aa sen hala burdamısın kapattık oglum bak karşıda serhat amcanın cafesi acıldı birazda oraya git :D
Printable View
aa sen hala burdamısın kapattık oglum bak karşıda serhat amcanın cafesi acıldı birazda oraya git :D
nereyi kapattın bey amca, hadi sen gitte uykuyu bi düzenle.. :D
6:35 hele bi dur kargalar vazifesini yapsın, nedir bu acele.. :D :D
anaaa camdan girmiş keretaya bak oglum asabi adamım kompleksli adamım uykusuz adamım git şu kuşluktan :D
kargalarmı ne kargası oglum bu saate kargamı kalır onlar 5 gibi gectiler :D
bey amca ne kafesi bu saatte ya, biraz günışığı gördün diye hemen terk-i guşluk mu yapacaksın..
:eek: yok daha neler..
elleşme hayvancağızlara rahat rahat yapsınlar ne işleri varsa.. :D
haklısın meşguldur onlar sabah sabah ne iş yapıyorlarsa ;;) :D
ya birader misin bey amca mısın bi kop git şurdan, guşluk daha bitmedi..
bi uuuZZZzaaaa.. ;)
zamam-ı divanı ters olanın ik-i eli birleşmezmiş :D
ne dedigimi anlayıpta acıklamasını yapana büyük ödüller var şahsen ben çözemedim :D
saat 7 oldu hala guşluk diyo yaw :D
öyle öyle gece damda faytonla dolanır.. :D :D
hadi sen git yat, uykun gelmiş..
yok cakı gibiyim evelallah devrilmeme 5-6 saat var :D
gardaş bu vakitte burda kaymak yassak.. :D :D
neyse izlemediysen anlamamışsındır, boşver gitsin.. :D
daha 7 olmadı hem 7 de kafe sınırına girmez, guşluk vaktidir..
bi kafeye bi guşluğa yazmayı bıraksan diyorum.. ;) aaaaaaa :P
vakit guşluk vaktidir.. hem kafeye yazsan nolcak ben cevap atmadıktan sonra, hadi bakim bundan sonra kafe yok..
oglum 12 dakikan var tadını cıkar :D
12 dakika gecicek nede olsa ondan sonra ister yaz ister yazma :D
ben olmayınca kendin çalar kendin oynarsın artık.. :n: :n:
hadi hadi uykun geldi senin, gözlerin kanlandı, kafan arada düşüyor klavyenin üstüne, gitte yat en iyisi.. :D
yok yaa şuan hiç uykum yok :D
not:son 5 dakika :D
winamp calar ben oynarım :D
bu arada "filenin sultanları" şeklindeki mesajı niye değiştirdin bakim sen.. :D
öbür türlü pekte güzeldi.. :n:
şimdi gereksiz bi uyarı almim dedim :D
iyi bakalım öyle olsun, neyse ben kaçayım biraz uyuyayım akşamüstü uğrarım yine..
asayiş belkemal şuanda bi vukuat yok, bir dahaki guşlukta görüşmek üzere.. selametle..
size günaydınlar bana iyi uykular kafe sakinleri, hadi eyvallah.. :)
hele şükür kapandı hadi hamza görüşmek üzere bi dahaki yaz kuşlukta buluşmak dilekleriyle :D
neyse sende gittin konuşcak kimse kalmıyor bende gidim TV izlim bari...
Guşluğu bu saatte açmakta varmış
selamlar...
selam guşluk
Arkadaşlar lafı fazla uzatmıcam bazı arkadaşlarında dediği gibi ben bu siteye layık biri değilim her ne kadar beni sevmesenizde size elveda demek istedim
Turksportal ile bütün ilişkilerimi kesiyorum yarın son defa gircem
Şunu unutmayınki bu sitede çok iyi abilerle tanıştım ve arkadaşlarla hepsi birbirinden iyi abilerle
Giderken tek özliyeceğim şey bu abiler ve arkadaşlarım
Beni sevmesenizde hakkınızı helal edin arkadaşlar sizlerle tanışmak çok güzeldi ama beni arkamdan vuran onlara arkadaşım bile demek istemediklerim bazı kişiler var onlara 2 çift sözüm var
Şu anda bu siteden gidiyorsam bunun nedeni %100 sizsinizdir madem beni istemiyorsunuz amacınıza ulaştınız
bu arada bu msj ımda alıntı yapıpta bana yok sen şölesin yok sen bölesin dienlerle hiç uğraşamam
yarın son 1 konu ve gideceğim
ELVEDA;;)
Kendine iyi bak dostum, hayatta başarılar dilerim, siteden kim yüzünden ayrılıyorsun bilmiyorum ama unutma ki eğer birilerine kızıp sevdiğin ortamı bırakırsan çok üzülürsün. Bu hataya düşmemeni öneririm. İşe gireceksin ilerde, iş arkadaşlarınla tartışsan işi mi bırakacaksın? Üniversiteye gideceksin ileride, orada kafana göre birini bulamayınca okulu mu bırakacaksın?
Bu arada herkese iyi geceler.
Güle güle..
Berkay seni msn'e ekledim.
Kabul edersen birşey konuşmak istiyorum.
msn den çıkmış galiba murat abi...
FM'den yeni çıktım ve geldim.Hastayım ztn her yerim ayrı ağrıyo :( :) Selamlar.
Aygün bende 12.00'dan akşam 20.00 kadar falan baya oynadım.
Yarıya geldim.Çok yorulduydum :)
Diğeri gibi bitmiyor hemen :) Lig çok uzun.Ekstra olarak da çok maç oynanıyor.
Bugün tüm içimi döktüm sana ve çoğunda haklıydım.Davranışların birçok kişiyi bıktırdı.Senin konuların kilitleniyor diye benzer konularada birşey bulup kilitletmek istiyorsun.Son 2 gündür birçok konuda yok bu hortlatıldı yo benimki niye kapatıldı gibi laflar söyledin.Biraz çeki düzen ver kendine dinlen sonra yine gel ama böyle olma.Sana her zaman kapımız açık.Yolun açık olsun..
Evet Murat abi.30 maç yapmışımdır 3 defada.Gözlerim çöktü resmen :)
Arkadaşlar
aranızdaki msn veya daha farklı yerdeki konuşmalarınızı foruma yansıtmayınız.
Herkes hata yapabilir.Bu hataların da elbet bedeli vardır ve bu bedel de ödenir.
Bu hataların bedeline de yöneticiler karar verir.
Bu konu kapansın şimdi.
Gelene git, Gidene gel denmez.
Avrupa yakası'da devam ediyor Kuşluk :)
Bu sahne süper :D