SeRhat bi ara 64saat ayakta kalma rekoru deniyodu...:)
Printable View
SeRhat bi ara 64saat ayakta kalma rekoru deniyodu...:)
iyi geceler...ben yatıyorum...
Selamun Aleykum , Hayırlı sabahlar.
A.s daha sabah olmadı Memo :)
Çağrı senden dilek ve isteklerimi en kısa zamanda yerine getirmen ve gerçleştirmen dileğiyle, AVRUPAAAAAAAA YAKASIIIIIIIII Biri bizi durdursun canım hahaha :D
Fıratcan güzeldi demek :p
İnsan bir yorum yapar :n:
Umut yrm yapıcak halmi kaldı ne yazıcamı şaşırdım zor attım kendimi ana sayfaya :zuhaha
Blog şu anda açık. Fakat bu saatte açmak mantıklı olmaz. Yarın akşam saat 20.00 sularında açacağım. Kendi kişisel sitem ve gençlik portalını birleştiriyorum. O yüzden biraz kasış oluyor. Şu anda benim kendi kişisel sitem bitti ve onu açacağım. Gençlik portalının da %60-65'i bitti. Az kaldı o da... Zor işler yaaa. Çk yoruyor. Millet mışıl mışıl uyurken ya da alemlere akarken biz burada bilgisayar başında oturuyoruz. Gözleri yoruyoruz. :D
Hadi bakalım Çağrı 2 hafta sonra seni rahat görmek istiyoruz ;;)
Bu arada TURKSPORTAL yönetimi RADYO açmayı düşünüyormu ?
Hiç sorma :zuhaha
Dur gitme :zuhaha
Süper video du...:) Arkadaş için çiğ tavuk bile yenir ne yaparsın...:)
Anladığm Çağrı o radyo yayınında sadece sen mi görevli idin ben tam yakalayamadım o yayınları, ve belirli bir saat aralığında mı idi ?
Fıratcan abi RAİD ister misin ? :D
sinek olursada çok etkili olur.Üstüne gelemezler :p :D Başka zmn sıkarsın o zaman :)
O benim kişisel radyomdu. Uzun zamandır da yayın yapıyorum zaten. Yaklaşık 2 senedir falan. Ve gerçekten inanılmaz keyifli oluyor. Geldiğin de sen de gördün zaten. Hem daha çok insanın keyif alması açısından hem de biraz olsun sitede yenilik olması açısından böyle bişey yapalım dedik. Bakalım yeni sezonda yeni DJ'lerle birlikte neler olacak. Görücez. ;)
Allahtan kanım tatlı değilde sinekler gelip ısırmıyor :p :n:
Çağrı DJ var mı yoksa aranıyor mu :D:D
Yoksa ben olabilirim diyecektim:D
Bende bikaç kez yapmıştım yayın da gerçekten zevkli oluyor, ayrıca radyoda konuşma yapmak daha keyifli oluyordu:D