorum serkan abi :p.PSde operasyon yapacağım :n: :p.
Tamam gel benim için tam boy olması önemli koyacağım forma uymalı :n:.
O zaman ayakkabımızı seçelim. :zuhaha
http://www.izmir.bel.tr/Kameralar.asp
İşte bizi burada canlı olarak görebilirsiniz 15:30'da bir kalabalık görürseniz o biziz :D
Ooo iyi aklına gelmiş Erdi.:D İzleyin buradan.:D
Bende çıkayım, ancak giderim, İsmal'i bekletmeyeyim.
Kameraya el sallayın :D
Çok cıvıksın Aygün. :zuhaha 15 dkye çıkarım bende.. Klimalı ve körüklü otobüs gelirse şanslıyım. Öbür türlü s.çtık. :zuhaha
Bende birazdan cıkıyorum.
Toplanın el sallayın :D Takip ediyorum :D:D
Eygidi ya 2 sene önce bende orlardaydım :D.Kemeraltı çarşısına filan gitmiştik.Güzel yerler.Sizede iyi eğlenceler.Fotoları bekliyoruz :)
Hadi bakalım:D
Serkan evsahibi galiba bakalım nasıl ağırlayacak misafirlerini :p
Hadi iyi eğlenceler :D bakalım Baran bu kadar kişinin yardımıyla kafayı düz tutabilecek mi :D
SSler nerde bakem :n:.
Hala gelemediler :D
Bişey mi oldu acaba :D
2'si geldi yavaş yavaş hepsi gelir (:
Çok eğlenceli bi buluşma oldu her ne kadar ps salonu bulmak için olduğumuz yerde 2 tur atammıza rağmen :n: baktık bulamıyıcaz bi kafede oturduk bi şeyler içtik yedik gezdik güldük.Serkan abilerde biraz daha burda olurlar herhalde gelince eklerler resimleri.
İlk duyumlara göre pişti oynamışlar, Serkan abiyle İsot abi kart çalmış :D:D Bakalım daha neler gelecek :D
Serkan abinin yaptığı başka bi şeydi ya:n: kart calmaktan öte 2-3 kart calarsın serkan abi sürekli eli değiştiyordu :n:
Hani Fatih hiç resim çekmedin mi olm :D.
Resim istiyoruz :n:.Tam boy fotolar nerde :p.
Serkan abi işini biliyor :D:D
Çok güzel bir buluşma oldu.Resimler Serkan abi'de gelirler birazdan sanırım (:
İsmail'i otobüse bindirdim ve yenice eve girdim. 10 buçuk gibi de İsmail eve ulaşmış olur sanırım.
Öncelikle bu güzel gün için tüm katılım gösteren arkadaşlara teşekkür ediyorum. GEZDİKi, güldük, eğlendik.:D Detayları zamanla paylaşırız, şimdi biraz dinleneyim, resimleri ve videoları eklerim.:D
Ayrıca kağıt çaldığım iddiaları tamamen asılsızdır.:n:
Ben Şahidim kağıt çalmadı Serkan abi.Deste çaldı direk :n:
Vay Serkan abi demek kağıt çaldın hiç yakıştıramadım :D
Serkan abi Ortam ısınsın diye çaldı demi Serkan abi :n:
Ne olmuş ki bir elde 6-7 tane joker attıysam, olamaz mı yani?:n:
http://img37.imageshack.us/img37/731/1008197.jpg
Küçük kardeşlerimizden başlayalım, boydan fotoğraflarını çekmemişim ben ama bir arada çektim.:D En çabuk kaynaşan ikili oldular, Fatih otobüste bizimle hiç konuşmadı ama Çağdaş'ı görünce bir muhabbet bir muhabbet görecektiniz. Duymadık da ne konuştular. Soldaki Çağdaş, sağdaki Fatik.