hoşgeldinde tanıtsaydın kendini bizzat...
Printable View
hoşgeldinde tanıtsaydın kendini bizzat...
Müjde Müjde :zuhaha
Maratonu yıllardır izlemiyorum,şifreli kanala geçtiğinden beri...Hala eski matrak program mı???:D:D
Avatarım and imzam nasıl beyler:)
imam ne müJdesi:D
Beyler alayınız duyun isterseniz dönek deyin artık BJK'liyim :D
erman toroğlu ile şansal büyüka yanyana gelrde komedi olmazmıQuote:
Originally Posted by physicist87
senide mi uyku tutmadı ?
Ben de arada sırada izliyorum. Erman Hoca sağolsun güldürüyo bizi...:n: :D
Doğru ikili bi araya gelirdi matraklık olmaz mı?:D:DErman hoca da çok alem adam yaa...
Beni de uyku tutmadı aslında uyumam gerekiyordu,erken kalkmıştım geç yatmayayım diye ama olmadı her gece gibi sabahlıyoruz yine:n:
Şişşşşşşt Tosuna Laf Yok...
Artık Beşiktaş lı kendisi...
dönek alican olur mu :D
tutar mı uyku yaa aksama kadar yatıyoz :D sabaha kadar ayaktayiz neyse ben yatim artık herkese iyi geceler ..
En iyisini yaptın Tosun. FBli olmaktan sa BJKli olurum daha iyi. Değil mi?:D
Hele o pastırma muhabbeti vardı ya bombaydı bombaQuote:
Originally Posted by physicist87
Arkadaşlar dönek deyin, hayin deyin ne derseniz deyin kararlıyım.. (: EreN abi kırıldı, kırdı o koydu bana :(
Hadi arkadaşlar ben yatıyorum. Artık iyi geceler mi diyim iyi sabahlar mı bilmiyom:D:D
Yürü Tosun be!!!Sen de Beşiktaşlı ruhu olduğunu anlamıştım...:)Kim ne derse desin kararında dönme.Sen artık Kara Kartalsın;;)
Bir duruşçu daha aramıza katılıyor.Artık Beşiktaşlı duruşundan sıklıkça söz edersin tosunpasa
Neden böyle bir karar aldın ki? Çok saçma.:p
ÇARŞI
[YOUTUBE]http://www.youtube.com/watch?v=04dmcdOHsJA[/YOUTUBE]
Ne çarşısı yahu, çarşı marşı anlamam ben. KSK'de de var çarşı, o zaman gel KSKli ol...
Eskiden, küçükken bende Beşiktaş'lıydım :p
Geçer Tosun geçer
tosun sorarım sana yarın bJk yenilip fener gruplara kalsa yine bjk limi olurdun:zuhaha
Şu Alen'e hastayım yahu:D.Bi de bizde Rambo vardıya çok iyiydi.
Rambo zaten alem adam:D