Merhaba Bird:D
Printable View
Merhaba Bird:D
YArın büyük gün..
Neden Aygün?
Selamun Aleyküm Kuşcular.:D
Kuşcular değil Guşlar olacak Şemsi :)
Aleyküm Selam Şemsi.Yahu bu Mertcan nerde:mad:Şu kariyerde bir türli ilerleyemiyoruz:(Gerçi sen de yoktun bugün:D
Fazla ümitlenme Aygün. Al Şemsi'yi de yanına sen yarın daha iyi çalış.:zuhaha
NE dersi abi ya..
Elbet yiyceksin..
Ooooofff offf... Sabahtan beri blog için uğraşıyorum allahtan bi tek tema kaldı.
Nasılsınız arkadaşlar ? Bu gece uzun olacak. Ben bir kahve suyu koyayım en iyisi... Nescafe üçü bir arada fndıklı isteyen var mı ? ;)
Yemedi valla.:D Zaten ben demiştim yemez diye.:D
Bu arada Kerem bu kariyer gitmez.Ben bunu söylüyorum.Belki ben ayrılırım.
Çağrı, hele grafik işlerine başlayalım daha çok sabahlayacaksın.:p
Ben almayayım yatacağım, uykum kaçmasın.
Çok amatördü Şemsi, daha sıkı şeyler bekliyorum...:D
ÇAğrı abi benimki normal olsun.:D
Kerem gitmiyor yaa.Kaç hafta oldu daha ilerleyemedik.ZAten devam edemicez diğer kariyerden dolayı.
Mertcan gelsin konuşuruz Şemsi;;)
Walla bi fındıklı bi de karamel var. Normal sevmiyorum da ben! :zuhaha
Şarkı Ceylan'ı dövmüşler! :eek: Kanal D'de magazin programı var. Orada gösteriyorlar. Şimdi bana sen magazin programı mı izliyosun diyeceksiniz biliyorum ama yanımda duruyor televizyon. İzlyecek başka bişey de yok. Sizin izlediğiniz bişeyler varsa güzel söyleyin de ben de açıp izleyeyim.
En son Caner yemişti dayağı yahu.:n: Bak ben yeni gelişmeleri kaçırmışım, tühh.:D:D
Abi Tv de bişi kalmadı bu saatte.
Kelebek Etkisi var ATV'de.%95 cinsellik içeriyo :p :D
Aygün ne yönden bakıyorsun olaya yahu.:p Gerçekten güzel bir film 3 kere izlemiştim...
Saat 03.30 - 04.00 gibi Avrupa Yakası başlıyor. O saatte kadar sanıorum ki TV'de bişey bulamayacağız. :)
Kelebek Etkisi'ni izlemiştim biliyorum güzel filmdi.
Ben en iyisi şu blog temasına devam deyim. Bitmeyecek yoksa...
Yeni başladıysa bende seyredeyim.Güzel bir film.Tamamını seyredemedim hiç.
Buralar dolmuş yahu :p
Neyse ben foruma dalayım.Bakalım ben yokken kimler ne yorum yapmış.:D İyi geceler.Belki gelmem bir daha bu gece guşluğa.
Saat 00:54! Nereye gelmiyosun sen bakayım ???? Yalan olur o!
Aslında guşluk çok doluyo da işte arada geçen günkü gibi boşluklar oluyor tabi! Bugün dolu olacak diyor içimden bir his...
Oooooooohhhh... Ne güzel gidiyor bu Nescafe Fındıklı da yahu!!! :zuhaha
herkese hayırlı geceler efenim nassınız?