Evet yönetim tarafından bir tane kafe açılsın.Belli kurallar konulsun ve yenisi falan açılamasın.Hep o kalsın.
Printable View
Şemsi Genco başlayacak haberin olsun. Sonra unutuyorsun.
Bundan böyle muhabbetlerimizi bu konu başlığı altında yapacağız , bu konudan başka konu açılmayacak ve Kafe'mizin belli bir kuralları olacak.
Kurallar ise şöyle ;
Gece Saat 00.00 ' dan sonra Gece Kuşlarında devam edilecek saat 08.00 ' dan sonra sonra Kafe açılacak..
Msn muhabbetleri dönmeyecek , herkesin zevk alacağı memnun kalacağı bir muhabbet ortamı sağlanacak , yeri gelecek güleceğiz yeri gelecek üzüleceğiz ama aşırı cıvıklığa kesinlikle taviz vermeyeceğiz , yoksa gereken yapılacaktır burası bir Kafe olsa dahi ciddiyeti korumalıyız çünkü burası ciddi bir forumdur.
Bilginize.
Hayırlısı olsun :)
İlk mesaj benden oldu ilk defa :D
İyi oldu bu inşallah saçma sapan tartışmalar çıkmaz beyler keyifler nasıl? :)
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=51129
Buradan devam edelim , konu kilitlenmiştir.
İlk Mesajım. ;;)
Nasılsınız.
Edit:
İyi memo senin nasıl ;;)
Güzel Mehmet güzel. İyi yoldasın.;;)
Hadi hayırlı olsun, şuraya keyiflenmek için giriyoruz, keyfimizi kaçıracak mesajlar atılmaması dileğiyle...
İyi oldu .
Tertemiz kafemizin, tartışmalarla kirlenmemesi dileğiyle...
Şu saat olayı kafeyle guşluk arasındaki rekabeti ortadan kaldırıyor..Gerçi o rekabet eskidendi ama olsun..
Beyler bu fikri benim. Orada kapatalım dedim bu yüzden açıldı. Kimse üstüne alınmasın. :p :D Vatana millete hayırlı uğurlu olsun.
Hayırlı olsun yeni kafemiz :)
yeni kafe herkese hayırlı olsun mehmet in dediklerine harfiyen uyacağım
beyler inönü stadından geliyorum oyuncularımızı gerektirdigi gibi ugurladık tekrardan Trabzonsporumu tebrik ediyorum :D
Hayırlısı Olsun...
Başka konu açılmamak olması güzel oldu 1-2 diye :)
Haydi hayırlı olsun...İlk sipariş benden :) Bir Pizza yanınada ayran :)
Direk başladın abi sende ya :p
iyi geceler herkese
uzgunuz ama yıkılmadık
Bir bey var burda hani dün son guşluğuydu onun neden burada geziyor?...
Yeni Kafemiz hayirli olsun,bundan sonra seviyeli,düzgün muhabbetler yapilir insAllah.
Evet arkadaşlar sizce yarın ne yapacağız Milli takım maçında :)
Mutlaka kazanmamız gerekiyor ve hissediyorum kazanacağız...
Kazanamassak Ayıp yani.
Ben FM'ye gireyim.Gecenin bir yarısı gelirim artık :)
Bende giricem hiç oynayamadım bugün :)
Arkadaşlar tartışmayı daha yeni görüyorum. Birbirinizi üzmenin, kırmanın hiçbir manası yok. Birebir bu şekilde münakaşalara girmeyin, ceza alırsınız. Kimse kimseyi sevmek zorunda değil, ama saygı göstermek zorunda. O yüzden bir üye ile alakalı sıkıntınız olduğunda bana veya bir başkasına özel mesaj ile gelin, sıkıntınızı belirtin.
Bir daha bu şekilde tartışmalar olmaması dileği ile.
ben biraz burda kalcam sonra biraz oyun oynarım
ya arkadaşlar mahalle maçında yine yenildik ya:(:(
orta sahamız ve kalemiz(yani ben)çok iyi bazı pozisyonlarda çok güzel kurtarışlar yapıyorum ama dediğim gibi çok hatalı gol yiyorum :D
Selamun Aleykum yeni kafemiz hayırlı olsun:)
Bizde bugün maç yaptık arkadaşlarla bi gol atmışım youtube izlenme rekorları kırıcak cinsten :zuhaha arkadaş taçı kullandı sol ayağımın dışıyla bi vurdum top öyle bi döndüki tam çataldan girdi :)
Bu konuyu okumaya gerek yok...