Ben arkadaşla yeni kariyere başladım, geç olsun güç olmasın napalım bekleye bekleye epey yorulduk :D Bari bu kadar bekledik hatalarla dolu bir yama gelmesin
Printable View
Ben arkadaşla yeni kariyere başladım, geç olsun güç olmasın napalım bekleye bekleye epey yorulduk :D Bari bu kadar bekledik hatalarla dolu bir yama gelmesin
Bence çok negatif bakıyorsunuz, ben kaç yıldır oynuyorum ama hiç oyundaki hatalardan dolayı ciddi sorun yaşamadım, eğlenceme baktım.
SI Games patronu Miles Jacobson açıklama yaptı forumlarında, gelecek haftaya kadar yama çıkmayacakmış. Gelecek hafta P.tesi günü son durum hakkında duyuru yapacak yeniden.
yani martda çikacak umarim bekledigimize değer
vay be 1 aydır boşuna beklemişim yarın öbür gün çıkar diye, adamlar daha duyuru yapcakmış haftaya.
bir haftada rahat yeni bir kariyer kasılır. bekleyelim bakalım.
sırf korsanı önlemek için oyunun piyasaya sürüldüğü hafta üst üste 2 tane patch çıkaran firma 1 aydır kırtırık transfer güncellemelerini yapamıyor. neden çünkü bütün yoğunluklarını fm 2012 ye vermiş durumdalar. nede olsa çıkan patch den para kazanamayacaklar. bari para kazandıran işlerle uğraşalım diyolar. peeehhh..
Patchle ilgili bir açıklama geldi ama biri Türkçeye çevirirse mesut bahtiyar oluruz.
http://community.sigames.com/showthr...ch-11.3-Latest
Bu hafta bilemedin öbür hafta en geç 28 Şubat'a kadar çıkar demişler.
Ama çalışmalar devam ediyor bu tarih değişebilir demeyi de ihmal etmemişler.
çok iyi etmişler:D
Son durum ne acaba yama konusunda? Haftalardır 11.3'ü bekliyorum ama bir çıkartamadılar maalesef.
yarın çıkabilir bir gün çıkabilir :D diyor adamlar öyle uzatıyolar...
Yarın ile başlayan hafta çıkacak diyorlar ama.
Artık savelerimizi sildik Yeni yama için beklemedeyiz :)
3 haftadır oynamıyorum.ve gs'nin o berbat kadrosu ile yeni yamada yeni bir oyun açacağım.acı ve gözyaşı beni bekliyor :D
Atılan şut ile , kaleyi bulan şut arasında büyük farklar yaşan oyuncular , tüm futbolcuların , uzun şut ayarlarını minimum'a çekerek uzaktan şut atmalarını kısıtlayabilirler , böylelikle 10 şutun 2 ' si kaleyi buluyorsa , 7 şutun 5'i kaleyi bulacaktır , çünkü düşünün dağlara taşlara atacağına o topu pas olarak atağa katkıda değerlendiriyor.
Yamanın önündeki engel nadir çıkan ve oyunu bozan bir bug'un çıkış nedenini aramakmış, bug çok nadir çıktığı için bulması zaman alıyormuş.
Ayrıca yamalar korsanı engellemek için değil oyunu düzeltmek için çıkar(zaten engellemiyor), hiç bir korsan koruması kullanmayan Paradox Interactive firması SI'den daha sık yama çıkartır mesela.
http://community.sigames.com/showthr...53#post6539553
Şimdi de 8 Mart haftasına attılar ama şu son cümleyi anlayamadım;
I would therefore suggest that the patch and data update will likely be released next week (week of 8th March), which still fits into the original timeline given if near the start of the week!
''8 Mart'la başlayan hafta içinde çıkabilir, kesin tarihi hafta başına yakın bir zamanda vericez'' gibi birşey mi acaba? fena sıyırmışta olabilirim :D
Yapmanız gereken google translate den çevirip kelimeleri düzgün sıraya koyarak anlamlı bi cümle oluşturmak :D